Як видалити групу в ВК або спільноту з телефону

Anonim

Іноді підписок ВК стає багато, тобто користувач просто підписувався на різні групи, але не відмовлявся від них. У такому разі йому доведеться почати чистити своє поле та коло перегляду.

Як видалити групу з підписок до ВКО

Користувач розуміє, що підписався на занадто багато груп тоді, коли вони просто перевалюють за 100, а стрічка показує лише дуже малий відсоток того, на що підписана людина. У такому випадку необхідно вдатися до очищення.

Для того щоб відписати від тієї чи іншої групи, потрібно провести маленький алгоритм:

Для початку необхідно відкрити потрібний сайт ВКонтакте та за допомогою головного меню знайти такий розділ, як «Групи». Зверніть увагу! Алгоритм представлений на комп'ютері, але ті ж дії відмінно підійдуть і для телефону.

Перейшовши в цей розділ, просто переходимо на вкладку «усі спільноти», яка знаходиться у верхньому кутку;

Після цього перед людиною випаде список тих груп, на які він підписаний. Поруч із кожною групою він побачить трикрапку – розпізнавальний знак того, що можна зробити з тим чи іншим співтовариством;

Перейшовши і клікнувши на це трикрапка, просто клацаємо на пункт «Відписатися». Цей пункт розташований вище за всіх;

Після цього спільнота автоматично зміниться у кольорі, що означає те, що користувач відписався він до нього.

Таким чином користувач може просто і легко видалити групу в ВК з підписок. Якщо є потреба підписатися назад, то також клацаємо на цю трикрапку та на копку «Підписатися».

Як видалити групу в ВК, якщо я творець

Користувачі, які завели свої групи, іноді можуть захотіти просто видалити те, що вони створили. Постає проблема в тому, що таке просто неможливо. Чомусь адміністрація мережі просто не передбачила можливість подальшого видалення групи.

Але варто відзначити, що хитромудрі користувачі мережі знайшли цілих два способи того, як можна здійснити видалення навіть «офіційно», тобто, не порушуючи жодну політику програми.Другий спосіб – він менш правильний, тому що користувач подає заяву прямо до адміністрації ВК, що є досить сумнівною справою.

Видалити так чи інакше свою групу може лише адміністратор, тобто сам творець мережі. Більш детально про те, як створити свою групу в вк і що з нею надалі можна робити, варто подивитися в цьому відео.

Офіційний спосіб

Перший спосіб, як говорилося раніше, полягає в тому, що користувач як би «офіційно» видаляє всі дані групи, а потім сам виходить з неї. Варто відзначити, що такий спосіб користується достатньою популярністю, тому що за допомогою нього адміністратори багатьох груп дійсно видаляють свої сторінки.

Для того щоб зробити це, необхідно провести наступний алгоритм:

  • Для початку користувачеві необхідно зайти в додаток в вк і знайти там такий розділ, як «Мої спільноти», а потім знайти ту групу, в якій користувач є адміністратором і яку він хоче згодом видалити;
  • Тепер переходимо в налаштування групи та видаляємо багато елементів, починаючи з фотографій та записів, закінчуючи видаленням учасників, про які варто також поговорити далі;
  • Після цього користувач повинен у налаштуваннях закрити всі розділи, а також зробити закритий вхід, тобто зробити групу закритою;
  • Після цього він сам повинен покинути групу, тобто вийти з неї і підтвердити свої наміри.

Після виходу користувач просто не зможе робити все те, що він робив раніше, він просто втратить всі свої права, обов'язки та можливості.

Неофіційний спосіб

Другий – неофіційний спосіб. Він полягає в тому, що користувачеві потрібно з різних сторінок або попросивши інших людей почати кидати скаргу на власну спільноту, а також публікувати контент непристойного змісту, який суперечить правилам месенджера.

Варто зазначити, що людина сама на свій страх і ризик самостійно кидає скарги на свою спільноту, а також публікує в ній ті чи інші записи. Більш детально про те, як кидати скарги на ті чи інші спільноти, можна переглянути в цьому відео.

Особливості видалення спільноти ВК

Найголовніша особливість видалення групи полягає в тому, що повністю видалити її просто неможливо. Як говорилося раніше, чомусь адміністрація ВК не створила такої можливості, як видалення тих чи інших груп. Варто зазначити, що для багатьох це було б набагато зручніше, ніж забивати сервіси сайту непотрібною інформацією.

Також варто відзначити і той факт, що користувачі можу переглядати всю ту інформацію, яка знаходиться в нібито віддаленій групі. Як правило, творці, які не хочуть вести ком'юніті далі, просто забувають про його існування.У результаті вся інформація так і залишається в ній у відкритому доступі. Запитання експерту Який спосіб найкраще вибрати для того, щоб закрити ту чи іншу групу?

Найкраще вибрати «офіційний» спосіб, оскільки за допомогою нього дійсно можна уникнути різних проблем з адміністрацією сторінки. З яких причин адміністрація забороняє користувачам видаляти спільноти?

Відомо це лише самій адміністрації. Ніхто не може здогадатися, чому просто не додати кнопку «Видалити» в налаштування групи. Де краще видаляти: на телефоні чи за допомогою комп'ютера?

На комп'ютері можна швидше підчистити інформацію про групу, ніж телефон. Якщо немає можливості з ПК, можна скористатися простим телефоном. Теж відмінний варіант.

Як видалити людину з групи у ВКонтакте

Видалення учасників – один з етапів комплексного чищення групи:

  1. Для початку користувачу необхідно відкрити стартову сторінку програми, а потім перейти в меню, де розташовується розділ «Групи»;

  2. Клікнувши на нього, переходимо в суспільство, де людина є адміном. Після цього переходимо до пункту «Управління спільнотою». Зробити це можна через налаштування;

  3. Тепер натискаємо на розділ «Учасники»;

  4. Після необхідно знайти ту людину, яку хотілося б виключити з групи;

  5. Тепер навпроти іконки користувача клацаємо на три точки;

  6. Вибираємо пункт «Видалити із спільноти;

  7. Підтверджуємо необхідну маніпуляцію.

Таким чином учасник вилучиться з ком'юніті за необхідності. Знадобиться це тоді, коли цей учасник просто порушує правила суспільства, перейшов шлях групі.

Як відновити віддалену спільноту або групу

Відновити віддалену спільність людина не зможе ніякими способами. Якщо користувач кидав страйки на свою ж спільноту, то відновити буде просто неможливо. Звичайно, можна написати в адміністрацію ВК, але, як правило, цей спосіб просто не працює.

Якщо ж людина видаляла і чистила спільноту, то буде досить складно відновити той актив, який був раніше, та й до того ж він просто не зможе повернути ті права адміністратора, які в нього були.

Тому доцільно не намагатися реанімувати ту спільноту, яка була, а створити нову, щоб розпочати активний розвиток.