Секрет

Anonim

В мережі виявили досить простий спосіб дивитися відеоролики на Youtube без настирливої ​​реклами, при цьому підписку купувати не потрібно. Своїм відкриттям поділився користувач соціального ресурсу новин Reddit unicorn4sale. Зараз цей метод працює у веб-версії каналу на десктопах та смартфонах. Однак в останньому випадку все одно попередньо потрібно перейти на десктопну версію сайту.

Як безкоштовно дивитися Ютуб

На популярному сервісі YouTube зараз дивитися безкоштовно відео можна лише за наявності платної підписки.Винахідливі користувачі завжди намагалися знайти обхідні шляхи, але вони не вирішували проблему повною мірою. Наприклад, блокувальник реклами не прибирає повністю всі рекламні блоки, особливо якщо йдеться про мобільні пристрої.

Користувач з ніком unicorn4sale виявив дуже простий і в той же час дієвий спосіб повністю позбутися реклами на Ютубі. Для цього потрібно просто додати точку до URL відео. Символ слід додавати після домену. Розглянемо, як це виглядатиме.

  • З рекламою https://www.youtube.com/watch?v=DuB8VUICGqc;
  • Без реклами https://www.youtube.com./watch?v=DuB8VUICGqc.

Завдяки такому трюку можна позбутися практично всієї реклами на відеохостингу. Більше не дратуватимуть рекламні блоки, які постійно переривають цікавий ролик. Метод працює як на комп'ютерах, так і на різних мобільних пристроях.

Коментарі каналу

Цікава публікація про знайдену лазівку зібрала на порталі Reddit більше 4, 8 тисяч лайків. Користувачі залишили й безліч коментарів, поділяючись своїм досвідом.

До речі, автор оригінального поста звертає увагу користувачів на те, що цей метод можна використовувати для обходу системи Paywall. Ця система надає доступ до контенту лише після повної оплати вартості передплати. Користуватися цим способом можна на різних сайтах.