Як відключити Ватсап на телефоні на час на Айфоні або Андроїді

Anonim

Ватсап – популярний месенджер, яким користується величезна кількість людей. У ньому зручно обмінюватися емоціями, інформацією, просто переписуватись один з одним. Нерідко бувають ситуації, коли необхідно повністю ізолюватися від цього месенджера, щоб не спілкуватися з людьми, не отримувати повідомлення та багато іншого.

Навіщо потрібно відключати Ватсап на час

Таке може виникнути з відмінних один від одного причин. Іноді дійсно заважають повідомлення, які приходять з різних розмов, іноді батарея надто розряджена, а відомо, що утиліти такого плану забирають пристойний відсоток від батареї.Іноді необхідно побути одному, щоб ніхто не турбував і не порушував особистий простір.

Причин, чому потрібно відключити Ватсап на якийсь час, величезна кількість. Існує кілька способів, як зробити це, при цьому не втратити обліковий запис, щоб надалі був доступ до профілю та системи в цілому.

Якщо людина раніше не мала свого профілю в Ватсап, то вона може подивитися це відео і виправити таке непорозуміння, яке могло статися. Додаток має багато переваг, тому кожному варто мати в ньому свій обліковий запис

https://www.youtube.com/watch?v=UtFCuo2yrGY

Як тимчасово відключити Ватсап на Андроїді

Існує шість перевірених способів, за допомогою яких можна тимчасово відключити Ватсап. Якщо користувач відключить Ватсап, то йому не надходитиме повідомлення, в деяких випадках він сам не зможе писати іншим людям."Рух" у мережі зупиниться. Для тих, кому це дійсно потрібно, існують ці методи.

Вимкнути інтернет

Перший метод є і найпростішим, і найлогічним - відключення інтернету. Як відомо, Ватсап - це та соціальна мережа, яка працює тільки за наявності Вай-Фая або мобільного інтернету. На жаль, вона не може здійснювати свою роботу автономно від інтернету.

Слід зазначити, що потрібно відключити будь-який інтернет, починаючи від Вай-Фая, закінчуючи мобільним інтернетом, за допомогою якого програма також може продовжувати своє функціонування.

Щоб відключити будь-який інтернет, на Андроїді достатньо відкрити екранний менеджер. На кожному з пристроїв він розташовується у різних місцях. Найпоширеніший варіант – провести по екрану зверху донизу.Відкриється шторка, в якій потрібно знайти значок Wi-Fi. Залишилося клацнути по ньому, тим самим відключити з'єднання зовсім. Якщо у користувача підключено мобільний інтернет, то він може скористатися тим, щоб відключити його. Тим самим оповіщення і всі дії з месенджером перестануть приходити на телефон користувача.

Вимкнути повідомлення

Другий не менш ефективний спосіб – відключення повідомлень. Як правило, це найбільша проблема у всіх власників облікового запису в Ватсап. Постійні повідомлення з розмов і людей просто відволікають від роботи, іноді заважають зосередитися. Якщо користувач хоче, щоб повідомлення не дратували його, але він зміг би писати іншим людям, цей метод відмінно підходить.

Вимкнути звук і, відповідно, повідомлення можна всього двома способами:

  1. Перший полягає в тому, що необхідно відключити звук на телефоні.Робиться це у налаштуваннях системи у пункті «Звук». Необхідно зменшити до кінця параметр під назвою "Рінгтон". Таким чином телефон почне свою роботу у віброрежимі, тобто людина не буде чути повідомлення;

  2. Другий спосіб – відключення в самому додатку. Для цього необхідно зайти в налаштування Ваттсапа, а потім знайти пункт «Сповіщення». Натиснувши на нього, з'явиться спеціальне вікно, в якому вибираємо звук повідомлення «Без звуку». Таким чином звук від повідомлень не надходитиме на користувальницький телефон, але самі повідомлення будуть видні.

Другий спосіб поширюється тільки на Ватсап, тобто звук від інших утиліт буде надходити, працювати і сповіщати людину про те, що їй щось прийшло. Якщо є необхідність ізолюватися від усіх оповіщень, варто вибрати перший варіант з повним вимкненням звуку на телефоні.

Вимкнути програму

Цей спосіб також використовується на практиці. Функціонал багатьох Андроїдів у самому телефоні дозволяє просто відключити всі повідомлення з програми, при цьому не видаляючи її. Це дуже зручно, адже можна відключити програму на якийсь час, причому після активувати її. Вона працюватиме раніше, видалення не відбудеться. Для того щоб зробити це, необхідні наступні дії:

  • Для початку переходимо в налаштування свого телефону. На робочому екрані зазвичай розташовується іконка налаштувань. Клацаємо на неї та переходимо в меню;
  • Знаходимо розділ під назвою «Пристрій», а в ньому клацаємо на пункт «Додатки». Відкриваються всі програми, встановлені на Андроїді;
  • Тепер необхідно знайти додаток Ватсап, який варто зупинити;
  • Знайшовши і перейшовши в нього, клацаємо на кнопку «Зупинити», яка розташована ліворуч, ніж «видалити»;
  • Погоджуємося з власними діями.

