Телеграм 6.2: новий фото та відеоредактор

Anonim

Telegram випустив чергове оновлення месенджера з порядковим номером 6.2. На жаль, обіцяних групових відеодзвінків поки немає, хоча на них чекали багато користувачів. Однак, з'явилися нові функції щодо обробки фотографій та відео.

Що оновилося

Редактор фотографій було додано до Телеграм ще у 2015 році. А нове оновлення дозволяє обробляти відео та додавати анімовані стікери на відео та фотографії.

Головним нововведенням Telegram 6.2 є функція редагування відеозаписів. Тепер можна налаштувати яскравість, насиченість та інші параметри. У новій версії також можна масштабувати та додати на фотографії та відео різні анімовані стікери. При надсиланні такої фотографії він буде автоматично конвертований у формат GIF.

Розробники заявили, що пошук та завантаження гіфок стали простіше. Зручно, що будь-яку відправлену картинку можна зберегти в окремий список, щоб при нагоді не шукати знову.

Зміни торкнулися процесу сортування чатів за категоріями. При тривалому натисканні на діалогове вікно потрібно лише вибрати потрібну папку за допомогою контекстного меню. Так само відбувається видалення чатів з поточної категорії.

Було оновлено та оформлення розділу для видалення непотрібних файлів. Видаляти їх тепер просто Налаштування > Дані та пам'ять > Використання пам'яті. Крім цього, розробники змінили і дизайн меню налаштування двоетапної аутентифікації.

Нововведення для Андроїд

Ексклюзивно для користувачів пристроями на операційній системі Android команда Telegram представила ще кілька функцій.

  1. З'явилася нова плавна анімація під час надсилання, редагування або видалення повідомлень.
  2. Були покращені функції відеоплеєра. Кнопки та довгі описи більше не заважають перегляду.
  3. Відеоролики коротші 30 секунд автоматично відтворюються по колу.
  4. Оновлено розділ для очищення непотрібних файлів.

На думку розробників, за рахунок розширеного набору мультимедійних функцій, користувачі зможуть більш комфортно користуватися месенджером.