Як написати собі в ВК з телефону

Anonim

Вконтакте можна вважати однією з найпопулярніших соціальною мережею. Окрім надсилання повідомлень друзям, тут також представлено безліч інших функцій. Так, користувач може публікувати різні фото-або відеоматеріали.

Навіщо писати самому собі в ВК

У ВК створюються різні публічні сторінки, у яких міститься корисна інформація. Всі ці дані легко втратити, якщо заздалегідь не зберегти її. Користувачеві може бути не зовсім зручно відправляти все на свій смартфон, оскільки збережена інформація займає місце.

Щоб не завантажувати свій телефон зайвою інформацією, але все одно зберегти вподобані публікації, користувач може їх відправити повідомленням. Ділитись із друзями не завжди зручно, тому користувач може відправити їх самому собі. При цьому ніхто не знає, яку інформацію зберігає користувач, і вона завжди буде під рукою.

Так, користувач може передати дані з комп'ютера на смартфон і навпаки за допомогою повідомлень у ВК. Надсилати можна текстову інформацію, а також фото- та відеоматеріали. Тут важливо, щоб сервіс підтримував сам тип файлу.

Як написати собі в ВК з телефону

Соціальна мережа Вконтакте доступна не тільки з комп'ютера, але і з телефону. У мобільному додатку зберігається повністю весь функціонал, який є і у веб-версії. Відмінність становить лише інтерфейс.

Написати самому собі в ВК можна кількома способами. Користувач може робити це не лише з комп'ютера, а й зі смартфона. Достатньо вибрати один із найзручніших способів і перейти безпосередньо до відправлення повідомлення.

Так можна надсилати повідомлення зі смартфона у повній версії соціальної мережі. Як це зробити, можна переглянути у відео

Знайти себе в повідомленнях ВКонтакте

Одним із найпростіших способів, буде пошук відповідного діалогу в самих повідомленнях. Для початку користувачеві необхідно завантажити програму на смартфон. Завантажити його можна з офіційного магазину AppStore чи Google Play. Після цього слід пройти авторизацію, ввести логін та пароль від сторінки користувача.

Як тільки вхід до облікового запису буде здійснено, можна переходити до надсилання повідомлень самому собі. Для цього потрібно:

  1. Перейти до розділу «Повідомлення», натиснувши на відповідний значок, розташований у нижній частині вікна.

  2. Серед діалогів необхідно знайти потрібний. Для цього можна скористатися пошуком.Значок пошуку розташований у верхньому правому кутку екрана. Слід натиснути на нього та ввести ім'я самого користувача, яке відповідає інформації на сторінці. Також користувач може знайти себе вручну серед існуючих діалогів.

  3. Після цього необхідно вибрати діалог, який відобразиться на екрані, щоб перейти до надсилання повідомлення.

Останнім кроком буде написання самого повідомлення. Робиться це стандартним способом. Необхідно ввести текст у відповідне поле та натиснути на команду «Надіслати». Потім дочекатися повного завантаження.

про те, як написати самому собі в ВК можна подивитися в цьому відео

Знайти себе в друга

У випадку, якщо користувач не може знайти відповідний діалог, знайти його вийде через друзів. Головним призначенням соціальної мережі буде обмін повідомленнями з іншими людьми. Тому після реєстрації користувач шукає в мережі своїх друзів та знайомих.

Не всі заявки на дружбу приймаються автоматично. Тому, перш ніж розпочинати пошук сторінки в іншому профілі, необхідно переконатися, що користувач підтвердив цю заявку. Щоб точно бути впевненим, що сторінку буде знайдено, варто перейти до розділу «Друзі» та вибрати когось із користувачів.

Після цього необхідно:

  1. Відкрити список друзів, на іншій сторінці.
  2. Знайти себе в цьому списку. Для цього можна скористатися пошуком або знайти потрібну сторінку вручну.
  3. Клікнути на команду «Написати повідомлення», яка знаходиться під ім'ям користувача.

На екрані з'явиться вікно з діалогом. Користувачеві залишається лише написати потрібне повідомлення. Після цього діалог буде відображено у відповідному розділі.Щоб перейти до нього, користувачеві не обов'язково щоразу шукати сторінку через друзів. Достатньо буде перейти до розділу «Діалоги» та скористатися пошуком.

Через ID профілю

Кожний профіль у соціальній мережі Вконтакте, має власний ID. Це номер сторінки, який буде цілком унікальним. ID може виглядати у вигляді набору цифр, якщо користувач не змінював його вручну. В іншому випадку це може бути будь-яка фраза, записана латинськими літерами.

