Як скопіювати посилання у ВК на телефоні

Anonim

Соціальні мережі відіграють важливу роль у повсякденному житті користувача. Щодня людина знаходить нових людей, з якими надалі вона може поспілкуватися в рамках месенджера, скинути групу або пост. Соціальні мережі на кшталт ВК стали відмінним провідником для спілкування двох і більше людей, тому так важливо, щоб кожен мав доступ до сторінки іншої людини.

Що таке посилання в ВК

Доступ до сторінки забезпечується рахунок посилання. У ВК також є подібне посилання. Спеціальний та унікальний URL користувача надає йому можливість зробити свою сторінку особливою.Кожна сторінка індивідуальна, тому в неї має бути своя адреса. Посилання – провідник на сторінку користувача. Якщо хтось вб'є в пошуковий рядок ідентифікатор користувача, він автоматично перейде його сторінку.

Посилання в ВК подібне до змін. Коли людині не подобається, яка у неї адреса, то в налаштуваннях вона може просто і легко підкоригувати це. Більш детально про цей процес можна переглянути в цьому відео

Якщо коротко, то необхідно перейти в налаштування соціальної мережі та в розділі «Загальні» знайти пункт під назвою «Адреса сторінки». Заміна можлива як на комп'ютері, так і на телефоні. Головна умова – щоб такого посилання зовсім не було в мережі.

У ВКонтакте також можна і скоротити посилання, щоб надалі його було зручніше використовувати.Якщо розглядати цей процес, то він також відбувається у налаштуваннях системи месенджера. Досить зручно, адже не потрібно буде надалі намагатися запам'ятати посилання, якщо воно комусь знадобиться. Досить запам'ятати скорочений варіант, щоб точно не забути про те, навіщо вона користувачеві.

Якщо узагальнити, то посилання – це дуже зручний інструмент, який здатний змінюватися, підлаштовуватися під переваги користувача.

У яких випадках потрібно скопіювати посилання у ВК на телефоні

Нерідко виникає потреба у тому, щоб скопіювати посилання в ВК на телефоні. Бувають різні ситуації, коли необхідно вставити та зберегти посилання у буфері обміну. Це може бути і проста потреба в тому, щоб відправити її електронною поштою або іншою людиною, щоб той знайшов потрібного йому користувача.

Посилання – це адреса на людину та її сторінку, саме з цієї причини важливо не тільки знати, як скопіювати будь-яку адресу, але і коли її можна відправляти, а коли ні.

Точно не потрібно надсилати посилання на сторінки незнайомим людям, у яких користувач зовсім не впевнений. Це можуть бути шахраї, які полюють за даними користувача. Щоб не підставити людину і не забезпечити її подальшим злом, то не варто надсилати посилання тим, хто дійсно веде себе підозріло або незнайомому користувачеві.

Також не варто відправляти посилання на «ліві» сайти, які пропонують свої послуги або виграш за відправку. Це також шахраї або спамери, які не тільки можуть постійно надсилати розсилки, але й скористатися сторінкою користувача у своїх цілях, у тому числі і заблокувати її.

Также копіювання посилань може знадобитися в тому випадку, якщо необхідно вказати адресу групи або аудіозапису.

Таким чином, копіювання посилань у ВК- важлива складова, яку необхідно також вміти здійснювати. Ніхто не знає, коли ця навичка може знадобитися користувачеві.

Як скопіювати посилання в контакті з телефоном

З комп'ютера досить просто скопіювати посилання. Варто подивитися на табло сайту, яке розташовується на верхньому рядку, клацнути по ньому і натиснути правою кнопкою мишки на "Копіювати". Таким чином, посилання автоматично перейде в буфер обміну комп'ютера, а потім користувач може використовувати її в своїх цілях.

Якщо розглядати телефон, то в цьому випадку у багатьох власників сторінки виникають проблеми, оскільки вони не знають, як скопіювати адресу. Насправді процес можна проводити через два джерела:

  • Через сам додаток;
  • Через браузер.

Варто розглянути обидва варіанти, щоб у подальшому у людини не виникало проблем з тим, що не вдається скопіювати посилання та надіслати її необхідному людині.

Через додаток

Копіювання посилань на різні паблики, сторінки або інші ресурси месенджера можливе навіть через офіційну програму. Для того, щоб зробити це, необхідно мати заздалегідь встановлену програму, яку користувач повинен завантажити через офіційне джерело.

Зверніть увагу! Завантаження ВК через неофіційні утиліти може призвести до того, що на телефоні з'являться віруси.

Якщо користувач завантажив програму, то необхідно виконати таке:

  1. Відкриваємо програму і натискаємо або переходимо на ту сторінку / профіль, де хотілося б скопіювати адресу;
  2. Після цього необхідно клікнути на три точки, які розташовуються в правому верхньому кутку. Вони відповідають за меню сторінки;
  3. Після цього необхідно натиснути на пункт «Скопіювати посилання»;
  4. Телефон моментально відгукнеться і видасть як повідомлення те, що посилання скопійоване в буфер обмін.

Тепер користувач може легко вставити посилання за допомогою затискання вікна повідомлення та вставки необхідного посилання в повідомлення. Здійснити це можна навіть через додаток.

Через браузер на телефоні

Якщо розглядати браузерний варіант, то копіювання посилань в кілька разів простіше. Мобільним браузером користувач може користуватися в тих випадках, коли на його пристрої просто немає місця, щоб встановити програму. Це також має місце.

Перед тим, як розпочати копіювання, необхідно зайти в браузерну версію програми. Для цього необхідно в тому браузері, яким найчастіше використовує людина, клацнути в пошуку на «ВК» і відкрити перше посилання.

Зверніть увагу! Варто переконатися, що це офіційна версія ВК, оскільки інші