Тариф "Інтернет Wylsacom‍‍ Edition" від Мегафона: опис

Anonim

Мегафон запустив новий тарифний план «Без переплат. Інтернет Wylsacom Edition». Тариф запущено спільно з однойменним блогером. Назва говорить сама за себе. Неважко здогадатися, що за основу прийнято тариф «Без переплат. Інтернет». Основна фішка нового тарифу – це безліміт на YouTube.

Детальний опис тарифу

Мегафон домовився про співпрацю з відомим блогером Валентином Пєтуховим, автором YouTube-каналу Wylsacom.

Директор з digital-комунікацій та спецпроектів «Мегафону» Ілля Олександров заявив, що Пєтухов є повноправним учасником проекту. Блогер розробляв проект разом із оператором. Його канал стане основним каналом просування тарифу, оскільки там понад 9 млн. передплатників.

Що включено до тарифу

Щомісячна абонентська плата становить 550 рублів для жителів Москви і 500 для жителів Санкт-Петербурга. Новий тариф включає безлімітний трафік на Ютуб, безлімітне спілкування у соціальних мережах та месенджерах. Крім цього, абонент отримує:

  • 25 ГБ мобільного інтернету;
  • Від 300 до 500 хвилин на дзвінки по Росії.

Примітно, що абонент може користуватися месенджерами WhatsApp, Viber, eMotion, Facebook Messenger, ТамТам, Snapchat навіть якщо на рахунку немає грошей.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Є низка послуг, які не включені до тарифу та які необхідно оплачувати окремо.

  • Дзвінки на номери інших російських операторів поза регіоном перебування – 13 рублів за хвилину;
  • Дзвінки на міські номери регіону перебування – 2, 2 рублі за хвилину;
  • Междугородние дзвінки на російські номери – 13 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери регіону перебування – 2, 2 рублі за штуку;
  • Смс-сообщения інші російські номери – 3, 5 рубля за штуку.

Послуги зв'язку в роумінгу оплачуються залежно від країни перебування. За окремими тарифами оплачуються й міжнародні дзвінки.

Додаткові опції до тарифного плану

У тарифі є і ряд додаткових опцій, як платних, так і безкоштовних, про які потрібно знати.

Безкоштовні – Мегафон Захист, Хто дзвонив, Визначник номера, SMS-чек, Я в мережі, Відпустка без турбот, Антивірус ESET Базовий, Я дзвонив+.

З промоперіодом - Заміни Гудок - 30 днів.

Платні – Утримання виклику – можливість керувати двома викликами одночасно. Плата списується лише за використання.

Вартість послуг після використання пакета

Якщо раніше закінчення оплаченого періоду закінчилися хвилини та мобільний інтернет, то можна сплатити додаткові пакети.

  • 500 МБ на 30 днів – 50 рублів, послуга підключається автоматично після вичерпання ліміту (відключити автоматичне підключення можна в особистому кабінеті);
  • Дзвінки на номери інших російських операторів у домашньому регіоні – 2 рублі за хвилину;
  • 30 хвилин на 30 днів - 30 рублів. Підключається автоматично після закінчення ліміту, включеного до тарифу (відключити можна в особистому кабінеті).

На міські номери вигідніше дзвонити з активованою опцією Міський пакет, а відправляти смс-повідомлення - з опцією Безлімітні SMS. Для вигідних дзвінків в інші країни активуйте опцію Теплий прийом у салонах Мегафону.

Бонуси на тарифі

На тарифі передбачено захист від платних підписок. Спілкуватися в месенджерах можна навіть за нульового балансу. Крім цього доступні інші бонуси.

  1. Абоненти можуть самостійно обирати теми для відеороликів, які блогер Wylsacom висвітлюватиме на своєму каналі в Ютубі.
  2. Перша тисяча абонентів, що підключилися до нового тарифу, отримають ексклюзивні наклейки для гаджетів.

  3. Раз на місяць відбуватимуться розіграш гаджетів серед абонентів Мегафон, які користуються тарифом «Без переплат. Інтернет Wylsacom Edition».
  4. Можна отримати персональну консультацію від блогера Wylsacom на тему гаджетів.
  5. Весь об'єм інтернету за тарифом можна роздавати зі смартфона через Wi-Fi або USB без додаткової оплати. Варто враховувати, що при використанні торент-ресурсів швидкість знижується до 128 Кбітс.

Кому підійде тариф

Тарифний план оптимально підійде абонентам, які активно користуються інтернетом. . Та й хвилин на тарифі цілком достатньо, щоб без обмежень спілкуватися з рідними та друзями.

Такий тариф обов'язково сподобається молодим людям, які захоплюються переглядом каналу Wylsacom. Багато хто оцінить можливість вибору тим, які висвітлюватиме відомий блогер на своєму каналі.

Як підключити тариф

Підключитися можна в особистому кабінеті на сайті оператора Мегафон або у фірмовому мобільному додатку. Для цього обирають потрібний тариф і дотримуються інструкцій.

Підключення доступне і в салоні зв'язку Мегафон. Початковий авансовий платіж складає 300 рублів.

Перехід на тариф безкоштовний раз на 30 днів. Варто враховувати, що при зміні тарифу найчастіше списується 100 кермів. Для зміни тарифного плану необхідно мати на рахунку суму більше добової абонентської плати.

У яких містах доступний тариф

Новий тариф поки доступний жителям Москви та Санкт-Петербурга. користуватися зв'язком можна по всій території Росії, виняток становить лише Крим та місто Севастополь, де діють особливі умови надання послуг зв'язку.

Як відключити тарифний план

Вимкнути тарифний план неможливо, але можна завжди перейти на інший, більш відповідний за умовами тариф.Для цього в особистому кабінеті або мобільному додатку вивчають усі доступні для підключення варіанти та активують потрібний. Важливо, щоб на рахунку було достатньо грошей для нового підключення.

Якщо немає бажання взагалі користуватися зв'язком Мегафон, то можна просто не вносити абонентську плату. У цьому випадку через рік договір буде розірвано з ініціативи абонента.