Як створити канал на Ютубі з телефону Андроїд

Anonim

Багато користувачів звикли дивитися різні цікаві відео прямо на комп'ютері, не звертаючи уваги на те, що існує мобільний додаток Ютуб на телефоні. Тим, хто звик переглядати ролики на ПК, досить важко перейти на мобільний пристрій. З іншого боку – це може бути набагато зручніше, ніж звичайний екран комп'ютера, тому що користувач може швидко переглядати будь-які відео прямо на маленькому екрані, а також дивитися їх скрізь. З комп'ютером такого задоволення отримати не можна.

Можливості мобільного додатка Ютуб для телефону

Незважаючи на це, на телефоні є спеціальні можливості, які є тільки для власників мобільної версії. Як тільки на каналі того блогера, на якого підписано користувач, вийде якесь нове відео, людина може відразу отримати повідомлення на телефон, якщо кнопка повідомлень активована.

Переваги мобільної версії полягають у тому, що:

  • Відео навіть на маленькому екрані;
  • Додаток безкоштовний, тобто будь-який користувач може перетворити свій телефон на телевізор;
  • Тільки в мобільному додатку сповіщення приходять моментально. Користувач не пропустить відео свого улюбленого блогера.

Як створити канал на Ютубі з телефону

Якщо користувач хоче стати популярним, то йому необхідно завести власний канал, а також публікувати на ньому різні відео практично щодня.

Встає питання про те, якими способами користувач може створити свій канал? Найпопулярніший варіант – створення через комп'ютер. Але що тоді робити тим, хто не може дозволити собі такого? Можна досить просто і швидко створити власний канал прямо на телефоні.

В першу чергу необхідно завантажити додаток, а потім перейти до алгоритму створення каналу.

Створення каналу

Сам алгоритм ділиться умовно кілька кроків. Якщо узагальнити, то виділяють два кроки: створення профілю в Google, а потім вже і реєстрація каналу.

Для початку користувачеві необхідно створити свій власний профіль в обліковому записі Google. Більш детально про те, що таке профіль в Google, навіщо він потрібен і яким чином його створити, можна подивитися в цьому відео.

Якщо говорити коротко, то такий акаунт буде сполучною ланцюжком для всіх сервісів від Google. Якщо у користувача вже є свій профіль, він може пропустити цей крок. Насправді, все досить просто:

  1. Для початку необхідно запустити сам додаток. Робиться це тільки після завантаження з офіційного джерела. Як правило, Ютуб вже заздалегідь встановлений на телефоні Андроїд. Якщо такої програми немає, то необхідно насамперед встановити її через офіційне джерело Плей маркет.
  2. Після входу в додаток клацаємо на аватар, який розташовується у правому верхньому кутку;

  3. Після цього система запропонує увійти у власний профіль;

  4. Після цього вибираємо обліковий запис для входу, якщо раніше він був зареєстрований. Якщо ж ні, то необхідно натиснути на плюс, який розташовується у правому верхньому кутку спливаючого вікна;

  5. Вводимо всі ті дані, які вимагатиме система для того, щоб створити новий обліковий запис. А саме - ім'я та прізвище, дата народження та стать;

  6. Користувач повинен придумати ім'я свого облікового запису;
  7. Після потрібно придумати надійний пароль;
  8. Варто також прив'язати номер телефону, щоб, якщо обліковий запис зламають, користувач зміг досить швидко відновити доступ;

Це лише половину шляху до створення нового ютуб – каналу.

Далі потрібно провести подібний алгоритм із реєстрацією сторінки в Ютуб, щоб користувач зміг виставляти свої незвичайні ролі, додавати з різних плейлисти, щоб їх змогли подивитися інші люди:

  • Клацаємо все на ту ж кнопку аватара, яка розташовується в правому верхньому кутку. Вона видно відразу після того, як людина перейшла в додаток;
  • Після клацаємо на кнопку «Увійти» і вибираємо той обліковий запис, через який хотілося б створити власний обліковий запис.Створюючи сторінку через певну пошту, варто пам'ятати про те, що вона автоматично прив'язується до неї, тобто надалі буде проблематично прив'язати відмінну сторінку.

