Як відновити Однокласники без номера телефону

Anonim

Реєстрація облікового запису в Однокласниках досить проста і вимагає заповнення короткої інформації про користувача, із зазначенням номера мобільного телефону, до якого в подальшому прив'язується створена сторінка. Такий підхід досить зручний на той випадок, якщо користувач не може зайти на свою сторінку, її було видалено або заблоковано. Що робити користувачеві, якщо відбулася зміна телефонного номера, SIM-картка була втрачена або перестала бути активною? Існує кілька дієвих способів відновлення сторінки облікового запису.

Як відновити Однокласники без номера телефону

Діють два найбільш відомі способи відновлення доступу до сторінки «Однокласників»:

  • самостійно, без звернення до служби підтримки;
  • через офіційну подачу заявки до технічного відділу сайту.

Перший варіант підходить у тому випадку, якщо користувач має під рукою телефон, або доступ до електронної пошти, вказаної під час реєстрації. Саме на них приходить код, що підтверджує належність сторінки, що відновлюється, до конкретного суб'єкта.

Якщо цей варіант не підходить через відсутність доступу, можна спробувати застосувати особисті дані - логін або посилання на профіль.

Порядок дій буде наступним:

на головній сторінці сайту потрібно натиснути на розділ «Не вдається увійти?»;

сайт перекине користувача на наступну сторінку, де буде запропоновано вказати або телефон або електронну пошту.

Оскільки доступу до номера мобільного телефону немає, слід натиснути на розділ «Звернутися до служби підтримки». У вікні, що з'явиться, буде запропоновано вибрати питання. У цьому випадку слід натиснути на «Немає доступу до телефону/пошти», після чого користувач повинен вказати, які із запропонованих варіантів підказок він пам'ятає:

  • телефон;
  • пошта;
  • ID адреса.

Обов'язково потрібно вказати адресу електронної пошти для зворотного зв'язку. Після відправки в правому нижньому куті з'явиться вікно «Служби підтримки», де буде представлена ​​коротка інформація про сторінку, що відновлюється, користувачеві потрібно підтвердити або дати відповідь про те, що дані не вірні.

Як відновити Однокласники без електронної пошти

Якщо користувач забув пароль і не може увійти у профіль, відновити доступ через електронну пошту можна в тому випадку, якщо обліковий запис був прив'язаний до неї, під час реєстрації. Відновлення відбувається так:

  • у спеціальному полі вводиться email-адреса, яка була прив'язана до облікового запису;

  • далі, слід натиснути «Отримати код»»
  • через пару хвилин, на поштову скриньку прийде лист із шестизначним кодом, який потрібно ввести у відповідне поле на сторінці для відновлення.

Після введення коду, користувачу буде показаний профіль, до якого відновлюється доступ. Якщо це обліковий запис, достатньо натиснути на позитивну відповідь.

Якщо немає доступу до електронної пошти і вказаний варіант відновлення не підходить, залишається лише скласти звернення до служби підтримки сайту. Даний метод займе трохи більше часу, але безвідмовно дозволяє відновити доступ до потрібного профілю.

Для відправки звернення слід перейти на офіційний сайт «Однокласників» та натиснути на розділ «Служба підтримки» або «Допомога» (розташований у верхньому правому кутку).

У вікні створення заявки вказується:

  • Тема звернення;
  • категорія питання;
  • відомості, які користувач пам'ятає щодо профілю.

В останньому пункті звернення можна залишити інформацію про номер телефону або ID облікового запису. Для зворотного зв'язку вказується адреса електронної пошти, що діє.

Після заповнення даних, користувачеві слід натиснути на кнопку «Надіслати повідомлення».

На сторінці з'явиться вікно чату, в якому бот спробує надати допомогу, без залучення співробітника служби безпеки. Якщо такий варіант звернення не допоможе, зв'яжеться з користувачем реальний фахівець, який намагатиметься надати допомогу у відновленні сторінки.

