Теле2 продає смартфони Huawei зі знижкою до 50%

Anonim

Мобільний оператор Теле2 запустив акцію, в рамках якої абоненти можуть купити смартфони Huawei зі знижкою до 50%. Акційна пропозиція діє у всіх фірмових салонах оператора.

Суть акції

Акція діє до 31 липня 2020 року включно. У цей період абоненти можуть придбати у салонах зв'язку оператора смартфони Huawei зі знижкою 30%. Дана пропозиція поширюється на моделі:

  • Huawei P40 Lite;
  • Huawei P40 Lite E;
  • Huawei Y8P;
  • Huawei Y6P;
  • Huawei Y5P.

Щоб купити мобільний пристрій зі знижкою, необхідно придбати не тільки вказаний 4G-смартфон, але також програму страхування «Комплексний захист» та сім-карту з тарифом «Мій онлайн+» або «Скрізь онлайн» (с обов'язковою передоплатою на 3 місяці). На інші моделі смартфонів Huawei у цей період діє знижка 20% за тих же умов акції.

Як купити смартфон зі знижкою 50%

При покупці до 31 липня двох смартфонів Huawei (крім вищеперелічених моделей) в одному чеку абонент отримує знижку 50% на мобільний пристрій, який коштує менше. Дана пропозиція діє лише за умови купівлі страховки для захисту дорожчого смартфона та двох SIM-карток з тарифами «Мій онлайн+» або «Скрізь онлайн» (з передоплатою на 3 місяці) в салоні зв'язку

У чому каверза

Оператор описує акцію красиво, але насправді вигоди майже немає. Тобто, щоб купити смартфон зі знижкою в 30%, необхідно купити не тільки сам пристрій, але додатково сплатити ще страховку та придбати сім-карту з певним тарифом. А якщо вам цей тариф не підходить, сенс його купувати? Та й програму страхування «Комплексний захист» користувачі оплачують не так вже й часто.

Якусь вигоду можна отримати, якщо купувати відразу два смартфони Huawei. У цьому випадку покупець отримує знижку 50% на більш дешевий мобільний пристрій. Але не слід забувати, що на телефон, який коштує дорожче, потрібно знову оформлювати страховку. Плюс додатково слід купити дві сім-карти з тарифами «Мій онлайн+» або «Скрізь онлайн» та зробити передоплату за 3 місяці.