Тепер користувач повинен клікнути на кнопку «Створити канал».

Налаштування каналу

Налаштування також відбувається в кілька простих кроків. Користувачеві потрібно налаштувати свої спеціальні параметри конфіденційності, а також деякі додаткові пункти, про які варто поговорити далі і розглянути :

  • На головній сторінці, на яку можна перейти через обліковий запис. Клацаємо на спеціальний значок під назвою «Налаштування». Нагадує він звичайну шестерню;

  • У цьому вікні користувач побачить деякі налаштування, які він може змінити, починаючи з того, щоб підкоригувати конфіденційність, закінчуючи тим, щоб додати опис каналу, змінити ім'я або банер;

  • Як говорилося раніше, тут можна просто і легко завантажити аватарку з галереї;

  • Банер завантажується так само. Потрібно просто вибрати потрібну листівку з галереї.

На цьому весь основний процес створення та налаштування можна вважати завершеним. Тепер все залежить від того, яка доля буде у ютуб-каналу, якими темпами розвиватиметься канал людини, як їй краще випрасувати відео та інші фактори, про які варто згадати також.

Як викласти відео з телефону в Ютуб

Так як у людини, яка створила канал з телефону, може і не бути можливості виставити відео прямо на комп'ютері, вона може це зробити на телефоні. Величезною перевагою даного способу є те, що можна навіть редагувати відео, яке вийде в результаті.

  1. Для початку відкриваємо програму. Як правило, якщо людина користується програмкою досить часто, то доцільно встановити ярлик прямо на нижній екран;
  2. Після цього ми клацаємо на кнопку камери, яка розташована на верхній панелі. Вона і відповідає за зняття та завантаження відео. Клікаємо по ньому;

  3. Далі користувач може подивитися, які налаштування у нього встановлені. Потрібно відкрити доступ до файлів, щоб програма могла безперешкодно брати відео прямо з галереї. Щоб надати доступ, переходимо до налаштувань. Про це також повідомить Ютуб;

  4. Після цього клацаємо на розділ «Фото» і перемикаємо на розділ «Читання та запис»;

  5. Після назад переходимо в додаток і вибираємо те відео, яке хотілося б завантажити. Також можна підредагувати швидкість, обрізати, додати ефекти.
  6. Клікаємо на «Далі» після обробки;
  7. Тепер вказуємо назву та опис відео, не забуваємо про «Відкритий доступ».

Після таких маніпуляцій просто натискаємо кнопку «Завантажити» і чекаємо закінчення процедури. Таким чином легко і просто можна завантажити відео.

Як видалити завантажене відео

Цей алгоритм шалено простий і знадобиться в тому випадку, якщо людині не сподобалося те відео, яке він завантажив або виклав помилково. Для цього потрібно:

  • Відкрити сам додаток Ютуб;
  • Після цього клацаємо на кнопку у вигляді трьох горизонтальних смужок;

  • Клікаємо на список завантажених каналів;

Видаляємо потрібно відео досить просто за допомогою кліка на три точки, потім на кнопку «Видалити».

Можливі проблеми

Запитання експерту Не завантажується відео.

Причинами можуть бути різні фактори, наприклад:Погане інтернет – з'єднання;Обмежений доступ каналу;Глюки ютубу. Щоб виправити кожен фактор, необхідно перевірити його.Якщо у користувача поганий інтернет, то немає сенсу довго розмірковувати. Необхідно знайти точку зі стабільним інтернетом, достатньо потужним, щоб відео та його якість не знизилася. Якщо проблема в обмеженому доступі, який виникає після того, що користувач порушив права, необхідно розбиратися з адміністрацією Ютуба. Стоїть заборона на випуск.

Глюки сервера потрібно перечекати. Стоїть заборона на випуск.

Якщо таке сталося, то людина порушила певні права ком'юніті Ютуба. Необхідно також розбиратися безпосередньо з адміністрацією. Чи не відкривається програма.

Швидше за все, це також поганий інтернет або глюки сервера, які повинні незабаром зважитися.