Після цього користувачеві достатньо зайти в програму знову, щоб відновити її роботу. Цей спосіб на якийсь час дозволить зупинити роботу Ватсапа в цілому, тобто ні повідомлення, ні оновлення не приходитимуть на телефон користувача.

Змінити статус

Як правило, знайомі пишуть людині тоді, коли вона знаходиться в Мережі. Рідко хто пише, коли людини немає у додатку. У Ватсапі можна змінити статус, тим самим показати, що користувачу краще не писати, він на даний момент зайнятий, а повідомлення роздратують його.

Такий статус називається «офлайн». Щоб його поставити, необхідно перейти до профілю користувача, а саме в налаштування. Тепер клацаємо на пункт «відомості» та вибираємо необхідне. Як правило, це «Зайнятий».

Таким чином користувач може досить просто і легко показати, що його на даний момент не варто турбувати, він зайнятий.

Видалити додаток

Цей метод досить радикальний, знадобиться він тільки тим, хто дійсно на довгий час хоче обмежити будь-яке спілкування з людьми, припинити роботу програми, не отримувати повідомлення та іншу інформацію від Ватсап.

Цей спосіб краще застосовувати тільки після того, як створено резервну копію всіх даних і файлів, щоб застерегти себе від їх втрати. Щоб зробити це, варто переглянути це відео

Щоб видалити додаток остаточно, необхідно провести наступний алгоритм:

  • Також переходимо в налаштування телефону, а потім знаходимо розділ «Додатки»;
  • У цьому розділі знаходимо «Ватсап» і клацаємо на нього;
  • Знаходимо кнопку «Видалити». Топаємо, щоб стерти програму;
  • Погоджуємося зі своїми діями та чекаємо на повідомлення про успішне закінчення процесу.

Вийти з облікового запису

Вийти з облікового запису - також хороший спосіб, щоб на якийсь час обмежити не тільки спілкування з іншими людьми, але і не отримувати повідомлення від самої програми. Щоб це зробити, потрібно зайти в саму програму, а потім виявити в правому верхньому кутку три точки. Коли користувач натиснув на них, необхідно вибрати пункт у вікні під назвою «WhatsApp Web». Після цього відкриється вікно, в якому показано дії з обліковим записом. Вибираємо пункт «Вийти з усіх комп'ютерів».

Таким чином користувач вийде як зі свого облікового запису, а й із усіх, куди він заходив раніше, навіть у комп'ютері робота програми зупиниться.

Як відключити Ватсап на час на Айфоні

Найкращий варіант відключення Ватсапа на Айфоні – це «навантаження». Цей спосіб на якийсь час зупиняє функціонування програми. Щоб застосувати це, нужно:

  1. На Айфоні знайти налаштування. Через налаштування варто перейти до розділу «Основні», а після них у «Сховище Айфона»;
  2. Тепер знаходимо необхідний месенджер, у разі – Вастап;
  3. Перейшовши на нього, клацаємо на кнопку «Завантажити програму», підтверджуємо свої наміри та виходимо з налаштувань.

Користувач виконав завантаження. Повідомлення не надходитимуть на телефон користувача. Сама програма буде зберігатися у хмарі. Щоб відновити роботу, достатньо клікнути на іконку Ватсапа. Після додаток знову функціонуватиме на Айфоні так, як воно це робило раніше.Повідомлення знову надходитимуть на пристрій, оновлення встановлюватимуться, а також власник Айфона зможе іншим користувачам писати повідомлення.

Як повністю відключити Ватсап на телефоні

Найкращий спосіб повного відключення Ватсапа на телефоні будь-якої операційної системи - це видалення. що знову встановлювати утиліту на свій пристрій. Щоб видалити програму, необхідно перейти в налаштування, а далі в розділі «Програми» знайти ватсап. Клікнувши на нього, знаходимо кнопку «видалити», тапаємо, погоджуємося і чекаємо на закінчення видалення.

Якщо ж користувач хоче провести повне та комплексне видалення, то він може спочатку зупинити роботу програми, тим самим пригальмувати процеси. Це потрібно, якщо до цього програма активно використовувалася.Така зупинка допоможе користувачу не втратити дані, оскільки при видаленні обліковий запис не стирається. Відбувається лише видалення самого провайдера. Людина надалі може також встановити програму на телефон і продовжити її використання, увійшовши під тим акаунтом, яким раніше активно користувався.

Запитання експерту Видаляючи програму з телефону, чи виходить обліковий запис з інших пристроїв, наприклад, з комп'ютера?

Ні. Коли користувач видаляє програму на телефоні, інших пристроях вихід не виробляється. Щоб це зробити, потрібно виходити з того пристрою, з якого хотілося б припинити Чи видаляється обліковий запис, якщо видалити Ватсап з телефону?

Ні. Користувач може втратити деякі дані, якщо заздалегідь не створив резервну копію. За що відповідає резервна копія?

Вона необхідна, щоб зберігати відомості про листування, співрозмовників, та й загалом про програму. Вона – важливий компонент, якщо надалі людина захоче скористатися програмою.