У YouTube з'явилася нова функція

Anonim

Відеохостинг YouTube виконав обіцянку та ввів функцію, яка полегшує перегляд довгих відеороликів. Ця опція була анонсована ще місяць тому. Йдеться про автоматичний поділ довгих роликів на готельні тематичні розділи.

Нова функція

Розробники відеохостингу Ютуб дотрималися цієї обіцянки і запровадили нову функцію, яка дозволяє розбивати довгі ролики на тематичні розділи. ресурсі.

Тут же дана докладна інструкція, як користувачі можуть використовувати цю функцію. Тут розміщений і спеціальний відеоролик, де наочно показано нову систему навігації з відеозапису.

Як було раніше

Така функція давно напрошувалася і глядачами, і авторам. Раніше щось подібне до цього реалізовувалося самостійно блогерами. Вони вручну прописували «зміст» в описі, але подібний «альтруїзм» зустрічався рідко, та й на практиці такий підхід був не надто зручним. Розробники заявили, що «почули користувачів платформи» і внесли «голови» на офіційній основі.

Для зручності глядачів

У глядачів з'явилася можливість використовувати своєрідні закладки з докладним описом контенту. Назви розділів вказані на тимчасовій шкалі плеєра, там видно і розбивку на окремі частини. Примітно, що автори ролика можуть самі розділяти його на окремі частини за бажанням.

Про нову функцію розробники говорили ще місяць тому і тільки тепер виконали обіцянку. Завдяки цьому можна швидко знайти певний момент відео і переглянути тільки його, не витрачаючи час перегляду всього ролика.

На платформі почали тестувати цю функцію ще у квітні, і деякі користувачі могли її помітити. Але тільки зараз вона стала доступною для всіх.