Як користуватися Інстаграмом на телефоні

Anonim

Інстаграм – це популярна соціальна мережа, яка ґрунтується на тому, що люди діляться своїм життям, але тільки за допомогою гарних фотографій, оновлюючи свою стрічку щодня.

Що таке Instagram

Ця соціальна мережа безкоштовна та доступна на кожному телефоні, як і на iOS, так і на Андроїд. Варто зазначити, що на даний момент ця соціальна мережа є однією з найпопулярніших, тому що люди люблять виставляти своє життя, ділитися корисностями та спілкуватися таким чином.

Ця соціальна мережа для цього і призначена. Обмін фотографіями, які знімаються на камеру, сприяє тому, що люди дізнаються один про одного крапельку більше, ніж могли б насправді.Також в інстаграм з'явилася величезна кількість блогерів, які не тільки діляться своїм життям, але й допомагають своїм передплатникам вирішувати багато проблем у різних галузях.

В ній можна не тільки ділитися фотографіями, а й накладати на них фільтри, а в спеціальному вікні біля фотографії можна писати пости, ділитися своїми емоціями. Передплатники можуть залишати коментарі, тим самим радувати блогера, можуть підписуватися і впізнавати один одного.

Детальніше про цю соціальну мережу можна подивитися в цьому відео

Як встановити програму та створити обліковий запис

Установка програми та створення облікового запису - найперші кроки, з якими доведеться зіткнутися користувачеві на шляху подолання цієї соціальної мережі. Варто відзначити, що ця програма офіційно, не потрібно завантажувати різні піратські програми.

Завантажити можна як і на Айфони, так і на Андроїди через офіційні утиліти для завантаження програм. Щоб знайти її, можна просто вбити в пошуковий рядок слово "Інстаграм". Перше посилання – те, що потрібно. Клацаємо на кнопку «Встановити» та чекаємо на завантаження програми.

Другий крок – це вже безпосередньо реєстрація та відкриття програми. Для цього необхідно:

  1. Клікнути на програму та вибрати спосіб реєстрації. Можна вибрати телефон і адресу електронної пошти. Спосіб залежить від того, як найбільш зручно користувачеві. Обидва способи робітники і дозволяють згодом якісно відновити пароль від сторінки; Будьте уважні, щоб вводити номер телефону. Якщо номер введено з помилкою, то повідомлення з кодом для реєстрації не прийде. Після введення натисніть кнопку «Далі».

  2. Наступний крок – це введення коду, надісланого програмою на телефон людини. Деякі девайси мають спеціальну автоматичну вставку, тобто користувачеві немає необхідності вставляти код. Після вставки натискаємо кнопку «Далі»;
  3. Вводимо ім'я та прізвище. Це необхідно, тому що люди повинні знати, як знайти ту чи іншу людину. Варто писати російською мовою, щоб інші користувачі знайшли швидше;

  4. А тепер необхідно придумати складний пароль. Головне – користувач має його запам'ятати. Завдяки йому він зможе згодом входити до своєї соціальної мережі. У паролі необхідно використовувати літери та цифри. Якщо ввести досить простий пароль, можна стати жертвою шахраїв. Варто вигадувати не звичайний пароль, а такий, який користувачі інтернету могли й не знати. Після введення натискаємо кнопку «Далі»;.

  5. А тепер необхідно придумати логін. Логін – це таке унікальне ім'я, яке не повинно повторюватися. НЕ варто плутати логін з ім'ям та прізвищем – це різні речі. Варто зазначити, що з першого разу вигадати унікальний логін може і не вийти.Користувачі всього інтернету використовують різні логіни. Методом проб і помилок потрібно придумати свій;

  6. Після цього знаходимо друзів! Якщо користувач реєструвався за допомогою номера телефону, Інстаграм запропонує тих друзів, які є в його телефонній книжці. Також можна додати людей з фейсбуку, якщо раніше користувач реєструвався в такій соціальній мережі;
  7. Наступний крок – це контакти. Без них Інстаграм просто не пропустить. Потрібно дозволити доступ до них, щоб і вони змогли в наступному знайти людину, а також і щоб людина змогла знайти їх;
  8. Додати фото профілю потрібно також у цьому розділі. Клікаємо на «Додати фото» та вибираємо з галереї цікаву фотографію, щоб було видно обличчя;

  9. Здійснюємо вхід. Програма автоматично запропонує зберегти і логін, і пароль, щоб у користувача надалі не було проблем із входом.

Тепер користувач може легко і просто користуватися цією соціальною мережею, оскільки має свій акаунт. Власне, основну частину користувач зробив, тепер можна почати докладне вивчення самої програми.

Пункти меню в додатку та налаштування

Щоб користувач зміг надалі відредагувати ті дані, які він вже має, йому необхідно перейти на свій профіль, який розташовується в правому нижньому кутку, а потім клікнути на шестерню, яка розташовується в правому верхньому кутку.

Після кліка на шестерню, користувач бачить дані, які він може відредагувати. Він може як і змінити фото профілю, своє ім'я і навіть свій нікнейм. Також є можливість перейти на професійний аккаунт.Докладніше про цю функцію і про те, навіщо це необхідно, можна переглянути в цьому відео

Як додати цікаві підписки

Додавання цікавих підписок відбувається тоді, коли інстаграм бачить, що користувач не підписався на жодну людину. Якщо реєстрація проходила з телефону, він автоматично пропонуватиме знайомих, які забиті в контактній книжці людини.

