Як вийти з Ютуба на телефон Андроїд

Anonim

Ютуб є найпопулярнішим відеохостингом у світі. Практично у кожної людини встановлено програму YouTube, за допомогою якої можна переглядати ролики, а також вступати в дискусію через коментарі.

Навіщо і коли потрібно вийти з облікового запису Ютуб на телефоні

Найзручніший спосіб стежити за оновленнями улюблених каналів – створити власний профіль та оформити кілька підписок. Тепер все нові відео відображатимуться в однойменному розділі.

Незважаючи на незаперечну зручність власного облікового запису на ютубі, в деяких випадках людині потрібно вийти з облікового запису. Це може статися з кількох причин:

  • телефон передається у користування іншій людині (наприклад, дитині);
  • потрібно перейти в ще один профіль;
  • немає необхідності користуватися поточною УЗ;
  • Обліковий запис заблоковано.

Як бачите, причин може бути досить багато. Цілком імовірно, що у кожного конкретного користувача буде власний привід, з якого слід залишити поточний обліковий запис ютуба і перейти в нову УЗ.

Як вийти з Ютуба на телефон Андроїд

Для власників смартфонів на базі операційної системи Android передбачено відразу кілька способів виходу з облікового запису. Вибір варіанта залежить від того, як власник пристрою користується ютьюбом.

Основний метод виходу передбачає здійснення операції через мобільний додаток YouTube, доступний у Google Play. Якщо ви дивитеся ролики саме через нього, то для того, щоб залишити обліковий запис, знадобиться:

  1. Відкрити ютуб.

  2. Натиснути на іконку своєї УЗ.

  3. Вибрати параметр «Змінити обліковий запис».

  4. Клікнути на «Вийти».

Тепер власник пристрою може переконатися, що у програмі YouTube він не авторизований. Але будь-якої миті є можливість авторизуватися під попереднім або новим профілем.

Далі уявімо ситуацію, що людина хоче вийти з акаунту на телефоні просто через відсутність інтересу до сервісу. Говорячи простою мовою, він більше не хоче користуватися ютьюбом. У такій ситуації зазвичай радять видалити програму, але зробити це не можна, оскільки YouTube відноситься до системного софту.

Втім, можна стерти дані в програмі. Тобто вона залишиться в пам'яті пристрою, проте всі облікові записи скинуться. Для виконання операції знадобиться відкрити налаштування смартфона та перейти до розділу «Додатки».

У запропонованому списку вибираємо ютуб. Нарешті, очищаємо кеш і всі дані, а як фінальний штрих відключаємо програму. Після виконання цих простих дій софт буде повністю очищений від раніше зареєстрованих УЗ.

А зараз настав час подати третій спосіб виходу з облікового запису. Їм потрібно користуватися в тому випадку, якщо смартфон передається іншій людині.

Інструкція з виходу:

  1. Відкрийте налаштування пристрою.
  2. Перейдіть до розділу «Акаунти».

  3. Натисніть Google.

  4. Запустіть параметри облікового запису.
  5. Виберіть «Видалити обліковий запис».

  6. Підтвердіть операцію.

У новачка при виконанні зазначених дій можуть виникнути 2 питання:

  • при чому тут YouTube, якщо вихід здійснюється з Google?
  • Чи не вилучиться обліковий запис повністю, якщо натиснути кнопку «Видалити обліковий запис»?

Відповіді на обидва питання будуть досить простими. Вихід з Google здійснюється через те, що ютьюб належить цій американській компанії. Залишаючи УЗ Google, людина автоматично залишає всі інші облікові записи фірми, включаючи YouTube.

Також не варто боятися натискання кнопки «Видалити». Вона лише призведе до видалення облікового запису зі смартфона. Але будь-якої миті людина можна знову пройти авторизацію, вказавши логін і пароль. А про те, як дійсно можна раз і назавжди позбутися акаунту в ютьюбі, ми розповімо далі.

