Як поміняти ім'я в ВК через телефон

Anonim

Соціальна мережа ВК є однією з найбільш затребуваних програм. Під час реєстрації в ній адміністрація вказує вимогу про надання лише достовірних відомостей від користувачів. Бувають ситуації, коли потрібно змінити на своїй сторінці прізвище або ім'я, які були вказані раніше під час реєстрації. У такому випадку потрібно знати, як можна без проблем змінити інформацію і що робити, якщо адміністрація сайту не пропускає оновлення.

Як поміняти ім'я в ВК через телефон - офіційний спосіб

Соціальні мережі давно і надовго заселилися в житті людей.Багато хто не представляє своє проведення без особистих сторінок в улюблених мережах, до яких належить Вконтакте. Даний сервіс дуже зручний, тут можна спілкуватися з друзями, слухати музику, грати, дивитися відео, брати участь у різних онлайн-конкурсах або марафонах. Цілком нормально, якщо у користувача виникає бажання внести корективи до своєї сторінки та змінити, наприклад, ім'я.

Схвалення заявок проводиться у виняткових випадках:

  • користувач спочатку, при реєстрації, припустився помилки;
  • відбулася зміна в паспорті;
  • зміна прізвища пов'язана зі шлюбом.
Можливі й інші випадки, коли заявка без проблем схвалюється. Але всі вони мають винятковий характер і розглядаються в індивідуальному порядку.

Процедура офіційного способу зміни імені ВКонтакті досить проста. Користувачеві знадобиться:

  • перейти у власний профіль;
  • в верхньому правому кутку натиснути на фото і вибрати пункт меню «Редагувати»;
  • на сторінці відкривається розділ «Основне», де вказані діючі дані про користувача;

в поля «Ім'я-Прізвище», потрібно вписати нові відомості та натиснути «зберегти».

Заявка на зміну імені піде на розгляд до адміністрації сервісу.

Не завжди зміна імені відбувається швидко. Вказані нові дані можуть бути автоматично відхилені.

Якщо заявка відхилена

Якщо подана заявка була відхилена, потрібно безпосередньо зв'язатися з адміністрацією сайту та подати докази того, що вказане ім'я не вигадане.

Як правильно це зробити:

  • зробити скан чи якісну фотографію паспорта/свідоцтва про народження чи іншого документа, що підтверджує особу;
  • зайти на свою сторінку, перейти до розділу «ще», що знаходиться в нижньому лівому кутку;

  • вибрати з меню пункт «Про ВКонтакт»;
  • на новій сторінці перейти в самий кінець, у розділ «допомога» (підтримка ВКонтакті»);

  • в пошуковому рядку ввести суть проблеми, наприклад, фразу «не вдається змінити ім'я»;

Результат пошуку видасть питання, що найчастіше зустрічаються. Якщо серед них користувач не знайде відповідний варіант, можна уточнити і поставити інше питання, що цікавить.

На сторінці з'явиться спеціальна форма для заповнення, до неї слід прикріпити сканований варіант або фото паспорта, що доводить достовірність нового імені.

Для того, щоб прикріпити фото, слід натиснути на кнопку у вигляді фотоапарата, що знаходиться під полем для звернення. Після завантаження документів натисніть на кнопку «Надіслати». Звернення до служби підтримки займає близько 7 днів, при перезавантаженості сервісу, термін може бути продовжений.

Як написати ім'я та прізвище латиницею

ВКонтакте є сайтом, що підтримує понад 80 мов. У правилах сайту зазначено на заборону використання при написанні імені мови, відмінної від того, що встановлена ​​на обліковому записі.

Щоб скористатися латиницею, потрібно використовувати невелику хитрість:

  • в браузері встановити розширення, що дозволяє змінити IP-адресу;
  • авторизуватися в мережі, через налаштування змінивши мову відображення на англійську;

  • ввести нове ім'я, використовуючи розкладку клавіатури англійською.

Після збереження правок потрібно перейти на головну сторінку та перевірити правильність написання нового імені.

Як змінити ім'я в ВК з телефону без перевірки адміністратором

Буквально кілька років тому кожен користувач соціальної мережі ВК міг спокійно змінити ім'я на будь-яке, зокрема фейкове. Нині ситуація кардинально змінилася. Щоб змінити ім'я на власній сторінці, потрібна попередня перевірка з боку адміністрації. Як показує практика, практично кожна спроба зміни даних закінчується невдачею.

Обійти перевірку з боку адміністрації, можна двома способами:

  • За допомогою розділу «сімейний стан». Зручний варіант зміни імені на своїй сторінці. Щоб ним скористатися, потрібно перейти в «Профіль» – «Редагувати» – «Сімейний стан». Далі потрібно вибрати «заміжня» або «закохана» і додати туди потрібну людину. Після завершення цих дій можна перейти до зміни даних. Заміна даних відбувається без перевірки. Якщо користувач чоловічої статі, йому потрібно в налаштуваннях змінити тимчасово стать з чоловічої, на жіночу, а після зміни, повернути все назад.
  • Використання популярних імен та прізвищ, щоб змінити ім'я, не обов'язково використовувати понівечені та фейкові імена, можна взяти поширені. Найімовірніше сайт пропустить введені дані без перевірки.

