Тарифи Мегафон «Без Переплат»

Anonim

Навесні практично всі мобільні оператори пропонують своїм абонентам нові тарифи. Протягом року відбувається підналаштування тарифів рахунок різних акційних пропозицій, що реакцією на дії конкурентів, але саме базис з'являється навесні. Тому абонентам важливо знати, як виглядає базовий тариф і розуміти логіку в побудові тарифів. Мегафон запустив нову лінійку «Без переплат», де є пропозиції для будь-якого гаманця.

Детальний опис лінійки «Завжди на зв'язку з тарифами БезПереплат»

Перед запуском лінійки «Без переплат» було проаналізовано дані близько 20 мільйонів абонентів. Підбір тарифів у разі досить простий і зручний. Основна лінійка тарифних пакетів складається з п'яти тарифів, крім них є два преміальні. При цьому в Москві на один тарифний план менше, оскільки пакет Без переплат. Мінімум» доступний тільки в регіонах.

У цій лінійці відповідну пропозицію може знайти кожен. Передбачено навіть тариф без абонентської плати. У деякі пакети включено домашній інтернет та ТБ. Є пакети, орієнтовані на роутери та модеми.

Що входить у тарифи та вартість лінійки «Без переплат»

Розглянемо, що входить до тарифів лінійки «Без переплат». Варто враховувати, що в різних регіонах вартість послуг дещо відрізняється.

Тариф «Мінімум» (доступний тільки в регіонах, у Москві його немає)

Цей тарифний план оптимально підходить для абонентів, які мало дзвонять, рідко користуються інтернетом. Абонплата складає 270 рублів на місяць. Ця вартість включає:

  • Дзвінки – 200 хвилин;
  • Інтернет – 5ГБ;
  • Дзвінки всередині мережі безлімітні та безкоштовні.

Такий тариф оптимально підійде для людей похилого віку і тих абонентів, які самі мало дзвонять, але часто приймають дзвінки. Хороший варіант і для додаткової сім-картки, якщо багато платити не хочеться.

Тариф «Інтернет»

Це базовий тариф, абонплата за яким становить 500 рублів на місяць. У цю вартість включено:

  • Дзвінки – 500 хвилин (міські номери в пакет не входять!);
  • Інтернет – 15 Г;
  • Безліміт на соціальні мережі.

Цей тариф ідеально підходить для тих, хто мало розмовляє телефоном, але часто користується інтернетом.

Тариф «Дзвінки»

Цей тарифний пакет розрахований на абонентів, які багато розмовляють по телефону та нечасто користуються інтернетом. Абонплата становить 600 рублів на місяць, за цю ціну абонент отримує:

  • Дзвінки – 600 хвилин для дзвінків на будь-які російські номери;
  • Інтернет – 5 ГБ;
  • Дзвінки всередині мережі безлімітні та безкоштовні.

Тут теж є безліміт на месенджери, а ось при користуванні соціальними мережами трафік витрачається.

Тариф «Всі»

Абонплата за цим тарифом становить 600 рублів. У цю вартість входить такий набір послуг:

  • Дзвінки – 600 хвилин, після вичерпання пакета дзвінки всередині мережі безлімітні по всій Росії;
  • Інтернет – 30 ГБ.

Очікується, що це буде один із найпопулярніших тарифів у новій лінійці. Він ідеально підходить тим людям, яким не потрібен безлімітний інтернет, але водночас не хочеться сильних обмежень. Хвилин у пакеті вистачить навіть активним балакунам.

Тариф «Максимум»

На цьому тарифному плані абонплата становить 1000 рублів на місяць. У цю вартість входять такі послуги:

  • Дзвінки – 1500 хвилин;
  • Інтернет – безлімітний;
  • Пакет смс-повідомлень.
Хоча це не преміальний тариф, але елементи таких пропозицій тут вже присутні. Наприклад, тут є VIP-обслуговування, швидка відповідь служби підтримки, виділена лінія, по-друге, це різноманітні подарунки від партнерів (знижки, коди, фільми тощо).

Тариф «VIP» – преміальний тариф

Абонентська плата тут 1800 рублів на місяць. У цю вартість входять такі послуги:

  • Дзвінки – 2500 хвилин на місяць для дзвінків на будь-які номери Росії;
  • Інтернет – безлімітний;
  • Смс-повідомлень – 300 штук;
  • Доступний «Мегафон ТБ», є можливість дивитися фільми та серіали.
  • 1 день роумінгу на місяць.

