Як видалити Вайбер з телефону повністю

Anonim

Вайбер - популярний месенджер, в якому користувачі можуть спілкуватися один з одним, тим самим обмінюватися корисною інформацією, надсилати один одному різні відео або фотографії.

Навіщо видаляти Вайбер

Незважаючи на всі переваги месенджера для спілкування, сама програма та дані, які воно накопичує, займають дуже багато місця в пам'яті телефону. Коли користувач пересилає іншій людині картинку, коли вона переписується з кимось, додаток так чи інші накопичує дані, які надалі переходять у кеш.

Це може не тільки перешкодити подальшій роботі телефону, але й багатьом іншим процесам. Якщо кеш або дані буде занадто багато, телефон буде працювати повільно. Саме тому іноді потрібно або зовсім видаляти Вайбер на телефоні, або очищати всі дані.

Як видалити Вайбер з телефону на Андроїді

Видалити Вайбер досить просто. Робиться це так само, як і з будь-яким іншим додатком:

  1. Для початку користувачеві необхідно зайти в налаштування будь-якими способами. Увійти в налаштування можна як через іконку на стартовому екрані, так і через додатковий центр управління. Значок параметрів виглядає як шестерня;

  2. Після переходу до налаштувань ми шукаємо розділ «Програми». Користувач, який клікнув на цей розділ, повинен знайти серед усіх програм системи саме Вайбер – додаток для видалення;

  3. Після цього натискаємо кнопку «Видалити», підтверджуємо всі дії і чекаємо, поки система проведе видалення програми;

  4. Якщо видалення пройде успішно, то програми більше не буде на телефоні, тобто разом з самою програмою користувач видалив спосіб зайти в додаток через телефон, але самі дані про обліковий запис не видалися. Він може завжди знову ввести номер телефону, а потім продовжити спілкування з рідними та близькими через програму.

Детальніше про те, як видаляти будь-які програми на телефоні системи Андроїд, можна подивитися в цьому відео

Як видалити обліковий запис Вайбер з телефону

Видалення облікового запису по-іншому називається деактивація. Деактивація - це той процес, коли користувач просто видаляє свій обліковий запис, тобто він більше не зможе за його допомогою не спілкуватися з іншими людьми, надсилати комусь повідомлення. Він просто повністю втратить будь-який доступ до системи облікового запису.

Зверніть увагу! Роблячи деактивацію сторінки, користувач автоматично втрачає всі листування і всі ті дані, які в ній були.

Для того щоб успішно повністю видалити обліковий запис, людині потрібно виконати наступний алгоритм:

  • Для початку необхідно безпосередньо відкрити сам додаток;
  • Після цього переходимо в спеціальний розділ під назвою «Ще». Він розташований правіше всіх розділів на нижній панелі;
  • Прогорнувши трохи вниз, користувач повинен знайти спеціальний розділ під назвою «Налаштування». Переходимо до нього;

Після цього в налаштуваннях клацаємо на перший пункт – «Конфіденційність»;

У цьому розділі необхідно перегорнути до самого кінця і клацнути на кнопку «Вимкнути обліковий запис»;

Після цього програма перепитає користувача про його наміри. Якщо все правильно, то необхідно натиснути кнопку «Так».

Користувач повинен розуміти, що після видалення всі листування з іншими людьми йому будуть зовсім не доступні, тобто він не зможе більше знайти ті фотографії, які він пересилав іншим або знайти якесь важливе і потрібне листування .

Як очистити Вайбер на Андроїді

Для початку необхідно зрозуміти, що в додатку багато підпунктів. Перший – журнал викликів. Щоб користувач зміг це зробити, потрібно у вкладці «Ще» перейти в спеціальний розділ під назвою «Виклики та повідомлення».

Після цього користувачеві потрібно клацнути на пункт «Очистити історію повідомлень». Таким чином він втрачає всі листування з людьми.

Другий пункт – журнал дзвінків». Для цього в розділі «Телефон» клацаємо на пункт «Все», а потім натискаємо безпосередньо на кошик, таким чином видаляємо непотрібне.

Тепер, якщо користувач хоче очистити чат з певним контактом, потрібно перейти на листування і в пункті «Меню» клікнути на «Очистити чат».

Також важливим етапом є очищення кешу. Для цього переходимо в налаштування до пункту Програми. Знаходимо Вайбер і клацаємо на нього. Внизу знаходимо пункт «Очистити кеш» і клацаємо на нього.

Як відновити Вайбер

Якщо користувач хоче відновити свою сторінку в цьому месенджері, то йому необхідно мати доступ до Плей Маркету, якщо програма видалена повністю. Для того щоб відновити свій обліковий запис, необхідно зробити наступні дії:

  1. Открываем Плей Маркет і тапаємо на три смужки, що розташовуються в лівому верхньому кутку. Після переходимо до розділу «Мої програми»;

  2. Переходимо до спеціальної папки «Бібліотека», де є перелік віддалених програм. Знаходимо Вайбер;

  3. Після натискаємо кнопку «Відновити». Програма розпочне встановлення.

  4. Запускаємо програму різними способами. Відкривається вітальний екран, на якому топаємо на кнопку «Далі»;

  5. Користувачу необхідно ввести свій номер телефону та підтвердити його. У СМС прийде код, який надалі потрібно буде запровадити;

  6. Тепер користувач повинен клікнути на «Відновити зараз», якщо раніше аккаунт був видалений повністю;

  7. Надаємо програмі необхідні дані і все.

Користувач самостійно відновив Вайбер на своєму Андроїді. Ця схема працює на всіх девайсах, незалежно від того, яка у нього прошивка. Варто зазначити, що сама програма досить довго зберігає ті дані, які користувач захотів відновити. Незважаючи на те, що раніше воно було видалено, людина може будь-якої миті відновити доступ.

Запитання експерту Чи є рамки, в межах яких можна відновити Вайбер?

Ні. Користувач може у будь-який момент відновити дані, які раніше були на пристрої. Дані зберігатимуться?

Так, деякі листування збережуться, іноді буває і таке, що зберігаються всі дані про той чи інший контакт. Що робити, якщо не вдалося відновити обліковий запис?

Для початку необхідно дізнатися про причину. Можливо, користувач просто запровадив не той номер. Також необхідно перевірити, чи ввімкнено інтернет. Без нього практично нічого не можна відновити. Після цього можна спробувати перевстановити програму перевірити вхід.