Опція Теле2 «Вигідно разом»: опис

Anonim

Tele2 пропонує своїм абонентам збиратися до груп та отримувати за це знижку на абонплату для кожного номера. При цьому всі учасники можуть обирати різні тарифи, скорочуючи щомісячні платежі на 15-20%.

Опис послуги

Оператор Теле2 продовжує підтримувати росіян під час режиму самоізоляції. Зараз як ніколи важливо залишатися вдома та мінімізувати будь-які контакти з іншими людьми. Дотримуючись концепції «Інші правила», оператор пропонує об'єднуватись у групи та отримувати за це знижки.Програма «Вигідно разом» дозволяє більше спілкуватися, не наражаючи на ризик здоров'я.

Після створення загальної групи знижка для кожного з трьох номерів буде 5%, якщо учасників чотири, то 10%, а якщо учасників п'ять, то абонентська плата стане меншою на 15% для кожного з них.

На яких тарифах доступна опція Теле2 «Вигідно разом»

Акційною пропозицією можна скористатися при підключенні або переході до Tele2 зі своїм номером на низці актуальних тарифів. До них відносяться тарифні плани:

  • «Моя розмова»,
  • «Мій онлайн»,
  • «Мій онлайн+».
  • «Скрізь онлайн» для жителів Москви та Санкт-Петербурга.

Якщо купити комплект SIM-карт для всіх учасників в інтернет-магазині Tele2, то створення спільної групи відбудеться автоматично. Крім того, ця програма вже доступна всім справжнім абонентам перерахованих тарифів.

Як стати учасником та створити групу для опції «Вигідно разом»

  • Для цього потрібно в особистому кабінеті або в мобільному додатку «Мій Tele2» створити групу, додавши до неї номери близьких, друзів чи колег (всього до 5 осіб).
  • Далі кожному учаснику необхідно зарахувати абонентську плату за тарифом та підключити послугу «Автоплатіж». Цей дуже зручний та безпечний сервіс, який дозволяє налаштувати автоматичне поповнення рахунку мобільного телефону без комісії у певний день із банківської картки.
  • Щоб знижка нараховувалася на постійній основі важливо, щоб усі учасники групи вчасно вносили абонплату.

Як вийти з групи

Якщо з якоїсь причини вас не влаштовує перебування у групі, то з неї завжди можна вийти. Зробити це легко в особистому кабінеті або мобільному додатку.Після виходу учасників знижка на абонентську плату перераховується щодо користувачів, що залишилися в групі.

Обмеження та особливі умови

Додаткова знижка в 5% надається всім абонентам, які прив'яжуть до номера картку Visa, ця знижка підсумовується з груповою. Завдяки цьому кожен учасник програми може отримати знижку до 20%. Така знижка поширюється не тільки на абонплату за основним тарифом, але й на всі додаткові послуги та пакети, які були підключені в рамках тарифного конструктора.

Група учасників у рамках програми може складатися з абонентів Tele2 будь-якого регіону. Якщо абонент, який є організатором групи, виходить із групи, група розпадається.

У чому каверза

Подвоха в цій пропозиції ніякої немає, все максимально прозоро. Об'єднання у групи дозволить більше спілкуватися з рідними та друзями та при цьому менше платити за зв'язок.Нова програма лояльності дозволить віртуально зустрітися зі своїми рідними або з компанією друзів в одному додатку.