Як видалити друзів з Однокласників з телефону

Anonim

Соціальна мережа «Однокласники» дозволяє спілкуватися з людьми на відстані і навіть заводити нових друзів. Нещодавно було запущено додаток на смартфонах, завдяки чому користувачі змогли сидіти в однокласниках, де б вони не знаходилися. Але через оновлений інтерфейс не всі знають, як додавати та видаляти друзів.

Як видалити друзів з Однокласників з телефону

Існує дві мобільні версії цієї соціальної мережі – додаток на смартфон і сайт, на якій можна увійти за допомогою браузера телефону.Інтерфейс кожної з них дуже відрізняється. Щоб зайти на офіційний сайт Однокласників, достатньо відкрити будь-який браузер, наприклад, Google або Яндекс, потім ввести в пошуковому рядку назву сайту або його адресу і знайти. Після цього слід виконати авторизацію, ввівши свій логін і пароль, або ж зареєструватися і тільки після цього виконати вхід.

Щоб видалити когось із друзів, необхідно:

  • Перейти на свою сторінку.
  • Затем знайти вкладку «Друзі».
  • Після всього цього потрібно перейти на профіль людини, яку потрібно видалити.
  • Натиснути кнопку «Інші дії» у вигляді трьох точок
  • У меню вибрати опцію «Видалити з друзів».

Кнопки «Заблокувати» та «Видалити з друзів» знаходяться у вкладці «Інші дії», яку можна знайти на сторінці користувача.

Через мобільну версію

Інтерфейс у різних версіях Однокласників трохи відрізняється, кнопки часто мають різні позначення та назви, але тим не менш виконують одну функцію. Наприклад, у комп'ютерній версії сайту, щоб прибрати користувача з друзів, необхідно зайти на сторінку і під аватаркою вибрати дію «Припинити дружбу». А ось видалення людини в мобільній версії сайту відбувається дещо іншим чином.

  • Відкривається ліва панель та вибирається вкладка «Друзі».

  • Вибирається друг, якого потрібно видалити, після чого відкривається його профіль.

  • Під аватаркою користувача буде кілька функцій, які дозволяють зробити подарунок, написати повідомлення або включити повідомлення від цієї людини. Також там є кнопка "Інші дії", яку потрібно натиснути.

Після цього відкриється меню, в якому можна вибрати різні дії, наприклад, переказати користувачеві гроші, запросити до групи або вказати родинні зв'язки. У цьому випадку необхідно прибрати людину зі списку друзів, тому слід вибрати пункт «Видалити».

Через додаток

Офіційну програму OK.ru можна встановити з Play Market для телефонів на базі операційної системи Android або з App Store для iPhone.

Після встановлення необхідно відкрити програму та виконати вхід на свою сторінку. Далі потрібно знайти вкладку «Друзі», вибрати потрібного користувача, перейти до нього у профіль, відкрити меню у вигляді трьох точок і вибрати опцію «Видалити з друзів».

На Андроїді та Айфоні програма виглядає практично однаково, тому немає необхідності окремо розписувати дії для кожної операційної системи

Чи можна видалити відразу кілька друзів

У деяких випадках потрібно прибрати з друзів кілька людей. Якщо це всього пара людей, то можна зайти до кожного в профіль і вибрати опцію видалення, таким чином людина зможе забрати кількох користувачів по черзі. Але бувають ситуації, коли потрібно видалити велику кількість людей, і тоді цей спосіб займе багато часу, особливо коли у друзях сотні або навіть тисячі облікових записів. У такому разі користувачам доводиться звертатися до програмістів, які пишуть спеціальний скрипт, який у свою чергу видалить непотрібних друзів із Однокласників за лічені секунди.

Крім того, можна скористатися додатковими програмами, які допоможуть очистити профіль людини від друзів, передплатників, музики, груп і навіть записів на стіні та особистих повідомлень.

Як видалити всіх друзів з Однокласників

Щоб видалити абсолютно всіх друзів людини, йому доведеться заходити до кожного на сторінку і видаляти окремо. сайті Однокласників, ні в офіційному додатку не передбачена функція видалення кількох осіб одночасно.

