Як у Ютубі поміняти аватарку на телефоні

Anonim

Аватарка – це картинка, яка представляє певний канал. Коли користувач знаходить той чи інший канал, перше, з чим він стикається - це аватарка, яка повинна найкраще відображати задум і концепцію каналу. Класною вважається та "ава", яка відображає все те, про що говорить людина на своєму каналі, на які теми розмірковує. Також вітаються такі, коли на картинці зображено назву каналу в цікавій інтерпретації.

Що таке аватарка

Користувач може знайти аватарку поруч із назвою каналу. Як тільки він відкриває саму сторінку, його погляду представляється лого (інша назва аватарки), назва каналу, банер і самі відео, які є на каналі блогера.

Багато хто часто змінює іконку, що робити категорично не можна, якщо вони хочуть просувати свій блог. Часта зміна іконки заплутає глядача. Як тільки він звик до однієї, не варто одразу змінювати його уявлення про канал. Воно закріпилося під старою іконкою, а якщо її поміняти, то глядач справді може загубитися і зовсім не зрозуміти, куди подівся той канал, який він дивився раніше.
Іконки варто розвивати, ставити нові, але робити це не так часто. Актуальність і необхідність для блогу іконок полягає в тому, що глядачі краще запам'ятовують візуальну пам'ять, вони з більшою ймовірністю підпишуться на блог з іконкою, ніж без неї. Якщо перед блогером стоїть питання про постановку її, то необхідно ставити, вибирати таку аву, яка повністю відображатиме посил і ідеї блогу. Питання експерту Чи є аватарки на інших платформах?

Так звичайно. Практично на кожному інтернет-ресурсі присутні свої аватарки.Варто взяти той же Ютуб або Інстаграм. Коли людина бачить аватарку, вона автоматично представляє людину. Пов'язано це з тим, що він інфікує одну людину з іконкою, так легко запам'ятати. Де зробити аватарку?

Аву можна зробити в різних джерелах, починаючи з найпростіших, наприклад, Фотошоп, закінчуючи навіть рекомендованими. Існують спеціальні компанії, які спеціалізуються на тому, щоб представляти іконки блогерам. Це прибутковий бізнес. Як зрозуміти, що аватарка "зайшла"?

Все досить просто. Як кажуть багато блогерів, якщо після постановки нової ава пішов приріст передплатників, то аватарка вдалася. Не доведено, що це якось пов'язано, але багато блогерів дійсно помічають приріст передплатників після встановлення нової картинки.

Як у Ютубі поміняти аватарку на телефоні на Android

Якщо власнику каналу не подобається його ава, то він може досить швидко і легко замінити її, поставити новий варіант, який залучатиме нових передплатників.Не можна розглядати Ютуб як платформу для блогерів. У ньому також можна знайомитись, спілкуватися через коментарі. Тому так важливо міняти аватарку, робити її красивою та модною.

Для того, щоб поміняти аву на системі Андроїд, варто розуміти, що необхідно заздалегідь зайти в той акаунт на Ютубі, в якому хотілося б поміняти аватарку, а також мати стабільне підключення інтернету, щоб не виникло проблем при встановленні . Якщо користувач не авторизувався в обліковому записі від Google, то варто переглянути це відео

Порядок дій наступний:

  1. Для початку відкривається сама програма Ютуб на телефоні. Авторизуємося під своїм логін та паролем. Після цього у правому верхньому кутку з'явиться спеціальний аватар, на який потрібно клацнути;

  2. Після цього відкриється саме меню, яке доступне користувачеві. Клацаємо на пункт «Керування обліковим записом Google», щоб змінити аватар;

  3. Тепер переходимо до такого розділу, як «Особисті дані». Він знаходиться після «Головна»;

  4. Варто знайти блок «Профіль» і навпроти пункту «Фотографія» натиснути на власний аватар;

  5. Тепер тапаємо на кнопку «Додати фото профілю»;

  6. Користувачеві на вибір буде запропоновано, звідки він хоче завантажити аву. Вибираємо між галереями та створенням нової фотографії;
  7. При виборі галереї також клацаємо на те місце, звідки хотілося б завантажити фото. Це може бути як і провідник, так і Google – фото, так і галерея;
  8. Тепер вибираємо фото;
  9. Клікаємо на кнопку «Прийняти», щоб встановити певну картинку як іконку профілю.

