Тариф Білайн «Не один вдома»

Anonim

Мобільний оператор Білайн запустив нові тарифи «Не один вдома» та «Не один вдома 2», які включають не лише послуги мобільного зв'язку, а й низку додаткових сервісів. одній лінійці були об'єднані послуги зв'язку та сервіси для розваг, до яких належать «Білайн ТБ», «Музика Білайн», «Білайн.Журнали» та «Хмара Білайн».

Опис тарифів

Нова лінійка тарифів «Не один вдома» включає всі послуги, які потрібні сучасним користувачам щодня. Вартість таких тарифів варіюється в залежності від регіону. Так у Москві абонплата починається від 800 рублів на місяць.

Що включено до тарифу

В абонентську плату включені такі телекомунікаційні та розважальні послуги:

  • Стандартні послуги зв'язку – хвилини на розмови, інтернет-трафік, пакет смс-повідомлень;
  • Популярні розважальні сервіси та програми;
  • Доступ до новинок кіно;
  • Доступ до музичних треків;
  • Доступ до преси;
  • Хмарне сховище для фото та іншого контенту.

Тепер абонентам не потрібно оплачувати затребувані додатки окремо, оскільки вони вже включені до тарифу.

«Не один вдома»

  • Мобільний інтернет по Росії - 20 ГБ
  • Дзвінки на номери Білайн та інших операторів по всій Росії - 500 хв/міс
  • SMS по Росії - 300 SMS/міс
  • Вартість - 800 руб/міс

«Не один дома2»

  • Мобільний інтернет по Росії - 30 ГБ
  • Дзвінки на номери Білайн та інших операторів по всій Росії - 1200 хв/міс
  • 300 SMS/міс - SMS по Росії
  • Вартість - 1200 руб/міс

Не включено до тарифу та оплачується окремо

У тариф не включені дзвінки до інших країн, вони оплачуються окремо. Для вигідних дзвінків у тариф включено опцію «Ласкаво просимо». Щомісячна плата за підключення цієї послуги не стягується. Детальну вартість дзвінків в інші міста та країни можна побачити у прайс-листі.

Додаткові опції до тарифного плану

У лінійку тарифів «Не один вдома» додатково включені розважальні сервіси, користуватися якими можна абсолютно безкоштовно.

Дивись де завгодно

В тарифи включено сервіс «Білайн ТВ». Користувачам доступні тисячі філів, популярним серіалам та мультфільмам, а також усім новинкам кінопрокату. Любителям телевізійних програм доступно понад 160 каналів різних тематик.

Цей сервіс доступний на мобільних пристроях на операційній системі Android та iOS, на телевізорах LG, Samsung з підтримкою Smart TV, на ТВ-приставках Білайн ТВ та BeeBox, на пристроях під керуванням Android TV, а також на офіційному сайті.

Слухай музику

Додаток «Музика Білайн» (16+) включає понад 30 млн. популярних музичних треків, різних жанрів та напрямків. Музику можна слухати без реклами навіть у фоновому режимі смартфона. Дозволяється створювати необмежену кількість власних альбомів, а також скачувати треки, що сподобалися, в обране. Прослуховувати музику моно як у додатку, так і на офіційному сайті.

Читаємо із задоволенням

Додаток «Білайн.Журнали» відкриває доступ до онлайн-версій всіх популярних друкованих видань Росії. Тут є подкасти та тематичні лекції. Окрім нових номерів можна переглядати і архів різних видань. Крім цього, передбачена автоматична добірка матеріалів з урахуванням індивідуальних інтересів користувача.

Зберігаємо фотографії та документи

«Хмара Білайн» - це хмарне сховище для всіх важливих файлів, фотографій та іншого контенту. Доступ до хмарного сховища моно налаштувати для себе та найближчих людей. Щомісяця користувачеві надається 10 ГБ пам'яті для зберігання інформації.

У цьому додатку можна ділитися фотографіями та іншою інформацією з рідними та друзями за допомогою коротких посилань. Доступ до файлів здійснюється як через сервіс «Хмара Білайн» на мобільному пристрої, так і через офіційний сайт оператора.

Скачуй без обмежень і розмовляй, скільки хочеш

До нових тарифів входять пакети хвилин, смс-повідомлень та інтернет-трафік. Дзвонити можна на будь-які російські номери, а при користуванні включеними в пакет програм трафік не витрачається. Доступні гігабайти можна використовувати для інших програм, для спілкування з соціальних мереж та месенджерів. Цей трафік стане в нагоді для перегляду поштових сервісів, здійснення онлайн-покупок та пошуку потрібної інформації.

Вартість послуг після використання пакета

Після вичерпання пакету послуг, які включені до тарифу, послуги тарифікуються за стандартними розцінками. Пакети хвилин, смс-повідомлень та інтернет-трафіку оновлюються 1-го числа щомісяця. Якщо на рахунку недостатньо грошей для списання абонплати, доступ до послуг блокується, залишаються доступними тільки вхідні дзвінки.

Абоненти на будь-якому тарифі лінійки «Не один вдома» можуть безкоштовно та без обмежень роздавати інтернет на інші пристрої.

Кому підійдуть нові тарифи

Нова лінійка тарифів оптимально підійде абонентам, які не тільки користуються послугами мобільного зв'язку, а й розважальними сервісами. У цьому випадку вигода очевидна, тому що не потрібно окремо оплачувати низку розважальних порталів.

Як підключити та вимкнути «Не один вдома»

Підключитися до тарифного пакету нової лінійки можна кількома способами.

  1. Замовити стартовий пакет на сайті мобільного оператора, можлива доставка кур'єром.
  2. Купити сім-карту в офісі Білайн.
  3. Перейти в Білайн зі своїм номером від іншого російського оператора. Цей процес займає близько тижня.
  4. Діючі абоненти можуть перейти на новий тариф в особистому кабінеті або в мобільному додатку, обравши його зі списку доступних.

Вимкнути тариф «Не один вдома» неможливо. Але за бажання можна завжди вибрати інший, більш підходящий тарифний план. Якщо зв'язок з якоїсь причини не влаштовує, можна просто не вносити абонплату. У цьому випадку через рік договір буде розірвано з ініціативи абонента.