Бують випадки, коли адміністрація сайту не проводить перевірку поправок, що вносяться в профіль, якщо користувач користується мобільною версією сайту. Достатньо завантажити програму на телефон через магазин «Google Market» або «App Store», запустити її та авторизуватися.

Як змінити ім'я через вихідний код

Для використання цього методу потрібно встановити браузер «Опера» на комп'ютер і потім виконати такі дії:

  • запустити браузер, у пошуковій системі знайти сайт ВК, перейти в аккаунт, авторизуватися;
  • вибрати редагування профілю;
  • в рядку, де ім'я/прізвище, встановити курсор і натиснути правою кнопкою мишки;
  • У вікні, що з'явилося, вибрати рядок «подивитися код елемента»;

  • в вікні, що відкрилося з правого боку, вибрати рядок з ім'ям і двічі клікнути по ньому;
  • старе ім'я потрібно замінити на нове;
  • закрити вікно з кодом, натиснувши на хрестик у правому верхньому кутку;

Після закриття вікна, натиснути на сторінці мережі кнопку «Зберегти». Такий спосіб зміни імені ВК видається трохи дивним, але, судячи з відгуків користувачів, деяким він допоміг внести корективи в особисті дані.

Якщо нічого не вийшло

Коли всі зазначені вище способи випробувані, а результат у результаті виявився негативним, треба розуміти, наскільки важливо змінити ім'я ВК. Якщо зміни в даних були дійсні і користувач може їх підтвердити, надавши документ, що засвідчує особу, слід звернутися до адміністрації соціальної мережі. Якщо ім'я потрібно змінити в інших цілях, наприклад, щоб ніхто не зміг знайти сторінку або зробити з неї фейк, не варто мучитися, простіше створити новий акаунт, заздалегідь придумавши нові прізвище та ім'я і вписавши їх при реєстрації.

Запитання експерту Які документи потрібно прикладати при зверненні до адміністрації сайту?

Зробити скан чи фотографію найкраще із паспорта. Якщо такої можливості немає, то підійде свідоцтво про народження/шлюб, права водія. Чому не вдається змінити прізвище та ім'я? Сайт постійно відмовляє.

Тут може бути кілька причин. Найчастіше відмова у зміні даних пов'язана з такими обставинами:нове введене ім'я здається адміністрації сайту дивним, вигаданим (якщо введені дані справжні, доведеться підтверджувати документально);користувач нещодавно вже подавав заявку на зміну імені та отримав схвалення, часте звернення за зміною даних також викликає підозри, адже нормальні люди не змінюють свої імена та прізвища щодня;нові дані були введені, але користувач забув натиснути «зберегти» на сторінці та вийшов із неї або оновив;було введено ім'я англійською мовою;під час написання імені використовувалися сторонні символи;Користувач ввів подвійне ім'я.Чому хтось змінює ім'я з першої спроби, навіть вказавши недостовірні дані, а іншим сайт одразу видає відмову?

Все залежить від ситуації. Деякі намагаються змінити ім'я вперше, після реєстрації на сайті і система автоматично їх пропускає або вводить просте справжнє ім'я, що часто зустрічається. Деякі прізвища одразу викликають підозру та заявки відхиляються. Не варто намагатися обдурити систему, де закладено свої правила. Чому забороняється вводити подвійне ім'я?

Це заборонено правилами сайту. На сайті реєстрацію проходить одна людина, вказуючи свої особисті дані. Один користувач – одне ім'я. Знову ж таки, якщо в паспорті дійсно вказано подвійне ім'я, то слід повернутися до правила подання сканованих документів, що підтверджують достовірність даних. Якщо у когось і зустрічається подвійне чи неправдиве ім'я, то, швидше за все, воно відразу вводилося при реєстрації, або змінено давно, коли політика конфіденційності була ще не такою суворою.Чи можна вказати своє ім'я англійською мовою?

Сайт не дає такої можливості, тому що введення даних російською мовою дозволяє системі краще обробляти дані користувачів. Навіть якщо людина з іншої країни вводитиме ім'я своєю іноземною мовою, сайт все одно покаже потрібного користувача, оскільки для іноземців система автоматично перекладає імена та прізвища.

Процедура зміни імені, як правило, не пов'язана з будь-якими зовнішніми несправностями. Більшість проблем вирішується, якщо вводити достовірні дані. В інших ситуаціях доцільно звернутися до адміністрації сайту через розділ технічної підтримки.