Що робити, якщо сторінку видалено

Ситуації, коли сторінка у соціальній мережі видаляється чи блокується, не рідкість. Причини цього можуть бути:

  • користувач сам видалив свою сторінку з особистих причин;
  • аккаунт був зламаний зловмисниками;
  • профіль був заблокований за порушення правил користування.

Якщо сторінка була видалена особисто користувачем:

  • на стартовій сторінці сайту потрібно перейти до розділу «реєстрація»;
  • в рядку для заповнення телефону, слід вписати номер, який був прив'язаний до облікового запису;

Якщо профіль був не видалений, а заблокований або зламаний, користувач може звернутися до служби технічної підтримки.

Відновити доступ при зламі профілю можна самостійно, за допомогою номера телефону, через створення нового пароля. Для цього знадобиться:

вибрати відповідний розділ;

  • на номер телефону надійде SMS-повідомлення з кодом;
  • код вводиться в пункт меню, після чого користувач буде переведений на функцію заміни даних.

Якщо під рукою немає номера телефону, на який було зареєстровано обліковий запис, відновити через адресу електронної пошти, якщо він вказувався або через звернення до служби підтримки.

Якщо профіль користувача був заблокований адміністрацією, за порушення правил користування сайтом, відновити доступ до неї можна також через технічну службу.

За які порушення може відбутися блокування сайту:

  • неодноразова образа інших користувачів;
  • на сторінці розміщувалася заборонена інформація (порнографія, нецензурні вирази, картинки, окультна тематика та ін.);
  • проводилося розсилання спам-повідомлень;
  • профіль заповнений недостовірною інформацією про користувача;
  • на одну особу здійснювалася реєстрація відразу кількох акаунтів.

У зверненні до служби підтримки, важливо вказати вагомі аргументи щодо відновлення сторінок. Наприклад, вказати, що сторінка була зламана і від імені користувача здійснювалося розсилання спам-повідомлень.

Які проблеми можуть виникнути

Головна проблема може полягати в тому, що багато користувачів, при реєстрації, вказують у своєму профілі недостовірні дані про себе. При зверненні до служби підтримки у фахівців можуть виникнути сумніви, що людина, яка звернулася, дійсно є власником акаунта, доступ до якого просить відновити.

Ще однією проблемою може стати той факт, що деякі користувачі розміщують на своїх сторінках фотографії тварин, акторів або співаків, що ускладнює ідентифікацію особистості.

Саме тому важливо вказувати лише достовірну інформацію.

Питання експерту У якому разі звернення до служби може виявитися безрезультатним?

Якщо користувач порушив правила користування сайтом, служба підтримки відмовить у відновленні сторінки. На запит, що надійшов, надійде повідомлення, в якому будуть вказані конкретні причини відмови. Користувачеві доведеться постаратися довести свою невинність, щоб адміністрація сайту повірила, що порушення правил виходило не від нього. Що робити, якщо користувач забув логін та пароль?

Для таких випадків на сайті є спеціальний розділ «Забули пароль». Якщо потрібно відновити облікові дані, але немає доступу до електронної пошти або телефонного номера, користувач повинен звернутися до служби підтримки сайту. Який номер телефону потрібно вводити під час відновлення пароля?

Вводиться номер, який вказувався під час реєстрації сторінки в «Однокласниках». Номер телефону потрібно вводити без коду країни та символів.Якщо навіть після правильного введення телефону відновити доступ не вдається, зверніться до служби підтримки. Чому профіль може бути заблокований?

Як правило, блокування користувача відбувається з двох причин:адміністрація сайту має підозру на злам сторінки;Користувач порушив правила ліцензійної угоди сайту. У будь-якому випадку, вирішити проблему можна самостійно або через звернення до технічного відділу сайту Як убезпечити обліковий запис у соціальній мережі?

Потрібно дотримуватися кількох простих правил:нікому не можна повідомляти логію та пароль від власної сторінки, пересилати його по мережі або в електронних листах;як пароль не слід використовувати ім'я, прізвище, дату народження, такі пароль зламати найпростіше;пароль потрібно максимально ускладнити, використовуючи маленькі та великі літери, символи, цифри;не потрібно зберігати дані на персональному комп'ютері чи телефоні.