ID профілю відображається в адресному рядку. Але подивитися його, використовуючи мобільний додаток, не вдасться. Однак, користувач може переглянути його на головній сторінці. Так, необхідно запустити програму і перейти у профіль, натиснувши на відповідний значок, розташований у нижньому правому кутку екрана. Після цього слід звернути увагу на верхній рядок. Саме тут відображено ID користувача.

Тут можна змінити ID користувача. Для цього необхідно натиснути на команду «Вказати коротке ім'я». Воно має бути повністю унікальним.

Як тільки користувач дізнається свій ID, можна переходити до надсилання повідомлення. Для цього необхідно запустити будь-який браузер, встановлений на смартфоні. Далі потрібно перейти до адресного рядка. Вона зазвичай розташована у верхній частині вікна. Тут слід ввести: https://vk.com/im?sel=ID_користувача.

Замість «ID_користувача» потрібно вказати набір цифр або назву сторінки, якщо користувач його змінив.

Створити діалог та видалити співрозмовників

Ще один спосіб, який допоможе написати самому, полягає у створенні діалогу та видаленні співрозмовника з нього. Для початку користувачеві необхідно запустити програму та перейти в розділ діалогів, натиснувши на відповідний значок у нижній частині вікна.

Потім, потрібно дотримуватися послідовності дій:

  1. Натиснути на значок плюсика, який призначений для створення діалогу. У відкритому вікні потрібно вибрати іншого користувача, а також ввести назву розмови. Можна додати свого друга, попередивши його, для чого саме створюється діалог.

  2. Після того, як всі дані будуть введені, можна створювати бесіду, натиснувши на відповідну команду.

  3. Як тільки розмова буде створена, потрібно переходити до виключення з неї іншого користувача. Таким чином у ній залишиться лише сам власник. Необхідно відобразити список учасників та вибрати дію «Виключити з розмови».

Як написати собі в ВК через телефон у програмі Kate Mobile

Крім офіційного додатку Вконтакте, існують сторонні програми. Однією з таких буде Kate Mobile. Програма повністю зберігає в собі весь функціонал офіційної версії. Крім того, містить ряд додаткових можливостей.

Так, у Kate Mobile користувач може зберігати повну анонімність. Після авторизації на екрані не буде відображено, що користувач у мережі. Таким чином, можна користуватися додатком Вконтакте, але ніхто з друзів не знатиме, що зараз профіль онлайн.

У Kate Mobile також можна надсилати повідомлення самому собі. Для цього достатньо скористатися простою інструкцією:

  1. Пройти авторизацію в соціальній мережі програми Kate Mobile.
  2. Перейти до розділу друзів, і перейти в інший профіль.
  3. Знайти власну сторінку у списку друзів у іншого користувача.
  4. Натиснути на піктограму трьох точок, що знаходиться поруч із назвою сторінки.

  5. На екрані з'явиться список доступних дій. Щоб перейти до діалогу, слід вибрати пункт «Нове повідомлення».

Після цього відкриється стандартне вікно діалогу, в якому співрозмовник буде сам користувач. У цей діалог можна надсилати будь-яку корисну інформацію, яку потрібно зберегти для того, щоб переглянути її пізніше.

Якщо нічого не вийшло

У деяких випадках у користувача виникають проблеми з надсиланням повідомлень. Це може бути спричинене деякими обставинами. Але в більшості випадків усі несправності вдасться усунути за кілька хвилин.

Питання експерту Повідомлення не надсилається, поряд з текстом виникає червоний кружечок. Що це може означати?

Найбільш поширеною причиною, через яку виникає подібна проблема, буде відсутність підключення до інтернету. Соціальна мережа на телефоні працює лише через Wi-Fi. Тому, якщо з надсиланням повідомлення виникають проблеми, слід перевірити підключення до Інтернету. Користувач може підключитися до Wi-Fi і повторити відправку. Не можу знайти діалог із собою у списку, у розділі повідомлень. Як можна його знайти іншим способом?

Якщо вручну неможливо знайти потрібний діалог, можна скористатися пошуком. У відповідному полі слід ввести ваше ім'я або фразу, яка є у цій бесіді. Також можна знайти діалог через друзів. Ніяк не вдається надіслати повідомлення. Кнопка «Надіслати не працює», що слід робити в такій ситуації?

Можливо, це пов'язано з технічними проблемами програми. Рекомендується перезапустити програму.Для цього потрібно повністю вийти з неї та запустити заново. Крім того, слід перевірити наявність поновлення в офіційному магазині. Відсутність актуальної версії на смартфоні також може спричинити подібні проблеми.