Як подивитися гостей у ВК через телефон на Андроїді

Anonim

Багато хто запитує: а чи можна подивитися друзів у ВК? Відповідь можна знайти у статті.

Чи можна подивитися гостей у ВК через телефон

Багато хто запитує: а чи можна подивитися друзів у ВК? Для отримання відповіді відкрийте свій обліковий запис ВКонтакте, натисніть на розділ «Допомога» та клацніть на вкладці «Чи можна подивитися гостей моєї сторінки?».

На відкритій сторінці ви знайдете всю інформацію щодо цього питання.

Однак користувачі знаходять чимало способів перегляду гостей ВКонтакте. Про ці способи й йтиметься у статті.

Як дізнатися гостей у ВК з телефону

Є багато способів відстежити гостей у ВКонтакті. Кожен з них за своїм унікальним і специфічним, тому вибирайте ті, які для вас найбільш переважні.

За допомогою видалення своєї сторінки

Як би абсурдно це не звучало, але найпростіший спосіб дізнатися, хто відвідує вашу сторінку ВКонтакте – видалити обліковий запис. Перед видаленням сторінки система видає імена користувачів, які засмутяться після вашого відходу.

Щоб це зробити, виконайте таке:

  1. У верхньому правому куті знайдіть «Налаштування».
  2. На сторінці, що відкрилася, перейдіть до появи пункту «Ви можете видалити свою сторінку».
  3. Далі соцмережа попросить вказати причину видалення. Виберіть "Мою сторінку не коментують".

  4. Після вибору причини система видасть список осіб, які засмутяться у разі видалення облікового запису.

Робимо аналіз статистики

Тільки мало хто знає про існування ВКонтакті такого розділу як статистика. Вона стає доступною лише для тих користувачів, число передплатників яких більше 100. Кнопка перегляду статистики розташована прямо під аватаркою (якщо її немає, значить на сторінці недостатньо передплатників).

Натиснувши на іконку зі статистикою, ви отримуєте такі дані:

  • загального числа гостей;
  • підлога та вік відвідувачів;
  • країни та регіони користувачів;
  • гаджети, з яких відвідували сторінку.

Вищевказані дані сортуються в графіки, що спрощує сприйняття статистики. Такий спосіб корисний для власників бізнес-акаунтів для аналізу.

https://www.youtube.com/watch?v=CLIBnqQrWQY

Дивимося рейтинг друзів

Ще один спосіб дізнатися відвідувачів сторінки ВКонтакте – переглянути рейтинг друзів. Якщо будь-який з користувачів часто відвідував ваш обліковий запис і контактував з вами, то у списку його друзів ви будете одним з перших. Переглянути рейтинг друзів досить просто:

Відкрийте обліковий запис друга, активність якого вас цікавить.

  • Перейдіть до списку його друзів.
  • Знайдіть себе в списку.

Такий спосіб пошуку гостей має і кілька істотних недоліків:

  • трата часу. Для перегляду необхідно вибрати користувача та шукати себе у списку його друзів;
  • інформацію можна отримати тільки про тих користувачів, які є у вас у друзях.

Використовуємо посилання-пастку або голосування

Ще один, але більш радикальний варіант перегляду гостей – встановлення посилання-пастки:

  1. Відкрийте програму «Пастка гостей». Надайте сервісу доступ до особистих даних.
  2. Відкрийте «Налаштування» в додатку і скопіюйте посилання на вашу сторінку на вкладці.
  3. Вставте скопійоване посилання у графу «Особистий сайт» у налаштуванні параметрів сторінки або опублікуйте. Користувачі відзначають, що посилання, розміщене на стіні, має набагато більший ефект, ніж його додавання до опису профілю. У свою чергу, другий варіант дозволяє створити напис, що кричить (наприклад, «Задай мені своє питання»).
  4. Далі сервіс збиратиме дані на всіх користувачів, які перейшли за посиланням.

Перевага посилання-пастки полягає в тому, що її дія поширюється на всіх користувачів. З іншого боку, гості, які не перейшли за посиланням, не відображатимуться у додатку.

Дізнатися, хто цікавився вашою сторінкою ВКонтакте можна, створивши опитування на стіні:

  1. Створіть запис.
  2. Перейдіть до розділу «Ще» та виберіть «Опитування».
  3. Введіть назву та терміни голосування.
  4. Виберіть, кому дозволено бачити опитування. Якщо потрібно переглянути активність з боку друзів, можна заборонити доступ іншим користувачам.

Використовуємо «Однокласники»

Так-так, за допомогою Однокласників можна дізнатися, хто відвідував вашу сторінку ВКонтакте. У ОК є функція обліку гостей, яка відсутня у другій соціальній мережі. Більше того, система автоматично повідомляє користувачів про нових гостей.

