Як купити голоси у ВК через телефон

Anonim

Покупка голосів за допомогою мобільного телефону та комп'ютера. Використання браузера, мобільного додатка та сторонніх інструментів для покупки.

Що таке голоси Вконтакте і навіщо вони потрібні

Голоси «Вконтакте» є віртуальною грошовою валютою соціальної мережі. Вона призначена абсолютно для всіх можливих покупок, які можна здійснити у ВК. Якщо користувач любить проводити час в іграх, голоси стануть незамінним інструментом для швидкого проходження складних рівнів або купівлі внутрішньоігрових ресурсів.

Скільки коштують голоси у ВК

Для придбання одного голосу користувачеві потрібно віддати 7 рублів. Також варто врахувати додаткову комісію, яка стягується за переведення фінансів з урахуванням того чи іншого сервісу. Як правило, під час використання картки Ощадбанку комісія буде мінімальною. Якщо користуватися електронними гаманцями, терміналом чи будь-яким іншим засобом, то додатковий відсоток буде набагато більшим. Для громадян, які проживають в іншій країні, враховуватиметься відсоток за обмінним курсом. Що стосується розцінок на різні розважальні товари, вони виглядають так:

  • Вартість подарунка становить 3 голоси (21 рубль);
  • Ціна за набір стікерів по акції 5 голосів (35 рублів);
  • Звичайна вартість набору стікерів налічує 9 голосів (63 рубля).

Способи оплати голосів

В даний час для російських громадян є безліч способів оплати голосів. Найпоширенішими варіантами купівлі віртуальних грошей Вконтакте є такі сервіси:

  1. Карта Ощадбанку. Один з ефективних та надійних методів з мінімальним відсотком комісії.
  2. WebMoney. Електронний гаманець міжнародного формату, призначений для здійснення різних платежів та переказів.
  3. Яндекс гроші. Найкраща електронна система переказів і платежів від російських розробників.
  4. Qiwi. Ця система не має широкого попиту, проте пропонує невелику комісію.
  5. PayPal. Зарубіжна електронна система платежів та переказів, яка прив'язується до банківських карток. Запитує велику комісію.
  6. VK Pay. Вбудований сервіс для переказу коштів та купівлі голосів.

Варто зауважити, що незважаючи на свою невелику популярність електронна система Qiwi має найменшу комісію серед решти гаманців. Також можна відзначити швидке переведення фінансів. Для цього слід на своїй сторінці вибрати спосіб оплати Qiwi та за кілька секунд купити голоси.

Як купити голоси через телефон

Для покупки голосів Вконтакте через мобільний пристрій існує безліч методів. Нижче розглянуто список найефективніших варіантів, з якими впорається навіть недосвідчений користувач.

Через сайт Вконтакте

Це більш популярний спосіб, який передбачає використання мобільного браузера та сайту безпосередньо. Що потрібно зробити:

  1. Насамперед авторизувати на своїй сторінці та перейти до налаштувань. Їх можна знайти у правій частині верхньої панелі.

  2. Після відкриття нового вікна знайти розділ з платежами, підписками та переказами.

  3. Далі з'явиться вікно з поточним балансом і кнопка поповнення, на яку потрібно натиснути.

  4. У наступному вікні з'явиться перелік можливих варіантів поповнення рахунку. Серед них можна обрати банківську картку, мобільний телефон, WebMoney, PayPal, Qiwi, VK Pay, Яндекс.Гроші, спеціальні пропозиції чи термінал оплати.

  5. Найбільш поширений і вигідний метод - використання банківської картки. Далі необхідно визначитися з кількістю голосів, після чого вибрати варіант оплати карткою.
  6. Ввести банківські дані.

Через мобільний додаток

Якщо немає можливості використовувати попередній метод, тоді рекомендується ознайомитися з даною інструкцією:

  1. Відкрити листування з користувачем, для якого готується подарунок.
  2. Натиснути на значок із зображенням скріпки.

  3. З'явиться вікно, в якому потрібно знайти ярлик з написом «Подарунок».

  4. Вибрати будь-який з презентів, що сподобалися, і натиснути на його зображення.
  5. Натиснути на кнопку відправки подарунка.
  6. Визначитись із способом оплати. За промовчанням система запропонує скористатися карткою, проте за необхідності можна вибрати інший варіант. Як і в минулому випадку, можна використовувати термінали, спеціальну пропозицію або один з електронних гаманців.
  7. Після вибору методу потрібно заповнити платіжні рядки і натиснути кнопку відправки.