Таким чином користувач зміг поміняти свою аватарку у профілі. У цьому нічого складного. Головне - знати алгоритм і застосовувати його правильно на практиці.

Як поставити аву в Ютубі з телефону Айфон

На системі iOS інший спосіб зміни аватарки. Варто зазначити, що вона нічим не відрізняється. Додаток Ютуб на цій операційній системі також дає можливість зміни іконки профілю. Для того, щоб це зробити, потрібно:

  • Відкрити сам додаток і авторизуватися в ньому. Авторизація не відрізняється від тієї, яка була і на телефоні на системі Андроїд;
  • Тепер необхідно також у правому верхньому кутку клікнути на аватар користувача, таким чином відкриється головне меню програми;

  • Тепер поряд із самим аватаром потрібно знайти стрілочку, яка спрямована вниз. Тапаємо на неї;

  • Далі користувач повинен знайти шестерню, яка розташовується в правому верхньому кутку. Вона відкриє налаштування певного облікового запису, на якому на даний момент знаходиться користувач;

  • Після цього у розділі з керуванням акаунтом клацаємо на аватарку профілю;
  • Вибираємо пункт «оновити фото»;

  • Система запропонує вибрати місце, звідки хотілося б завантажити зображення;
  • Як тільки користувач визначився, потрібно натиснути на пункт «Готово».

Таким чином навіть на системі iOS можна поміняти аватарку на кілька кліків. Алгоритм практично не відрізняється від системи Андроїд. Заплутатися досить складно.

Як зробити безкоштовно красиву аватарку

Красива ава – запорука того, що відвідувачі каналу підпишуться на нього. Пов'язано це з тим, що люди більше запам'ятовують картинки та образи. Велика ймовірність, що він шукатиме канал по аватарці серед великого списку, ніж за назвою. Тому так важливо зробити яскраву, красиву та якісну фотографію – іконку.

Для цього можна скористатися:

  • Професійними послугами;
  • Спеціальними програмками.

Перший варіант більше підходить для просунутих блогерів. Другий спосіб підійде для всіх. До спеціальних програм можна віднести такі, як Canva або звичний Фотошоп. Все залежить від того, яких цілей хоче досягти блогер.

Для того щоб зробити гарну іконку в телефоні, можна переглянути це відео

Як змінити назву каналу Ютуб з телефону

Назва – це те саме, що і іконка, також важливий і потрібний пункт. Красива назва говорить про концепцію блогу, його напрямки та ідеї. Необхідно висунути цікаве та гарне найменування каналу, щоб користувачі його швидко запам'ятали. Для того, щоб провести заміну на телефоні, варто зробити таке:

  1. Відкриваємо сам додаток і авторизуємося в ньому, якщо це не було зроблено заздалегідь;
  2. Тепер у правому верхньому кутку клацаємо на свій аватар. Цей клік автоматично відкриває меню каналу;
  3. Далі користувачеві варто перейти в спеціальний розділ під назвою «Мій канал». У ньому відкриються всі відео блогера;
  4. Тепер клацаємо на шестірню, яка автоматично переведе в налаштування;

  5. Клацаємо на олівець поруч із пунктом «назва» і змінюємо його.

Таким чином користувач змінив назву свого облікового запису в кілька кліків.

Як змінити опис каналу Ютуб з телефону

Опис каналу поміняти також дуже легко. Воно відіграє важливу роль, тому що в ньому можна написати про те, що користувача чекає на каналі, які корисності та цікавості він для себе знайде. Багато блогерів на замовлення просять фахівців скласти опис каналу. Це справді важливий пункт, який може як і відштовхнути передплатника, так і «притягнути» його до лав постійних глядачів.

Все досить просто. Необхідно в тому ж розділі «Налаштування», про яке йшлося в минулому пункті, замість зміни назви клікнути на олівець, що знаходиться навпроти пункту «опис».Таким чином власник каналу швидко змінити опис. Після кліку на «Готово» всі користувачі при переході на сам обліковий запис під назвою побачать опис, який поставив блогер.