Як вийти з Інстаграма на телефоні Айфон або Андроїд

Anonim

Instagram – це популярна соціальна мережа. Зручніше користуватися нею, звичайно ж, через мобільний додаток, тому що в комп'ютерній версії представлені не всі можливості.

Іноді з'являється необхідність вийти зі свого облікового запису в інстаграмі для того, щоб зайти в інший. Або користувач зайшов в особистий обліковий запис з чужого пристрою і йому потрібно завершити сеанс. Як же вийти з облікового запису?

Як вийти з Інстаграма на телефоні Андроїд

Для початку необхідно зайти в додаток соціальної мережі та зайти на свій профіль.

Далі:

  • У правому верху буде кнопка налаштувань, на неї необхідно натиснути.
  • Далі переходимо в розділ «Налаштування». У цьому розділі потрібно перегорнути до кінця.
  • У самому низу можна знайти кнопку «Вийти». На неї необхідно натиснути, а потім підтвердити це.
  • Як тільки буде здійснено вихід з облікового запису, користувач побачить сторінку входу в Інстаграм.

Детальнішу інструкцію можна переглянути за посиланням:

Також можна вийти з облікового запису в інстаграм, використовуючи браузер на телефоні. У разі схема дій буде схожа. Для цього також доведеться перейти в особистий профіль. Там натиснути на шестерню, знайти розділ «Параметри» і в самому низу кнопку «Вийти».

Як вийти з облікового запису Інстаграм на Айфоні

Вийти з облікового запису в Інстаграмі на Айфоні так само просто, як і на Андроїд-пристроях. Для цього потрібно відкрити спеціальний додаток Інстаграм, а потім також зайти у свій профіль. Далі:

  • Потрібно знайти меню, яке знаходиться у правому верхньому кутку. Воно виглядає як три лінії.
  • У ньому необхідно знайти розділ «Налаштування».
  • Прокрутити вниз і знайти пункт «Завершити сеанс». По ньому потрібно клікнути.

Під час виходу з облікового запису сервіс може запропонувати зберегти всі дані та відомості. Це означає, що пристрій зберігає пароль від сторінки. Користувач може сам вирішити чи потрібна йому ця функція чи ні. Якщо ж він планує надалі зайти на цю сторінку, то варто поставити галочку. Більше того, це дуже зручно, адже не доведеться згадувати пароль.

Тепер користувач вийшов зі свого профілю в цій соціальній мережі.

Після того, як людина вийшла зі свого облікового запису в інстаграмі, вона може авторизуватися в інший обліковий запис.

Як вийти з другого облікового запису з телефону

Дуже часто люди створюють для себе кілька облікових записів у соціальних мережах. Проте в Інстаграмі не можна відкривати через мобільний додаток більше 5 профілів. У такому разі потрібно вийти з непотрібного облікового запису. Зробити це можна так:

  1. Для початку потрібно зайти в програму та відкрити особистий профіль;
  2. В самому верху можна знайти ім'я користувача, а поряд з ним є галочка. На неї потрібно натиснути;
  3. На цьому етапі потрібно вибрати обліковий запис, з якого потрібно вийти, і зайти до нього;
  4. У цьому профілі потрібно зайти в розділ «Налаштування»;
  5. У самому низу буде розділ «Вийти з (ім'я користувача)»
  6. За бажанням можна натиснути на кнопку «Запам'ятати інформацію для входу», якщо є бажання в майбутньому знову зайти до цього облікового запису.

Як вийти з Інстаграма на комп'ютері

Розробники соціальної мережі Інстаграм, крім мобільної версії, створили версію для комп'ютера. Ця версія відрізняється від мобільної тим, що у ній трохи обмежений функціонал. Якщо виникла потреба вийти з профілю, зробити це можна так:

  1. Для початку потрібно клікнути на значок профілю праворуч у верхньому кутку;

  2. Далі потрібно клікнути на значок шестерні, вона знаходиться поруч із розділом «Редагувати профіль»;
  3. У меню, що відкрилося, необхідно клікнути на «Вийти».

Після цього користувача перекидає на сторінку авторизації.

Якщо сталося так, що було підтверджено збереження доступу в браузері, то його потрібно відкликати. Зробити це можна дуже просто:

  • Слід лише перейти в налаштування браузера, потім «Додаткові налаштування».
  • У розділі «Паролі та форми» можна видалити дані для входу в будь-яку соціальну мережу.

Детальну інструкцію щодо того, як вийти з інстаграма через комп'ютер можна побачити за посиланням:

Як вийти з Інстаграма на всіх пристроях

Бує таке, що виникає необхідність вийти зі свого профілю в Інстаграм з усіх пристроїв, на яких він відкритий на даний момент.

