Тариф Теле2 «Ігровий»

Anonim
Альтернативний оператор мобільного зв'язку Теле2 запустив спеціальний тарифний план Ігровий. Такий тариф для геймерів став першим на ринку зв'язку. Це спільний проект, запущений компаніями «Ростелеком» та Wargaming. Ці дві компанії вже кілька років розробляють та впроваджують спеціальні пропозиції для любителів онлайн-ігор.

Опис тарифу

Завдяки новому тарифу геймери можуть отримати преміум-аккаунт в іграх World of Tanks, World of Warplanes і World of Warships. Крім того, абонент отримує унікальну бойову техніку, яку не можна купити чи отримає іншим способом.

Гравці World of Warships отримують нескінченний корабельний преміум-акаунт та преміум-лінкор VIII рівня «В. І. Ленін». Як бонус дається ексклюзивний камуфляж, командир з десятьма очками навичок, додатково нараховується по 25 дублонів щодня. У World of Warplanes гравцям доступний ексклюзивний преміум-літак Яковлєва Як-ЗТ VII рівня.

Що включено до тарифу

Вартість такого тарифу 890 рублів на місяць, при цьому ціна однакова для всіх російських регіонів. За цю ціну абонент отримує такий набір послуг:

  • Безлімітні розмови в мережі Теле2;
  • 700 хвилин для дзвінків на номери інших російських операторів;
  • 30 ГБ інтернет-трафіку;
  • 100 смс-повідомлень.

Окрім цього абоненти не платять додатково за преміум-аккаунт під час користування тарифом.

Пропозиція доступна діючим абонентам Tele2, а також новим абонентам, при переході зі своїм номером від інших російських операторів.

Додаткові опції до тарифного плану

Абонентам на цьому тарифному плані доступний безлімітний доступ до контенту відеохостингу YouTube. Геймери можуть без обмежень користуватися і Twitch.

Кому підійде тариф

Новий ігровий тариф оптимально підійде тим абонентам, які люблять інтернет-ігри та часто в них грають. Тарифний план дозволяє поєднати корисне з приємним, оскільки включає не тільки набір опцій для геймерів, але й широкий пакет послуг мобільного зв'язку.

Як підключитися

Якщо ви вже є абонентом Теле2, то можна перейти на тариф Ігровий в особистому кабінеті на офіційному сайті або у фірмовому мобільному додатку. Для цього потрібно переглянути список доступних для підключення тарифів та активувати потрібний.Варто враховувати, що для підключення на рахунку має бути достатньо грошей для списання абонентської плати.

Нові абоненти можуть купити стартовий пакет у найближчому салоні оператора та активувати його, дотримуючись інструкції. При необхідності можна перейти до оператора зі своїм номером, але в цьому випадку потрібно написати заяву і чекати близько тижня.

Як відключити тариф

Вимкнути тариф неможливо, але за необхідності можна швидко перейти на будь-який інший тарифний план. Для цього переглядають в особистому кабінеті всі доступні пропозиції та вибирають те, що підходить найбільше.

Якщо у вас немає бажання користуватися послугами оператора Теле2, можна просто не вносити абонентську плату. У цьому випадку через рік договір вважатиметься розірваним за ініціативою абонента.

У мережі мобільного оператора Теле2 зареєстровано понад 2, 5 млн.абонентів, котрі постійно користуються геймерськими ресурсами. Під час пандемії коронавірусу та режиму самоізоляції кількість таких користувачів помітно зросла. У відповідь на це оператором було запущено новий ігровий тариф, який дозволяє не тільки спілкуватися, а й грати в улюблені ігри.