Існують спеціальні скрипти, які користувач може написати самостійно або звернутися за допомогою до програміста. Такі скрипти можуть виконувати різні дії на сторінці, наприклад, вийти з кількох груп відразу або прибрати з друзів якусь кількість людей. Але під час їх використання підвищується ризик блокування профілю адміністрацією, оскільки використання ботів у цій соціальній мережі не вітається. Якщо людині необхідно повністю оновити обліковий запис, то в такому випадку рекомендується створити новий, оскільки тоді зменшаться витрати часу та енергії.

Як надіслати користувача до чорного списку

Багато користувачів зустрічали в мережі Інтернет неадекватних осіб, від яких часто надходять небажані повідомлення або коментарі. Крім того, бувають випадки, коли необхідно приховати інформацію про свій профіль від певної людини чи кількох людей. Спеціально для таких ситуацій розробники передбачили функцію додавання до чорного списку.

Щоб додати користувача до чорного списку в мобільній версії сайту OK.ru, достатньо:

  • Зайти на його профіль,
  • Натиснути «Інші дії»
  • Вибрати пункт «Заблокувати».

Спадають ситуації, коли людина спамить у коментарях чи особистих повідомленнях, але заблокувати її не виходить через те, що має закритий профіль. У такому разі необхідно:

  • Зайти на його обліковий запис,
  • Натиснути кнопку «Інші дії»
  • Вибрати пункт «Поскаржитися».

Після цього потрібно буде вибрати причину скарги, в даній ситуації - це поширення спаму та реклами. Поруч із причиною скарги буде розміщено напис: «Додати цю людину до чорного списку», біля якої необхідно поставити галочку. Тепер користувачу не буде доступна сторінка, на яку було подано скаргу.

Як видалити позначки друзів на фото

Якщо колись на фотографії був відмічений інший користувач, наприклад, друг або знайомий, але з якоїсь причини потрібно видалити позначку, то це можна зробити всього за пару кроків.

Як видалити мітку користувача на своєму фото:

  1. Відкрити програму.
  2. Перейти у вкладку «Фото» та знайти потрібну фотографію.
  3. На фото знайти кнопку «Мітки» і натиснути на неї, після чого з'являться всі позначки стануть видні.
  4. Поряд з ім'ям користувача, позначку якого потрібно прибрати знайти хрестик і натиснути на нього.

Хрестик означає «видалити».

Як видалити відмітку себе з чужої фотографії

В Однокласниках користувачі можуть відзначати інших людей на своїх фото. Зазвичай цією функцією користуються друзі, коли викладають групові знімки, але іноді відзначити іншу людину можуть помилково, або з метою поширення спаму. Адміністрація спільноти передбачила цю проблему, тому будь-якої миті небажану мітку можна видалити. Для цього необхідно:

Відкрити програму.

  • Зайти на свою сторінку
  • Перейти у вкладку «Фото»
  • Натиснути «Альбоми»
  • Знайти папку «Фото зі мною». Альбом "Фото зі мною" містить фотографії, на яких був відзначений користувач.

  • Далі потрібно вибрати фотографію, позначку з якої необхідно прибрати та натиснути «Мітки». Користувачеві висвітляться імена зазначених людей, серед яких і його нік.

Щоб прибрати мітку, достатньо натиснути хрестик поряд зі своїм нікнеймом

Як повернути віддаленого друга в Однокласниках

Якщо з якоїсь причини користувачеві потрібно повернути віддаленого друга назад, то необхідно знайти сторінку цієї людини і натиснути «Додати в друзі» або «Дружити». Після цього користувач вирішить прийняти заявку чи ні. Повернути віддаленого друга можна лише таким шляхом, скасувати видалення неможливо.

Запитання експерту Чи можу я видалити всіх друзів відразу?

Ні, такої функції в Однокласниках немає, але за потреби можна видаляти друзів по черзі. Чому я натискаю «Видалити з друзів», але людина не видаляється?

Можливо, це пов'язано із встановленим лімітом Однокласників. У цьому соц. мережі не можна видаляти понад 20 осіб на день. Ви можете спробувати забрати користувача через добу. Якщо через день функція не запрацювала, зверніться до служби підтримки. Як зрозуміти, що мене видалили з друзів?

Для цього необхідно зайти в розділ "Мої підписки", там знаходяться всі користувачі, на яких Ви підписані. Якщо людина видалила Вас, але не занесла до чорного списку, то вона з'явиться у Ваших підписках. При необхідності Ви можете відмовитись від нього.