Як видалити обліковий запис Ютуб на телефоні

Залишивши обліковий запис на смартфоні, людина в будь-який момент може продовжити використання відеохостингу. Якщо він більше не має наміру заходити на свій аккаунт ні з мобільного пристрою, ні з комп'ютера, можна повністю видалити УЗ.

Але перед виконанням операції потрібно уважно зважити всі «За» та «проти», адже після видалення свій профіль вже не повернути. Якщо рішення прийнято виважено, залишиться виконати кілька кроків з інструкції:

  1. Відкрийте клієнт YouTube.
  2. Перейдіть до розділу профілю.
  3. Натисніть кнопку «Керування обліковим записом Google».

  4. Тапніть у розділі «Налаштування облікового запису».

  5. Натисніть «Видалити сервіси Google».

  6. У запропонованому списку виберіть ютуб, натиснувши значок у вигляді відра для сміття.

Профіль буде видалено, після чого його не вдасться відновити. Доведеться реєструватися під новим логіном та паролем. Втім, якщо користувач дійсно хотів позбутися облікового запису, то операцію можна вважати успішно виконаною.

Як вийти з облікового запису Ютуб на інших пристроях

Хоч смартфони є основним джерелом трафіку для YouTube, люди користуються сервісом і на інших пристроях. Наприклад, на планшетах, комп'ютерах, ноутбуках та телевізорах. Як здійснити вихід з облікового запису на цих девайсах? Зараз розповімо.

Для власників планшетів у виконанні операції не буде нічого складного, адже ці пристрої базуються на тій самій ОС, що й смартфони. Тобто користувачеві знадобиться відкрити додаток ютуба, перейти до розділу профілю та вийти з нього.

Тільки інакше ситуація у власників комп'ютерів і ноутбуків. Як правило, ці девайси базуються на Windows. Але для перегляду YouTube на ПК люди використовують браузер, відвідуючи офіційний сайт відеохостингу.

Тому для виходу знадобиться відкрити youtube.com, натиснути на іконку свого профілю та натиснути кнопку «Вийти». Все дуже просто, так що не потрібні навіть додаткові пояснення.

На телевізорі ситуація ні трохи не складніша, ніж на будь-якому іншому розумному пристрої. Єдине, що сам ютуб працює лише на ТВ-приймачах із функцією Smart TV. Для виходу потрібно лише відкрити програму, перейти в налаштування профілю та натиснути заповітну кнопку.

На інших девайсах на кшталт розумних годинників або блютуз-колонок, ютуб, звичайно ж не працює. Тому можна сказати, що ми розібрали всі можливі способи виходу з УЗ.

Повністю видалити обліковий запис можна на будь-якому пристрої, будь то планшет або телевізор.

Як вийти з облікового запису на всіх пристроях відразу

Люди користуються ютубом на різних девайсах від комп'ютера до смартфона і від телевізора до планшета. Щоб по черзі здійснити вихід з кожного облікового запису окремо, доведеться витратити чимало часу.А чи можна одним натисканням залишити свій профіль відразу на всіх пристроях?

Запитання експерту Яким пристроєм потрібно скористатися, щоб скрізь вийти з облікового запису?

Будь-яким, але рекомендується користуватися комп'ютером. З його допомогою виконати операцію вийде значно швидше, оскільки одночасного виходу використовуватиметься інтерфейс браузера. Чи можна потім увійти одразу на всіх пристроях?

На жаль, така опція є недоступною. Користувачеві після виходу з облікового запису знадобиться заново проходити авторизацію на всіх девайсах. Що буде, якщо видалити обліковий запис повністю?

По-перше, ви втратите доступ до УЗ. Тобто увійти до неї повторно не вдасться. По-друге, буде автоматично здійснено вихід із профілю відразу на всіх пристроях. Так що цей метод можна використовувати як альтернативу.

Щоб вийти з облікового запису, відкрийте браузер, а потім перейдіть на сторінку. Тут потрібно буде клацнути по розділу з підключеними пристроями , а потім натиснути кнопку «Скасувати доступ» навпроти потрібного девайса.