«Віртуальний номер» МТС: опис

Anonim

Мобільний оператор МТС запускає послугу «Віртуальний номер». Ця опція дозволить дзвонити без фізичної сім-карти та користуватися мультиаккаунтом у додатку МТС Коннект. Починаючи з 8 червня, абоненти МТС можуть купити віртуальний номер у фірмовому додатку без відвідування салону зв'язку.

Що таке віртуальний номер і навіщо він потрібен

Завдяки послугі «Віртуальний номер» можна завести додатковий телефонний номер, який працюватиме без сім-карти. Для цього потрібен лише доступ до інтернету та додаток МТС Коннект.

Як підключити віртуальний номер

Підключати віртуальний номер нескладно. Для цього заходимо в мобільний додаток МТС Коннект та в описі сервісу «Віртуальний номер» натискаємо на кнопку «Підключити».

Далі потрібно вибрати категорію номера. Є два варіанти - безкоштовний і так званий "гарний". Варто враховувати, що останній може коштувати до 26 тисяч рублів.

Потім потрібно ознайомитися з умовами тарифікації. Якщо потрібно, вводять свою електронну адресу.

Залишається лише погодитися з умовами договору та сплатити послугу. Оплатити сервіс можна з рахунку мобільного телефону.

Одразу після цього, через кілька хвилин, ви зможете користуватися новим номером в МТС Коннекті. Якщо він не працює відразу, зачекайте 5 хвилин, доки він буде активований у мережі.

Всі ваші віртуальні номери будуть видні в додатку. Розпізнати їх легко, поруч є ярличок з перекресленою сім-карткою.

Як відключити

Якщо номер більше не потрібен, то від нього можна завжди відмовитися. Закрити його можна у будь-якому салоні МТС. Як варіант просто нічого не робити, в цьому випадку номер заблокується автоматично через час. Номер перестає працювати при негативному балансі на счете.

Вартість віртуального номера МТС

Вартість підключення послуги – 99 рублів. Але ця ціна дійсна за умови вибору безкоштовного номера. Якщо абонент вибирає гарний номер, то за нього доведеться заплатити окремо, тут ціна сягає 26 тисяч рублів.

Віртуальний номер доступний лише фізичним особам. Замовити послугу можна тільки в Москві та Московській області.

Що потрібно знати про сервіс «МТС Коннект»

У фірмовому додатку «МТС Коннект» запускається ще одна функція - мультиаккаунт. Вона дозволить завантажити всі номери МТС в один додаток, щоб приймати або здійснювати дзвінки через нього.

Це дуже зручно для тих, хто має кілька SIM-карток або телефонів. Тепер їх не потрібно постійно носити із собою. Мультиаккаунт у «МТС Коннект» допоможе завжди залишатися на зв'язку, навіть коли номери нема поруч.Додаток МТС Коннект можна завантажити в магазинах App Store і Play Маркет.