Як додати музику в історію Інстаграм на Андроїді та Айфоні

Anonim

Додавання музики – можливість, яка допоможе власнику профілю передати настрій історії, його посил та багато інших напрямів свого настрою. На багатьох пристроях не можна додати вбудованими способами музику, особливо це стосується пристроїв на системі Android, де зробити це дуже проблематично.

Як додати музику до історії Інстаграм вбудованими способами

За допомогою вбудованого функціонала необхідність у тому, щоб завантажувати додаткові програми та витрачати місце на телефоні, відпадає. Можливо, деяким здасться, що скачування додаткових утиліт - хороший варіант, так як за допомогою його можна додатково змінювати темп музики, його гучність, уповільнювати або прискорювати відео.Варто розібрати обидва способи, щоб зрозуміти, який підходить для кожного.

Як додати музику в історію Інстаграм на Андроїді

Насправді додати музику в історію Інстаграма через Андроїд практично не надає можливим. Пов'язано це насамперед із тим, що весь функціонал переходить на телефони системи iOS. Це обмеження для користувачів Android - пристроїв деяких обмежує. Варто відзначити, що за допомогою вбудованих програм можна спробувати лише кілька способів додавання:

  1. За допомогою стікера «наклейки»;
  2. При її відсутності – завантаження додаткової англійської версії програми.

Стикер в історіях – найкращий варіант для всіх користувачів компанії. Він доступний навіть не на всіх Айфонах, а пов'язано це насамперед з тим, що у людини може бути не та прошивка чи не той регіон.Не у всіх частинах країни дозволено таку функцію. Тому єдиний вихід – завантаження додаткової версії програми від Інстаграм, тільки англійською мовою і в тому форматі, який використовується в Америці. Користувач може разом з ним завантажити додаткові віруси, але потім він зможе додавати музику прямо через програму, при цьому не потрібно завантажувати додаткові програми, а про той інстаграм, який був встановлений раніше, можна зовсім забути. Якщо користувач не знає, як завантажувати англійську версію інстаграм, він може скористатися простим пошуком «Інстаграм англійська версія скачати» в тому браузері, де він зазвичай все качає. Після архівувати файл і увійти до свого інстаграм-акаунту. Тепер потрібно перейти в історії та подивитися у розділі «наклейки» наявність «Музика». Якщо такий стікер доступний, версія правильна. Можна додавати музику через неї без особливих проблем, а видалити стару версію.

Як вставити музику в сторіс Інстаграм з Айфона

С Айфоном справи трохи легше, ніж з Андроїдом. Пов'язано це з тим, що Інстаграм співпрацює з компанією Еппл, тому більший функціонал віддається їхній продукції. Варто зазначити, що на Айфоні має бути спеціальний стікер, про який можна почитати в наступному пункті, але якщо такого немає, то можна скористатися обхідним варіантом, який може бути доступний і на Андроїді:

  1. Для початку активуємо той плеєр, в якому користувач зазвичай прослуховує музику;
  2. Після цього потрібно вибрати той трек, який хотілося б почути в історіях інстаграма. Трек варто вибрати залежно від настрою людини та інших факторів;
  3. Тепер користувачу варто клікнути на кнопку «Поділитися», яка розташовується в правому верхньому кутку. Зверніть увагу! Розташування кнопки «Поділитись» залежить насамперед від програвача. У вбудованій версії така кнопка знаходиться у верхньому правому кутку.
  4. Тепер у запропонованому списку знаходимо пункт «Історії Інстаграма» та клацаємо на нього;
  5. Програмка автоматично переведе людину в історії, де вже буде доступний цей трек для програвання;
  6. Залишилося записати класну історію, щоб швидко поділитися треком та настроєм, який він несе.

Цей спосіб також може не працювати на деяких моделях від компанії Еппл. Варто зазначити, що користувач має насамперед перевірити, чи немає у нього спеціальної кнопки «наклейка», яка одразу дозволяє додати необхідні треки на історію. Варто спочатку перевірити цей пункт, щоб потім не перекручуватися і не користуватися таким способом, який рідко хто практикує.

Як додати музику за допомогою стікерів

Додавання музичного супроводу за допомогою стікерів – найкращий варіант для тих, хто хоче вбудованими способами додати музику на фон в історіях.Така можливість на телефонах з'явилася нещодавно – у червні 2018 року. Багатьом вона сподобалася, тому що не було необхідності в тому, щоб додатково завантажувати програми, а потім накладати на кліпи в них певний трек. Це дуже цікавий досвід, який, на жаль, доступний не на кожному пристрої. Якщо користувач потрапив до числа тих щасливчиків, у яких доступна така функція, то він може їй скористатися абсолютно безкоштовно, на відміну від людей, у кого вона зовсім не доступна.

Для того, щоб якісно обійти цього «монстра», варто подивитися це відео https://www.youtube.com/watch?v=uhkUyYmIBpQ Якщо ж у людини доступна така функція, то вона може додати музику через неї:

  1. Для початку необхідно відкрити камеру в історіях і натиснути на пункт «Наклейки», який розташовується прямо на верхній панелі пристрою;
  2. Після цього переходимо і клацаємо на наклейку під назвою «Music»;

  3. Далі користувачеві необхідно вибрати той трек, який він хотів би додати на свою історію. Як правило, треки даються на вибір із самої бібліотеки користувача, тому потрібно заздалегідь переконатися, що додаткова музика є;
  4. Після цього потрібно розмістити наклейку у зручному місці та запиляти історію.
Варто зазначити, що користувач може навіть обрізати пісню, поставити певний фрагмент твору. Це також зручно, коли людина хоче передати певний настрій на день через історію. Це один із варіантів додавання треку на сторіс.

Кращі сторонні програми для створення сториз з музикою

Якщо користувач тієї чи іншої системи телефону перепробував всі способи, а нічого не вдалося, то він може скористатися сторонніми програмами, які націлені на те, щоб додавати музику.Також в них можна знайти треки для додавання, починаючи з найпопулярніших, закінчуючи тими, які доступні лише в цих програмах. На прикладі найпопулярнішої варто розібрати роботу в целом.

InShot

InShot - та програма, яка займає особливе місце в серцях багатьох користувачів. Пов'язано це з тим, що має досить широкий функціонал і можливості, а також вона доступна для скачування прямо через офіційні