Тариф «Для ноутбука» від МТС

Anonim

Оператор МТС запустив новий тариф з безлімітним інтернетом «Для ноутбука». Він доступний для підключення по всій території Росії з 27 травня 2020 року. Особливість цього тарифу в щоденній добірці цікавих фільмів.

Детальний опис тарифу «Для ноутбука» від МТС

Для всіх нових абонентів діють спеціальні умови. Перші 3 місяці з моменту активації сім-карти абонплата складає 590 рублів, з 4-х місяців абонентська плата становить 850 рублів. При переході на цей тариф реальних абонентів МТС абонплата становить 850 рублів.

Що включено до тарифу

З новим тарифним планом «Для ноутбука» абонент щомісяця отримує такий набір послуг:

  • Безлімітний інтернет на швидкості до 10 Мбіт/с;
  • Доступ до 150 каналів мобільного ТБ;
  • Щоденну добірку цікавих фільмів та мультфільмів.

Окрім цього абонент може абсолютно безкоштовно приймати вхідні дзвінки.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

В абонентську плату не включені вихідні дзвінки та смс-повідомлення, за них доведеться заплатити окремо.

  • Вихідні дзвінки всередині мережі – 5 рублів за хвилину;
  • Вихідні дзвінки на номери інших російських операторів і на стаціонарні телефони - 5 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери будь-яких російських операторів - 3, 5 рубля за штуку.

З 27 травня 2020 року раніше діючий тариф «Для ноутбука» був перейменований на «Для ноутбука 102017» і закритий для підключення та переходу. Варто враховувати, що умови обслуговування абонентів, які підключили цей тариф раніше за зазначену дату, залишаться незмінними.

Додаткові опції до тарифного плану – лайфхакі

Абоненти, які підключатимуть новий тарифний план «Для ноутбука» обов'язково оцінять кілька лайфхаків.

  1. Якщо ви хочете отримати максимум від нового тарифу, рекомендується підключити опцію «Для ноутбука 052020 на максимальній швидкості». Це дозволить завантажувати контент на максимально можливій швидкості. Вартість такої послуги 30 рублів на місяць. Для підключення потрібно набрати комбінацію 1111637.
  2. Любителям телевізійних програм рекомендується активувати безкоштовну передплату «ТБ для ноутбука» у Додатку МТС ТБ.Для цього необхідно активізуватись у додатку або на сайті. Для авторизації на вказаний номер телефону має бути доставлене SMS-повідомлення з одноразовим паролем. Попередньо сім-карту з тарифом «Для ноутбука» необхідно вставити у пристрій, який підтримує отримання смс-повідомлень.
  3. Якщо потрібно терміново завантажити ємний файл або подивитися фільм у гарній роздільній здатності, то рекомендується підключити на тарифі «Для ноутбука» турбо-кнопку «Максимум швидкості на 3 години» або «Максимум швидкості на 6 годин». Така послуга знімає обмеження швидкості на 3 або 6 годин з моменту підключення.

У тариф включено надання безлімітного мобільного інтернету на швидкості до 10 Мбіт/с.

Вартість послуг після використання пакета

Пакет інтернету в даному тарифі вичерпати неможливо, оскільки він за умовчанням безлімітний. Якщо на момент стягнення абонентської плати на рахунку буде недостатньо грошей, послуги будуть надаватися за стандартними розцінками.

Кому підійде тариф «Для ноутбука» від МТС

Новий тариф ідеально підійде тим, хто активно користується інтернетом. Не важливо для якої мети, працює, навчається або просто дивиться фільми.

У чому каверза

Некоторым абонентам може здатися привабливою абонплата у вигляді 590 рублів на месяц.

Насправді, така абонентська плата розрахована тільки на нових абонентів, для них діє акція протягом перших 3-х місяців, потім вони сплачують 850 рублів на місяць. Решта абонентів, які переходять на новий тариф, з першого місяця платять 850 рублів.

Як підключити тариф «Для ноутбука» від МТС

Підключитися до нового тарифу можна кількома способами, залежно від ситуації.

  1. Нові абоненти купують стартовий пакет у фірмовому салоні зв'язку та активують його.
  2. Діючі абоненти можуть перейти, набравши комбінацію 1113621 та натиснувши кнопку виклику.
  3. Клієнти інших мобільних операторів можуть перейти на тарифний план для ноутбука, написавши заяву в офісі МТС. Перехід займає близько тижня.

Вартість переходу на тарифний план - 0 руб. У разі переходу стягується абонплата за тарифом за перший місяць у повному обсязі. За умовчанням передбачено авансовий метод розрахунків.

Як відключити тарифний план

Вимкнути тариф «Для ноутбука» неможливо, але якщо він з якоїсь причини не подобається, завжди можна перейти на інший план. Для цього в особистому кабінеті на сайті або в мобільному додатку вибирають відповідний варіант та активують його. Важливо, щоб на рахунку було достатньо грошей для внесення абонплати за місяць.

Як варіант, можна просто не поповнювати рахунок. Якщо баланс не поповнюється протягом року, то договір про надання послуг вважається розірваним за ініціативою абонента.