Ця пропозиція буде цікавою для часто подорожуючих людей, оскільки місяць користування тарифом дає один безкоштовний день у роумінгу.

Тариф «Преміум» – преміальний тариф

Абонентська плата тут становить 3300 рублів на місяць. Це повторення тарифу VIP, але за місяць використання покладено вже 2 дні у роумінгу безкоштовно.

  • Хвилини – 5000 для дзвінків на будь-які російські номери;
  • Інтернет – безлімітний;
  • Пакет смс-повідомлень.

Ця пропозиція сподобається тим абонентам, які багато розмовляють телефоном.

Особливості тарифів - корисні опції, включені до тарифів

У нові тарифи включено низку корисних опцій, які обов'язково оцінять абоненти.

Захист від платних підписок

Предбачено захист від випадкових платних передплат. Тут ця опція встановлена ​​за замовчуванням. При спробі підписатися, користувачеві надходить Push-повідомлення, тільки після відповіді на нього передплата буде оформлена.

Месенджери доступні навіть за нуля

На всіх тарифах можна користуватися месенджерами WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Snapchat, Тамтам, e-Motion навіть при нульовому балансі. При негативному балансі месенджери працюють один місяць, потім ця функція відключається.

Гігабайти зберігаються і накопичуються

Можна роздавати мобільний інтернет без обмежень. Якщо у вас є певний пакет інтернету, то трафік буде лунати до вичерпання ліміту. Якщо йдеться про безлімітний інтернет, то трафік можна роздавати в будь-якому обсязі.

Можливість переносити невикористаний інтернет-трафік на наступні періоди. Цей сервіс отримав назву «Скарбничка». Залежно від тарифу скарбничка абонента може бути об'ємом 25, 50 або 100 ГБ, вона є безстроковою. Наприклад, абонент не витратив повністю ліміт улітку, і він перейшов на осінь. При необхідності користувач залазить у скарбничку і бере об'єм, що бракує. Це досить зручна річ, яка припаде до душі багатьом абонентам. Але варто пам'ятати, що спочатку витрачається трафік з пакета, а потім витрачається ліміт з «Скарбнички».

Звичайно, треба дивитися на практиці, як Мегафон обмежуватиме тих, хто намагається на безлімітних пакетах закачувати терабайти, роздаючи трафік оточуючим. Однак не слід забувати про міцність запасу мережі цього оператора. Тому, швидше за все, навіть такі абоненти навряд чи зіткнуться з якимись обмеженнями швидкості та обсягу передачі даних. Для багатьох користувачів цей момент стане важливим при виборі тарифу.Тобто можливість безлімітно ділитися інтернетом – це досить сильний хід.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

У деяких тарифах лінійки окремо потрібно оплачувати пакет смс-повідомлень. Але якщо подивитися, то зараз мало хто користується такою послугою, віддаючи перевагу спілкуванню в месенджерах та соціальних мережах.

Крім того, у ряді випадків додатково доведеться платити за дзвінки на стаціонарні телефони по Росії. Також окремо оплачуються дзвінки на номери інших операторів Росії та міжнародні дзвінки.

Кому підійдуть тарифи «Без Переплат» від Мегафон

Ця тарифна лінійка ідеально підійде для тих людей, які багато спілкуються по телефону або активно користуються мобільним інтернетом. Багато базових тарифів немає пакету смс-повідомлень, але їх зараз рідко й використовують, тим більше месенджери безкоштовні та безлімітні навіть за негативного балансу.

Тобто у Мегафона вийшла досить цікава тарифна лінійка. Поки ніяких каверз не помітно, але цілком можливо, що згодом користувачі їх виявлять.

Як підключити тарифи «Завжди на зв'язку з тарифами Без Переплат» від Мегафон

Підключитися до нової тарифної лінійки можна кількома способами.

  1. Купити стартовий пакет в офіційному салоні Мегафон або замовити доставку додому.
  2. Перейти зі своїм номером від іншого російського оператора, написавши заяву в офісі Мегафона. Перехід зазвичай займає близько тижня.
  3. Перейти з будь-якого іншого тарифу. Цей варіант підходить для чинних абонентів Мегафону.

При переході з іншого тарифу відразу списується абонентська плата, та оновлюються пакети хвилин та інтернету.

Як відключити тарифний план

Вимкнути тарифний план не можна, але якщо він чимось не сподобався, завжди можна перейти на інший тарифний пакет. Для цього в особистому кабінеті або в мобільному додатку вибирають відповідний тариф зі списку доступних пропозицій та активують його.