Тариф «Весь МТС для своїх»

Anonim

Мобільний оператор МТС запустив новий тарифний план «Весь МТС для своїх». Цей тариф на сьогоднішній день є найдешевший у оператора. Підключитися до цього плану можуть далеко не всі абоненти. Купити додаткові сім-карти з новим тарифом можуть лише абоненти, які користуються послугами лінійки «Весь МТС» Москви та Московської області.

Опис тарифу «Весь МТС для своїх»

На даний момент новий тариф доступний до підключення тільки в Москві та Московській області. Але, найімовірніше, такий тариф скоро з'явиться і в інших російських регіонах.

Розглянемо основні параметри нового тарифного плану по Москві та області. Абонентська плата становить 300 рублів на місяць, за цю ціну абонент отримує:

  • Хвилини – 500 для дзвінків на номери будь-яких російських операторів у домашньому регіоні та на номери МТС по всій Росії;
  • Інтертен – 15 ГБ;
  • Смс-повідомлення – 100 повідомлень на номери домашнього регіону.

Після вичерпання ліміту оператор обіцяє безліміт на номери МТС по всій Росії. Однак трохи нижче вказано, що дзвінки безкоштовні тільки на номери МТС та МГТС по Москві та області.

Дзвінки на номери МТС в інших регіонах після закінчення ліміту коштують 3, 5 рублів за хвилину.

Кому підійде «Весь МТС для своїх» - сумісність з іншими тарифами

Підключити новий тарифний план можуть не всі абоненти МТС.

Зручно, що на один особовий рахунок можна оформити до 5 номерів із цим тарифом та оплачувати все разом, не думаючи про необхідність поповнювати баланс кожного номера окремо. «Весь МТС для своїх» відмінно підійде для використання в сім'ї або як додатковий номер.

Як підключити тариф «Весь МТС для своїх»

Для переходу на новий тарифний план клієнтам оператора МТС необхідно:

  • Бути чинним абонентом одного з тарифів лінійки «Весь МТС» у Москві та Московській області. Це «Весь МТС Супер», «Весь МТС Максі» та «Весь МТС Гіга»;
  • Купити комплект зі спеціальним стікером з тарифом «Мій Друг» в офісі МТС. Також можна залишити заявку на підключення на сайті або звернутися до контактного центру за номером 8(800)-250-42-50 або 8(495)-636-06-36;

Одразу в офісі можна залишити заявку на перехід на тариф «Весь МТС для своїх». SIM-карту тарифу «Мій друг» активують у будь-який зручний час. Після цього слід залишити заявку на зміну тарифу в контактному центрі за номером 8(800)-250-42-50 або 8(495)-636-06-36.

Як відключитися

Вимкнути тариф неможливо, але можна завжди перейти на інший, більш відповідний за параметрами. Для цього в особистому кабінеті або в мобільному додатку вибирають відповідний для себе тариф та активують його. Важливо, щоб на рахунку було достатньо грошей для внесення абонплати за місяць.

Якщо ви взагалі не хочете більше користуватися зв'язком МТС, можна просто не платити за послуги. Через рік договір з оператором буде розірвано з ініціативи абонента.

Порівняння з тарифами інших операторів

Новий тариф доступний до підключення лише власнику пакета послуг лінійки «Весь МТС». Порівняємо тарифний план з аналогічними пропозиціями інших російських операторів.

  1. Білайн «Близькі люди 3+». Тут можна підключити додаткові два номери лише за 200 кермів на місяць. Вони не отримують пакети хвилин та смс-повідомлень, а витрачають ліміт основного номера.Зручно, що мобільний інтернет на всіх трьох номерах безлімітний. Якщо хвилин на всіх не вистачило, можна перейти на інший тариф «Близькі люди 4+». Тут абонплата вища, але й наповнення більше. Крім того, тут можна підключати вже три додаткові номери.
  2. Мегафон «Об'єднуй! Хіт». Тут можна замовити додаткові сім-карти з тарифним планом «Без переплат Все» з значною знижкою в 40%. У рамках тарифу, всього за 360 рублів на місяць (з урахуванням знижки), абонент отримує 600 хвилин на будь-які номери Росії, безліміт у соціальних мережах та месенджерах, 30 ГБ мобільного інтернету.

Однак цей тариф зараз доступний лише обраним абонентам і тому не представляє щось визначне. Більше того, в інших російських операторів на схожих тарифах вигідніші умови.

У чому каверза і чи варто підключатися

Якщо вся сім'я користується послугами оператора МТС, то підключитися, безумовно, варто. Особливо в тому випадку, якщо телефони є у дітей або літніх батьків, які рідко користуються зв'язком.

Варто враховувати, що після вичерпання ліміту хвилин дзвінки на номери МТС в інші російські регіони коштуватимуть 3, 5 рублів за хвилину. Хоча в описі тарифу зазначено, що такі дзвінки після закінчення ліміту залишаються безкоштовними.

Перед підключенням рекомендується уважно почитати умови надання послуг. Особливу увагу варто звернути на інформацію, написану дрібним шрифтом.