Huawei з гарною знижкою

Anonim

Оператор Теле2 пропонує свої абоненти купити смартфони Huawei зі знижкою. Акція діє у всіх фірмових салонах зв'язку оператора в рамках програми лояльності «Більше». Ця програма розрахована на інтереси клієнтів і передбачає вигідні знижки від партнерів програми.

Програма лояльності

Мобільний оператор Теле 2 пропонує абонентам придбати смартфони Huawei зі знижкою 15% у рамках програми лояльності Більше. Промоакція діє у всіх салонах оператора до 30 червня включно. Дана пропозиція поширюється на такі моделі: Huawei P40 Lite/P40 Lite E/Y8P/Y6P/Y5P.

Хто може брати участь в акції

Учасником програми лояльності може стати будь-який абонент компанії Tele2. Для цього достатньо авторизуватися в особистому кабінеті та перейти до спеціалізованого розділу Більше на сайті оператора або в мобільному додатку «Мій Tele2». Відразу після цього абонент бачитиме всі пропозиції від партнерів програми.

Всім учасникам доступні знижки на різні товари та послуги. Також передбачені подарунки та кешбек, який зараховуватиметься на абонентський рахунок.

Слід пам'ятати, що один абонент може використовувати лише один промокод. Кількість акційних мобільних пристроїв обмежена, тому заздалегідь інформацію варто дізнатися у вибраному салоні зв'язку.

Все для зручності абонентів

Антон Жуковський, комерційний директор макрорегіону «Москва» Tele2 розповів, що компанія постійно працює над створенням вигідних та унікальних продуктів для своїх клієнтів. Зараз, у період поступового виходу Росії з карантину, ми даруємо можливість купити функціональний смартфон з гарною знижкою.

Окрім цього, керівництво компанії розуміє, що абоненти стають все більш вимогливими до умов надання послуг зв'язку. Саме тому програма лояльності більше постійно оновлюється. Тут з'являється більше пропозицій та знижок, з урахуванням потреб абонентів.