Мегафон подарує безкоштовний зв'язок за відпустку в Росії

Anonim

Мобільний оператор Мегафон і тревел-платформа Booking.com оголосили про проведення акції для відпочиваючих у Росії. Організатори пропонують забронювати готель у Росії та отримати у подарунок безкоштовний зв'язок на місяць. Пропозиція діє до кінця року, участь в акції беруть понад 64 тисячі готелів по всій країні.

Умови акції

З 1 червня у багатьох російських регіонах почався поетапний вихід із карантину. Багато жителів країни вже почали планувати літній відпочинок та розглядати пропозицію різних туроператорів.Оператор Мегафон та Booking запустили спільну акцію, де кожен абонент отримає знижку 100% на абонплату на місяць. При цьому не має значення, яким тарифом він користується. Для цього необхідно забронювати та оплатити проживання в готелі на будь-який термін.

Знижка буде діяти вже з першого дня заїзду в готель. Мало того, таку знижку на абонентську плату можна отримати кілька разів, якщо між датами бронювання пройшло більше місяця.

Вигідна пропозиція

Ніколи подорожі не були такими довгоочікуваними, як цього року. У зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції росіянам довелося довго дотримуватися режиму самоізоляції. Поїздки в інші країни для багатьох сімей під великим питанням, тут дається взнаки не тільки турбота про здоров'я, а й фінансова сторона.

Більшість сімей відпочиватимуть у Росії, подорожуючи країною. У російських регіонах вже розпочали активну підготовку до літнього сезону.

Завдяки пропозиції оператора та тревел-платформи, можна не тільки швидко знайти потрібний готель, але й безкоштовно користуватися послугами зв'язку. Мандрівники можуть оперативно ділитися цікавими маршрутами у соціальних мережах, розглядати нові місця на карті, дивитися в дорозі фільми та слухати музику.

Мегафон і Booking.com уклали угоду про партнерство ще у грудні 2019 року. На той час абонентам Мегафону було запропоновано безкоштовний роумінг у 130 країнах світу. Вигідною пропозицією від партнерів скористалися мандрівники у 79 країнах світу. Мегафон - це поки що єдиний вітчизняний оператор, який уклав подібну угоду з найбільшим міжнародним майданчиком із бронювання готелів. Цього року сервіс Booking.com у Росії наголосив на розвитку внутрішнього туризму.