Через Яндекс.Гроші

Купити голоси ВК через Яндекс гроші можна двома способами – за допомогою офіційного сайту або мобільного додатку ЯД на своєму смартфоні. Що потрібно зробити:

  1. Сайт. Для початку потрібно перейти в розділ оплати та послуг. Далі вибрати вкладку розваг та спілкування. Після цього відкриється вікно із різними соціальними мережами, серед яких вказати «Вконтакте».

  2. Мобільний додаток. Відкрити програму, знайти каталог і перейти до розділу розваг. На наступній сторінці з'явиться вкладка із соціальними мережами. Знайти та вибрати «Вконтакте».

Через посередників

Цей метод важко назвати надійним, оскільки для покупки голосів ВК доведеться зіткнутися з невідомими людьми на відстані. В інтернеті існує велика кількість різних сайтів та форумів, за допомогою яких можна придбати голос. Варто зауважити, що дана процедура здійснюється на свій страх і ризик, оскільки є ймовірність, що допомогу в покупці віртуальної валюти пропонує шахрай.

Звичайно, існує кілька майданчиків, які можуть гарантувати надійність угоди. До однієї з таких можна віднести Plati. Як купити голоси через цей майданчик:

  1. Для початку відкрити вказаний сайт.
  2. Вписати в пошуковий рядок, що знаходиться на верхній панелі, «Голоси Вконтакте».
  3. Далі відкриється великий список з різними пропозиціями щодо купівлі голосів.
  4. Вибрати більш вигідну угоду та натиснути на ярлик пропозиції.
  5. На наступному етапі вказати зручний метод оплати та вписати суму.
  6. Натиснути на кнопку «ОК» і чекати на закінчення угоди.

Як поповнити голоси у ВК через комп'ютер

Поповнення голосів через комп'ютер здійснюється практично так само, як і з телефону. Що потрібно зробити:

  1. Авторизуватися у своєму обліковому записі ВК за допомогою комп'ютерного браузера.
  2. Коли відкриється стрічка з новинами, перейти до налаштувань облікового запису.
  3. Далі треба знайти розділ з платежами, підписками та переказами.
  4. На наступному етапі система автоматично виведе на екран баланс гаманця, після чого запропонує його заповнити.
  5. Вибрати поповнення та визначитися із зручним методом оплати (банківська карта, електронний гаманець, мобільний телефон тощо).
  6. Ввести потрібну суму та натиснути на кнопку оплати.

Корисно! Для швидкого переходу до аркуша оплати можна скористатися посиланням .

Як можна безкоштовно отримати голоси у ВК

Для початку слід зрозуміти, що не існує абсолютно безкоштовного способу, а скоріше умовно-безкоштовний. Звичайно, користувач не вкладатиме на свою сторінку кошти, проте потрібно буде вкласти багато часу. Якщо бути точніше, хто бажає отримати безкоштовні голоси, знадобиться виконувати різні завдання, які встановлюють рекламодавці.

Для переходу до описуваного методу отримання голосів слід перейти до розділу платежів, підписок та переказів, після чого серед варіантів оплати вибрати «Спеціальні пропозиції».Далі на екрані з'явиться вікно з різноманітними завданнями, за виконання яких можна отримати певну кількість безкоштовних голосів.

Як правило, більшість подібних завдань мають на увазі проходження міні-ігор. Для отримання віртуальної валюти звичайної установки гри буде мало. Потрібно досягти певного рівня, пройти кілька місій і регулярно підтримувати активність у додатку. Коли задані дії будуть виконані, переклад безкоштовних голосів здійсниться автоматично.

Що можна купити за голоси у ВК

Запитання експерту Чи можна купити продукт із стороннього сайту за допомогою голосів ВК?

Провести таку процедуру неможливо. Голоси є віртуальною валютою виключно "Вконтакті". Ви можете купити на них подарунок, комплект стікерів або покращення для гри.Однак використовувати їх на сторонніх ресурсах ніяк не вдасться Для покупки голосів зробив переказ коштів з WebMoney, але голоси так і не надійшли. Що робити?.

У цьому випадку необхідно звернутися до групи технічної підтримки та у подробицях пояснити проблему. Бажано надіслати скріншот із поповненням та вказати точний час. Протягом 24 годин Вам дадуть відповідь та нададуть один із шляхів рішення