МТС збільшує гігабайти на тарифах і вводить безкоштовний безліміт на месенджери та соцмережі

Anonim

Починаючи з 8 червня 2020 року на тарифі «Тарифище» буде більше мобільного інтернету. При цьому опцією «Вережі» можна буде користуватися абсолютно безкоштовно. Завдяки таким нововведенням абоненти можуть спілкуватися без обмежень, що дуже важливо у зв'язку з обмеженням соціальних контактів через коронавірус.

Що нового для абонентів

Вже з 8 червня 2020 року для всіх справжніх та нових абонентів тарифного плану «Тарифище» збільшується пакет інтернету з 25 ГБ до 30 ГБ, при цьому абонентська плата не змінюється.Крім цього безкоштовною стає опція «Мережі», яка дозволяє без обмежень користуватися месенджерами та соціальними мережами. З 8 червня така опція буде включена в стартовий пакет.

Особливості тарифу «Тарифище»

Розглянемо тарифний план «Тарифище» на прикладі Москви та Московської області. Цей тариф налаштовується за принципом конструктора, тобто абонент сам вибирає скільки йому потрібно хвилин, смс-повідомлень та інтернет-трафіку. Тобто платиш тільки за ті послуги, якими реально користуєшся.

Мінімальна абонентська плата в цьому регіоні становить 650 рублів на місяць, за цю ціну абонент отримує:

  • 25 ГБ мобільного інтернету (з 8 червня буде 30 ГБ);
  • 500 хвилин для дзвінків на номери всіх російських операторів;
  • 500 смс-повідомлень на будь-які російські номери.

Абоненти можуть протягом місяця безкоштовно користуватися рядом сервісів. Сюди входить додаток МТС Music, онлайн-кінотеатру ivi та iCloud.

Опція «Мережі»

Опція «Мережі» дає можливість безлімітно користуватися соціальними мережами та месенджерами. Зараз ця опція безкоштовна тільки на тарифах «Мій Безлімітище» та Smart Забугорище, абоненти на інших тарифах платять 4, 2 рублі на добу. Але вже з 8 червня ця послуга стане безкоштовною і для абонентів на пакеті «Тарифище».

Після активації цієї опції не витрачається трафік, який входить до тарифу. Але варто враховувати, що іноді месенджери та соцмережі перенаправляють користувача на сторонні ресурси, в цьому випадку витрачається основний пакет інтернету.

Активувати послугу «Мережі» користувачі можуть декількома способами.

  • Набирають на мобільному телефоні комбінацію 345 та кнопку виклику;
  • Підключають опцію через мобільний додаток МТС;
  • Через особистий кабінет на офіційному сайті.

Опція автоматично деактивується на тарифних пакетах, де вона недоступна. Крім цього, її завжди можна відключити, набравши комбінацію 1113452 і натиснувши кнопку виклику. Вимкнення можна виконати через мобільний додаток та особистий кабінет.