Як залишити коментар у Ютубі з телефону

Anonim

Ютуб – це дуже популярна мережа, де можна дивитися різні відеоролики, а також залишати до них коментарі. Доступність даної утиліти досягла того, що можна дивитися відео не тільки на ПК, але навіть на телефоні. Багато користувачів дивляться ролики тільки в такому форматі, тому що він досить зручний і практичний.

Як дивитись коментарі в Ютубі з телефону

У Ютубі можна не тільки знайти певне відео, а й прокоментувати його, висловити свою точку зору, а можливо навіть провести дискусію з кимось у коментарях.Все це доступно на платформі для кожного користувача, незалежно від того, який у нього пристрій, як він працює, яка версія програми у нього стоїть.

На цій платформі можна не тільки переглядати коментарі інших користувачів, але й залишати свої. Про це варто поговорити далі.

Перше, що хоче зробити користувачів, як він відкрив відео – це подивитись коментарі інших користувачів. Можливо, навіть порівняти свою точку зору з іншого, відмінною від його власної.

Для того, щоб переглянути коментарі інших користувачів, потрібно виконати пару простих дій:

Для початку необхідно або завантажити ютуб, або відкрити вже наявні програми. Знаходимо його на головному екрані свого телефону та відкриваємо;

Після цього клацаємо на будь-яке відео, яке сподобалося користувачеві;

Далі прокручуємо сторінку до самого кінця. Під відео є спеціальний блок під назвою «коментарі», де будь-який користувач системи може залишити свою думку про ту чи іншу подію у відео, а також провести деяку дискусію з іншими такими ж користувачами.

Якщо людина хоче подивитися цілу сітку повідомлень-коментарів, то їй необхідно натиснути кнопку «Показати відповіді». Часто користувачі залишають коментарі під іншими, тобто цим вступають у якийсь діалог з іншим користувачем.

Іноді блогер може закрити коментарі до своїх роликів. Таким чином людина не тільки не зможе прочитати певні коментарі, а й самостійно залишити свою думку про той чи інший ролик.

Також деякі коментарі можуть блокувати. Ютуб ретельно стежить за дотриманням своєї політики, проповідує гуманістичний підхід, тому й приховує ті коментарі, які могли образити почуття інших, якось висміяти людину чи блогера.

Як написати коментарі в Ютубі з телефону

Подивитися коментарі – це одне, а написати самостійно – це зовсім інше. У цьому випадку людина висловлює свою думку, ділиться тим, що думає на той чи інший рахунок. Він отримує унікальну можливість, щоб його думку оцінили інші люди, а також, можливо, навіть відповіли на неї.

Детальніше про те, як увійти в свій аккаунт в Ютуб, можна подивитися в цьому відео

Также все залежить від того, яке відео користувач збирається прокоментувати. Існує три типи:

  1. Відкриті ролики. Вони доступні всім користувачам. Під ними можуть залишати коментарі все незалежно від можливостей, версії та інших тонкощів;
  2. Закриті. Такі ролики також є. Як правило, блогери спеціально роблять такий тип, щоб користувачі не могли висловлювати свою думку.Часто це робляться на такому відеоряді, де розглядається тема, що досить обговорюється. Іноді це робиться тільки в благих цілях, щоб не розпалювати певну ненависть, а іноді для того, щоб хтось не зміг засудити те, що було розглянуто у відео;
  3. Відео за посиланням. Такий тип відео рідкісний, але існує. У ньому коментарі можуть залишати лише ті люди, які перейшли по відео за посиланням. Її спеціально скидають лише певним людям.

Для того щоб висловити свою думку, як говорилося раніше, необхідно насамперед зареєструватися в утиліті. Після цього достатньо виконати такий алгоритм:

  • Для початку заходимо в саму програму і клацаємо на те відео, яке хотілося б подивитися, а пізніше і прокоментувати
  • Після гортаємо до кінця до того блоку під назвою «Коментарі». Після цього знаходимо спеціальний рядок «Залишити коментар»;

  • У цьому рядку вбиваємо те, що нам хотілося б сказати з приводу того чи іншого відео;
  • Щоб відправити коментар, клацаємо на галочку, яка розташовується правіше написаного тексту.

Також варто використовувати деякі можливості утиліти і відформатувати текст таким чином, як би було зручно людині. Існують такі команди форматування тексту:

  1. Щоб перекреслити текст, варто просто взяти і поставити на його межах тире;
  2. Якщо текст хочеться виділити жирним, то можна поставити «» також на його межах;
  3. А якщо є необхідність у тому, щоб гарно написати курсивом, то можна скористатися нижнім підкресленням.

Такі можливості дають користувачеві виділити свій текст з маси подібних. Таке рідко хто використовує, але, незважаючи на це, така можливість дійсно є. Варто зазначити, що на ваш коментар можуть натрапити інші люди, а потім і прокоментувати його. Якщо на думку користувача з'явилося інше, яке вирішила написати зовсім інша людина, то власнику телефону прийде повідомлення про те, що хтось вступив у якийсь діалог на платформі.

Як написати відповідь іншим користувачам

Іноді наша думка може зовсім відрізнятися від думки інших, хочеться вступити в розмову, щоб зрозуміти точку зору людини. Для цього на платформі придумали таке, що людина може відповідати іншому.

Відповідаючи іншій людині, необхідно дотримуватися не тільки політики Ютуба, а й моральних і гуманних цінностей. У жодному разі не можна переходити на образи, які можуть образити людину. Це може обернутися після плачевно не тільки для вас, а й для іншого.

Щоб взяти участь у дискусії, потрібно зробити наступне:

  1. Для початку знаходимо той комент, на який хотілося б відповісти;
  2. Клацаємо на спеціальну опцію, яка доступна під коментарем людини. Називається вона «Відповісти»;
  3. Після цього пишемо відповідь, текст повідомлення. Варто звернути увагу, що все відбувається не анонімно, а від того облікового запису, на якому сидить людина;
  4. Клікаємо на іконку «літак». Тепер думка автоматично позначиться під іншим коментарем. Користувач також може відповісти і на нього, якщо вважатиме за необхідне.

Таким чином можна не лише коментувати, а й відповідати іншим користувачам на платформі Ютуба.

Питання експерту Чи можна оцінювати коментарі?

Так. Це можливо. Під кожною думкою є спеціальні пальчики вгору та вниз. Щоб оцінити, клацаємо на будь-який із них. Чи надходить повідомлення, коли хтось оцінив чи відповів на певні комент?

Так. Приходить. Також можна налаштувати сповіщення. Докладніше про те, як налаштувати повідомлення на платформі Ютуба, можна переглянути у відео нижче. Чи можуть заблокувати думку?

Так, адміністрація, якщо вважатиме за потрібне, може зовсім видалити коментар, а також заблокувати користувача.

https://www.youtube.com/watch?v=94uEnzhoEMQ