З 2016 року всередині цієї соціальної мережі з'явилася функція додавання відразу кількох облікових записів у мобільному додатку. Зробити дуже легко. Для цього потрібно просто зайти в налаштування та внизу вибрати розділ «додати обліковий запис».

Як вийти з бізнесу-профілю

Бізнес профіль в інстаграм дозволяє вести обліковий запис для особистої справи, також він відмінно допомагає тим, хто продає певні послуги через цю соціальну мережу.

Функції бізнес облікового запису:

  • З'являється можливість переглянути статистику профілю;
  • Під шапкою профілю з'являється контактна інформація його власника;
  • Можна запустити таргетовану рекламу і таким чином просувати особистий профіль.

Однак буває і таке, що деяким користувачам потрібно переключити свій профіль на звичайний. Зробити це можна так:

  1. У мобільному додатку потрібно перейти на потрібний профіль та відкрити розділ «налаштування»;
  2. У самому низу знаходиться розділ «Налаштування компанії». Потрібно натиснути на нього, а далі натиснути на кнопку «перейти назад на особистий аккаунт». Цю дію потрібно буде підтвердити.

Як назавжди вийти з Інстаграма

Також не виключені випадки, коли користувач соціальної мережі хоче назавжди вийти зі свого профілю. Зробити це можна, видаливши обліковий запис наступним чином:

  1. Необхідно зайти в профіль через комп'ютер, а потім зайти в розділ «Видалення облікового запису»;
  2. Далі потрібно вибрати причину, через яку видаляється обліковий запис.
  3. Після цього потрібно ввести пароль у вікні і натиснути на кнопку «Безповоротно видалити мій обліковий запис».

Видаляти особисту сторінку в цій соціальній мережі дуже легко, але користувач повинен розуміти, що абсолютно всі фотографії, відео, позначки, лайки та коментарі також безповоротно видаляться.Більше того, не можна буде використовувати таке ж ім'я користувача, яке було на віддаленому обліковому записі.

Після цих дій вихід з облікового запису буде виконаний назавжди.

Запитання експерту Як можна видалити непотрібний обліковий запис в Інстаграм у телефоні?

Для цього потрібно відкрити програму та зайти у профіль, який потрібно видалити. Далі натиснути на три крапки праворуч у кутку вгорі. Наприкінці буде кнопка «завершити сеанс (ім'я користувача)». Потрібно натиснути на неї та підтвердити цю дію. Як видалити акаунт, яким вже давно ніхто не користується?

Для того, щоб зайти на такий обліковий запис потрібно мати доступ до електронної адреси або мобільного номера, до якого він прив'язаний. Але якщо цього доступу немає, потрібно буде відновити пошту або увійти через обліковий запис Фейсбук.А далі потрібно просто видалити його тим самим способом, який був описаний вище. Якщо ж не вдається отримати доступ до облікового запису, видалити його не вийде. Як скаржитися на профіль, щоб його видалили?

Це найпростіший спосіб видалити чужий обліковий запис, не маючи до нього доступу. Щоб зробити це, потрібно лише зайти на профіль людини, натиснути три точки праворуч і вибрати розділ «поскаржитися». Будь-яка скарга розглядається і якщо не буде знайдено жодних порушень правил спільноти, то обліковий запис не блокуватимуть. Як позбутися старого профілю, якщо забув від нього пароль?

Спочатку пароль потрібно відновити. Щоб зробити це, потрібно клікнути на кнопку «забули пароль». Після цього потрібно ввести або електронну пошту, або номер телефону, до якого був прив'язаний обліковий запис. На пошту прийде посилання для відновлення профілю, а телефон – код. Після цих кроків потрібно вигадати новий пароль, зайти в профіль і видалити його.Чи можна якось видалити профіль в Інстаграм, якщо не пам'ятаєш адресу електронної пошти та пароль?

На жаль, видалити профіль, не маючи доступу до нього, не можна. Для цього потрібно відновити доступ до нього за допомогою кнопки «забули пароль». Чи можна видалити обліковий запис в Інстаграмі на певний час?

Так можна. Але в такому випадку потрібно не видаляти обліковий запис, а використовувати тимчасове блокування. Чи вдасться відновити віддалену сторінку, якщо користувач передумав?

На жаль, ні, оскільки така сторінка після видалення зникає назавжди. Через це варто кілька разів подумати і переконатися, що це дійсно потрібно. Чи зберігаються дані на якихось сервісах соціальної мережі після видалення?

Ні, відразу після видалення облікового запису всі дані про нього стираються автоматично. Для збереження даних потрібно зробити певний запит до центру технічної підтримки сервісу.

Як можна було помітити, вихід з облікового запису не може викликати будь-які труднощі навіть у самого недосвідченого користувача. Головне перед цим переконатися, що всі паролі записані та збережені, щоб у майбутньому не виникало проблем із повторним входом до облікового запису.