Кнопковий телефон INOI 283K: характеристики

Anonim

На російському ринку з'явився незвичайний кнопковий телефон INOI 283K від компанії INOI. Цей пристрій підтримує встановлення ряду мобільних програм і дозволяє спілкуватися в месенджерах. Також на телефоні можна дивитися улюблені фільми та серіали з відеохостингу YouTube. Крім того, тут доступна навігація картами Google Maps.

Характеристики телефону

Вітчизняний виробник випустив мобільний телефон, вартість якого становить 1990 рублів. гаджет на операційній системі KaiOSЗавдяки цьому власники таких телефонів можуть не лише дзвонити та надсилати смс-повідомлення, але також користуватися соціальними мережами та месенджерами.

Розглянемо основні технічні характеристики нового мобільного пристрою.

  • Екран – 2, 8 дюйми;
  • Роздільна здатність екрану – 240х320 пікселів;
  • 2 камери на 2 Мп та 0, 3 Мп;
  • Акумуляторна батарея – 2000 мАг;
  • ОЗУ – 500 Мб;
  • Внутрішня пам'ять – 4 ГБ, є можливість розширити картку пам'яті до 32 ГБ;
  • Є ліхтарик та приймач;
  • Підтримує 2 сім-карти;
  • Може працювати в режимі модему;
  • Габарити телефону – 133, 8х55, 7х13 мм;
  • Вага мобільного пристрою – 135 г.

Замовити телефон можна на офіційному сайті виробника

Особливості нового кнопкового телефону

Кнопковий апарат підтримує вихід в інтернет. Передбачено підключення до мереж Wi-Fi та 3G. Ергономічний сучасний дизайн і кольоровий екран обов'язково сподобаються користувачам.

На мобільник INOI 283K розробники встановили додаток Facebook. Тут є голосовий асистент Google Assistant, який розпізнає голосові команди. Все це можливо за рахунок операційної системи KaiOS. Завдяки операційній системі на кнопковому мобільнику можна дивитися улюблені фільми та мультфільми через Ютуб.

В останні роки встановлення месенджерів на кнопкові телефони стає своєрідним стандартом. Наприклад, саме так робить компанія Nokia.

Недоліки INOI 283K

З перевагами нового мобільного телефону розібралися, розглянемо і недоліки апарата.

  1. У інструкції та на корпусі вказано неправильне положення сім-карти. Тобто користувач повинен здогадатися сам, як правильно вставити сімку.
  2. Операційна система дуже швидко засмічується. Усунути це можна лише скиданням системи до заводських налаштувань.
  3. За замовчуванням не варто англійської мови, тому неможливо відразу підключитися до мережі вай-фай. Для активації потрібної розкладки потрібно пройти в налаштування.

Якщо врахувати невисоку вартість мобільного пристрою, то недоліки не такі вже й серйозні.

Кому підійде INOI 283K

Такий кнопковий телефон оптимально підійде людям похилого віку, які звикли користуватися кнопковими пристроями і вже не хочуть переходити на смартфони. Тут все звично, дзвінки та набір смс-повідомлень. Крім того, тут є месенджери та соціальні мережі для спілкування з рідними та близькими.

Нову модель можна використовувати і як заміну, на випадок, якщо смартфон зламається. Тут можна переходити за посиланнями в інтернеті, писати електронні листи та спілкуватися в месенджерах.

Загалом апарат від компанії INOI непоганий за свої гроші. Якщо подивитися об'єктивно, то виглядає він набагато дорожче.