Російські школярі тепер можуть купити СІМ-карту Теле2 без відома батьків

Anonim

Tele2 пропонує молодим людям від 14 років самостійно підключати послуги зв'язку. Компанія надала підліткам унікальну можливість зареєструватись у мережі Теле2 без участі батьків. Завдяки цьому молоді люди можуть самостійно вибрати тарифи та укласти з ним договір.

Що пропонує оператор

Компанія Теле2 пропонує вільно підключатися до своєї мережі школярам 14-17 років, представникам так званого покоління Z. Молоді люди успішно використовують цифрові технології в навчанні та повсякденному житті.Тепер навіть неповнолітні підлітки можуть самостійно стати абонентами Теле2, для цього потрібен лише паспорт.

Така пропозиція доступна у всіх російських регіонах, де є покриття Tele2. Окремо варто сказати про Санкт-Петербург і область, тут оператор підготував спеціальні комплекти для підключення випускників шкіл.

Які обмеження діють для підлітків

Перед тим як запустить підключення неповнолітніх, було проведено цілу низку технічних налаштувань у мережі.

  • Обмежений доступ до послуг обіцяного платежу;
  • Заборонено доступ до сервісів мобільної комерції;
  • Заборонено випуск банківської картки Теле2;
  • Обмежений доступ до ряду інформаційно-розважальних сервісів, у тому числі і до контенту 18+.

Всі ці обмеження автоматично знімаються після досягнення підлітком 18 років або за письмовою заявою батьків.

Особливості підключення школярів

Для підключення громадян Росії молодше 18 років до мережі Tele2 необхідний лише паспорт неповнолітнього. При підключенні таких абонентів автоматично активується послуга «Підключення з 14 років». Ця послуга обмежує можливість підключення низки послуг.

Послуга «Підключення з 14 років» може бути відключена мобільним оператором у таких випадках.

  1. Автоматично при досягненні абонентом 18 років.
  2. При наданні письмової заяви від законного представника дитини (батьків, піклувальників або опікунів). Така заява має бути оформлена у фірмовому салоні зв'язку або завірена нотаріально.
  3. При пред'явленні неповнолітнім документа про його повну дієздатність (емансипацію). Це може бути свідоцтво про шлюб, видане органами РАГС.

Якщо один із батьків оформляє письмову заяву за формою оператора без нотаріального підтвердження свого підпису, то потрібно пред'явити документ, що засвідчує особу та документ, який підтверджує статус законного представника щодо неповнолітнього. Це може бути свідоцтво про народження дитини, рішення суду про удочеріння або усиновлення, а також рішення органу опіки.

Компанія Теле2 однією з перших запустила на ринку мобільного зв'язку можливість підключення неповнолітніх дітей віком від 14 років. Якщо подивитися об'єктивно, то людина, яка отримала паспорт, достатньо зріла, щоб самостійно укладати договір з мобільним оператором та користуватися здебільшого послуг зв'язку. Можливість зробити це без участі батьків спрощує процес і дозволяє дитині відчути дорослу відповідальність, що багатьом підліткам дуже важливо.