Принцип дій наступний:

  1. Увійдіть у свій профіль в Однокласниках.
  2. Скопіюйте посилання на сторінку.
  3. Розмістіть посилання на обліковий запис на своїй стіні ВКонтакте. Щоб збільшити клікабельність посилання, додайте гарне фото або опис.
  4. Опублікуйте запис.

Найпростіший спосіб відстеження гостей, однак і він має кілька мінусів:

  • щоб користувач міг відвідати вашу сторінку в Однокласниках, він повинен мати зареєстрований обліковий запис;
  • користувачі можуть відвідувати сторінку, не натискаючи на посилання, тому варіант з пошуком гостей через Однокласники? не завжди ефективний, якщо потрібно відстежити дії конкретної людини.

Як перевірити гостей у ВК з телефону через сторонні програми

В мережі велика кількість сервісів для перегляду гостей ВКонтакте. Встановити їх можна в магазинах програм або зайти безпосередньо із соцмережі. Однак багато з таких програм показують статистику про гостей неточно, тому ми розповімо про найбільш якісні програми.

"Мої гості"

Щоб почати дивитися гостей у додатку, необхідно:

  1. Перейти до розділу «Ігри» на головній сторінці облікового запису.
  2. Написати в пошуковій системі «Мої Гості» та клікнути по іконці самого першого додатка. Інтерфейс програми інтуїтивно-простий, тому проблем із роботою в ньому не виникне.

Цей сервіс надає учасникам такі можливості:

  • «Гості» – відображає гостей;
  • «Прихильники» – визначає людей, які найчастіше відвідують вашу сторінку та виявляють на ній активність (діляться фото, коментарями та ін.);
  • «Просування» – дозволяє учасникам просувати свої акаунти за певну плату. Ця вкладка буде корисна власникам бізнес-акаунтів або тих, хто хоче швидко збільшити кількість передплатників;
  • «Фотопоказ» - дозволяє учасникам дивитися та оцінювати чужі фотографії та виставляти свої (якщо простіше, взаємне просування);
  • «Все про друзів» – мабуть, найкорисніша вкладка, що дозволяє ознайомитися з цікавою інформацією про друзів. Наприклад, коли і коли ви додали/видали людину зі списку своїх друзів;
  • «Мій профіль» – тут показано статистику вашої сторінки. Відштовхуючись від цих даних, можна відстежувати, наскільки збільшилася активність на сторінці.

Також у додатку доступна покупка «Невидимки» та «PRO-акаунта». Перше корисно для тих, хто не бажає залишати сліди на чужій сторінці. А друга підійде користувачам, які бажають відключити рекламу та користуватися додатковими опціями сервісу.

Чому не завжди вдається подивитися гостей у ВК

Питання експерту Чому пастка працює не на всіх користувачах, які перейшли за посиланням?

Можливо, користувач активував статус невидимки, тому сервіс не може відстежити його дії. Створив опитування, але зворотний зв'язок практично немає. Що робити?

Причина невеликої кількості відгуків може полягати в тому, що тема опитування мало цікава для вашої аудиторії. Спробуйте змінити публікацію: створіть опитування на актуальну тему, близьку до ваших знайомих (наприклад, можна поцікавитися їхньою думкою щодо кіно, політики тощо). Чому я не можу подивитися статистику?

Як уже зазначалося у статті, розділ «Статистика» доступний лише для користувачів, які мають 100 і більше передплатників. Щоб отримати кнопку перегляду статистики, збільште кількість фоловерів. Чому в програмі відображається багато незнайомих користувачів, тоді як ті, з якими я найчастіше спілкуюся, майже не відображаються в списках?

Ви використовуєте непрацездатну програму, яка в основному підраховує не гостей вашої сторінки, а користувачів, які просувають свої сторінки в цьому сервісі. Скористайтеся якісною програмою пошуку гостей. Чому програма висвічує у списку моїх гостей лише тих, хто поставив лайк, залишив коментар чи написав повідомлення?

Більшість сервісів у ВКонтакті працює за цим принципом. Щоб користувач був відображений у списку гостей, йому необхідно проявити будь-яку активність (лайк, коментар, перехід за посиланням тощо). Неможливо отримати дані людини, яка просто відвідала сторінку (цьому суперечать налаштуванням конфіденційності ВК). Чому мало людей переходять за посиланням-пасткою?

Відповідь проста – низька відвідуваність облікового запису. Щоб її збільшити, частіше залишайте лайки та коментарі на сторінках друзів, а також поділіться публікаціями у своєму акаунті.