Також варто відзначити, що якщо перейти на кнопку лупи, яка розташовується ліворуч від центральної, то можна легко і просто перейти в пункт «Цікаві». Додаток почне видавати цікавих людей, які мають якусь популярність або часто миготять в популярних і активних підписках у користувачів. Щоб підписатися на людину, необхідно натиснути кнопку «Підписатися». Якщо ж хочеться відписатися від тієї чи іншої людини, то клацнеться кнопка «Підписка», а потім розділ «Відзначити передплату»

Як працювати з інстаграмом на телефоні - викладаємо фото

Перший пост – це те, що необхідно подолати кожному новачкові в інстаграмі. Спершу людина зовсім не знає, які фільтри їй накладати, де розміщувати пости, як писати текст. З досвідом користувач розуміє, що насправді все влаштовано набагато простіше, ніж він міг подумати.

Додавання власного посту – це набагато простіше, ніж можна подумати. Все, що необхідно користувачеві для цього – наявність фотографії та вміння написати якийсь красивий текст.

Також можна публікувати фотографії без довгих постів.

Алгоритм простий:

  1. Переходимо в інстаграм і дивимося на нижній рядок, де знаходяться такі налаштування, як стрічка, обліковий запис, пошук і так далі.Користувач повинен побачити посередині значок плюсики у квадраті. Ця іконка розташовується посередині – це і є те, що необхідно користувачеві, цей пункт з додаванням фотографії;
  2. Клікнувши на нього, користувач вибирає ту фотографію, яку він хотів би бачити у своїй стрічці. Потім натискаємо кнопку «Далі»;
  3. Інстаграм запропонує користувачеві накласти якийсь фільтр. Якщо такого не потрібно, то натискаємо кнопку «Далі»;

  4. Після запропонують повну обробку фотографії, тобто і різкість, і контраст, і багато інших пунктів. Якщо це також не потрібно, то переходимо на наступний крок – клацаємо на Далі;
  5. Після цього користувачеві необхідно написати якийсь текст. Як говорилося раніше, цього можна уникнути;
  6. Натискаємо на «Далі».

Всі! Користувачеві виставив свій перший пост, який почне збирати лайки та коментарі.

Як правильно користуватися інстаграмом на телефоні - постимо відео

Постіти відео можна як і в профілі, але якщо робити це там, то необхідно знати те, що відео не повинно бути більше, ніж 1 хвилина. Якщо користувач перевищив цей ліміт, то інстаграм просто не пропустить його публікацію.

Також можна викласти відео в IGTV, про які варто поговорити далі.

Що таке сториз та як їх розмістити

Багато хто називає історії – домом блогера. Сториз призначений для того, щоб користувач зміг поділитися такою інформацією, яку безглуздо викладати в історії. Таким можна поділитися особистим життям або просто рутиною.

Сториз – це затишна річ. Багато користувачів за допомогою них бажають один одному доброго ранку або ж просто діляться тим, що у них відбувається в житті.

Щоб розмістити історії, необхідно перейти у стрічку і подивитися на верхній рядок.Необхідно клацнути на лівий верхній її кут. Відразу вилетить камера, де можна фотографуватись, додавати маски. Записувати в історіях можна і відео, і фото, а також можна малювати і багато іншого.

Після того, як користувач оформив історії, він просто натискає кнопку «далі». Таким чином, історія стане доступна всім передплатникам протягом 24 годин. Після цього вона піде в архів програми.

Що таке IGTV

Сториз – це, звичайно, добре, але що робити, якщо контенту набагато більше, а іноді навіть більше, ніж одна хвилина? Варто відзначити, що користувач може додати в історії не більше однієї хвилини, так само, як і в профілі. Для простору фантазії розробники вирішили придумати таку функцію, як IGTV.

IGTV – це такий розділ в інстаграм, який допомагає всім користувачам зберігати досить довгі відео в спеціальному секторі.Щоб переглянути такі довгі відео, необхідно перейти в основну стрічку, а також звернути свою увагу на найвищий рядок, прямо на історії.

Що викладати в Інстаграм - негласні правила

У інстаграма є свої негласні правила з приводу того, що можна публікувати у своєму профілі, а що зовсім не можна. Якщо користувач порушує ці правила і його помічає адміністрація, то він може просто попрощатися з тим, що його фото показуватимуться більшій кількості людей – і це лише один результат.

Іноді профіль можуть блокувати, закривати назавжди. Це означає те, що користувач виставив таку фотографію:

  • Є плагіатом або точною копією чужої публікації;
  • Відображає контент для дорослих;
  • Відображає сцени насильства або інші речі подібного плану;
  • Відображає заклик до пошкодження тіла;
  • Ображає когось;

Це ті основні правила, яких необхідно дотримуватись кожному користувачеві, щоб його контент надалі не забанили.

Запитання експерту З якого віку можна користуватися соціальною мережею?

З 13 років за правилами Інстаграма будь-яка дитина може розпочати використання. Варто зазначити, що дитина повинна бути під наглядом дорослих. Що робити, якщо обліковий запис заблоковано?

Варто написати на підтримку, якщо причина є неточною або зовсім недостовірною. Таке часто буває, що Інстаграм блокує хороші облікові записи, які не порушують умов. Інстаграм має право видаляти фотографії?

Так, якщо ті не підходять під загальний регламент або порушують якісь умови використання.