Як відновити Інстаграм без номера телефону

Anonim

Відновлення Інстаграм – це той крок, який необхідно зробити, якщо повністю втратив пароль від свого облікового запису. Зазвичай для того, щоб знову увійти на свою сторінку, у будь-якому випадку потрібно вказати логін, а ось якщо користувач не пам'ятай ні логіна, ні пароля, то йому важко відновити доступ до своєї сторінки.

Як відновити Інстаграм, якщо забув пароль або логін

Щоб користувач зміг відновити доступ, йому знадобляться наступне:

  • Електронна пошта;
  • Номер телефону;
  • Або доступ до профілю Facebook.
Варто зазначити, що відновити доступ можна за допомогою одного з перелічених вище пунктів. Інстаграм продумав таку систему, щоб користувач не дуже турбувався з цього приводу, тому запропоновано кілька варіантів відкриття доступу.

Перший і найвірніший спосіб – це відновлення за допомогою електронної пошти, яка раніше була прив'язана до облікового запису. Для цього способу користувач повинен знати свою електронну пошту, прив'язану до сторінки в Інстаграм, а також пароль від неї. Алгоритм дій досить простий:

  1. Для початку необхідний відкрити сам додаток. Користувача зустрічає реєстраційне поле, а також поле входу до системи;
  2. Далі потрібно ввести логін, який користувач пам'ятає;
  3. Після цього клацаємо на кнопку «Забув пароль», яка і відповідає за відновлення всіх даних;

  4. Після неї вказуємо спосіб відновлення. У разі – пошти, тобто e-mail;

  5. Далі користувачеві просто необхідно перейти в повідомлення від інстаграм, яке йому відправилося;
  6. У ньому він побачить код підтвердження, який необхідно ввести в поле в додатку;
  7. Після потрібно придумати нову комбінацію цифр, яку надалі краще не забувати.

Труднощі виникають тоді, коли користувач просто не пам'ятає адресу тієї електронної пошти, яка прив'язана до його облікового запису. Це досить складна ситуація, про яку варто поговорити далі.

Як відновити Інстаграм, якщо забув електронну пошту

У такій ситуації існує всього два способи:

  • Відновлення через номер телефону;
  • Звернення до Служби підтримки.

Через номер телефону

Про перший варіант варто поговорити далі, оскільки він вимагає окремого розгляду і є досить хорошим способом для того, щоб відновити свою сторінку.

Служба підтримки

Другий спосіб також можливий, але необхідно буде звертатися до служби підтримки Інстаграма, яка може відповідати досить довгу кількість часу. Можна звернутися не через те, що ви забули пароль, а через те, що вас зламали. Як не дивно, але в цьому випадку служби відреагують досить швидко і допоможуть реанімувати сторінку.

Як відновити інстаграм за номером телефону через комп'ютер

Реанімувати обліковий запис в Інстаграм за номером телефону можна як через телефон, так і безпосередньо через комп'ютер. Насправді, якщо у користувача немає доступу на даний момент до комп'ютера, то такі ж дії можна зробити і через мобільний пристрій.

Якщо говорити про комп'ютерний метод, то алгоритм досить просто:

  1. Для початку необхідно зайти на офіційну сторінку в Інстаграмі на будь-якому з доступних браузерів. Щоб це зробити, в пошуковій системі необхідно вбити в пошуку «Інстаграм», а далі відкрити першу сторінку;
  2. Випаде сайт, де буде сторінка реєстрації або входу в інстаграм. Необхідно клацнути на кнопку «Забули пароль», яка знаходиться під реєстраційним пунктом;

  3. Відкриється сторінка, де вибираємо спосіб через мобільний телефон;
  4. Вводимо той номер, який прив'язаний безпосередньо до сторінки в Інстаграмі;
  5. Далі чекаємо того, поки на вказаний номер не прийде код – смс, який необхідно буде ввести в поле, яке вказано на сайті;
  6. Після вигадуємо новий пароль і підтверджуємо його.

Таким чином можна реанімувати пароль та логін від Інстаграм навіть через телефон. Цей спосіб все одно вимагає телефону, тому користувач може зробити всі такі маніпуляції прямо в телефоні. Про те, як це зробити, можна переглянути в цьому відео

Як відновити зламаний аккаунт

Повернути зламаний аккаунт досить складно, оскільки зловмисників та способів захисту стає дедалі більше. Користувач може спробувати наступний метод.

  1. Перший крок – це з мобільника відкрити інстаграм та вибрати кнопку «Допомога з входом»;
  2. Перейшовши на нього, необхідно ввести ім'я облікового запису, який варто реанімувати. Не можна вводити ім'я, яке було раніше, наприклад, після заміни. Потрібно водити нік того облікового запису, який є на даний момент;

  3. Після цього вводимо електронну пошту, прив'язану до станиці;
  4. Ставимо галочки і заповнюємо всі необхідні дані;

  5. Після цього натискаємо кнопку «Запитати підтримку»;
  6. Якщо користувач зробив усе правильно, то на вказану електронну скриньку він отримає лист, у якому попросять надіслати код із добре помітною особою. Потрібно це для підтвердження; При неправильних відповідях не вдасться відновити обліковий запис;

  7. Відправивши все необхідне, підтверджуємо все те, що вимагає компанія. Це може бути і пошта, і раніше складені імена, і востаннє доступу.
  8. Після правильного підтвердження користувач повинен перейти за посиланням у листі від компанії, де він зможе реанімувати пароль, придумати новий.

Як відновити віддалену сторінку в Інстаграмі

Виявляється, людина також може реанімувати і віддалену сторінку. Це робиться також за допомогою відновлення пароля. Однак цей спосіб працює не для всіх випадків, тому що видалення може бути:

  • Самостійне;
  • Видалення редактором.

Таке буває, коли користувач порушив якісь умови. Для їхнього з'ясування варто звернутися на підтримку. Видалення може відбуватися також з інших причин, про які варто також поговорити далее.

Якщо ж користувач хоче реанімувати профіль після самостійного видалення, то йому потрібно просто скористатися алгоритмом відновлення пароля будь-яким зручним способом.Це може бути і за допомогою мобільного телефону, і за допомогою електронної пошти, або навіть за допомогою Фейсбуку.

Таким чином можна відновити навіть віддалену станіцю. Всі способи були описані вище.

Як відновити обліковий запис, якщо його заблокували

Якщо обліковий запис заблокував сам Інстаграм, то користувачеві нічого не залишається, як звернутися до служби підтримки. Зазвичай після блокування на ящик користувача проходить причина, тобто чому і на яких підставах сторінка була стерта.

Це може бути порушення основних правил, і заборонений контент, і підозріла активність. Все залежить від того, що користувач робив на своєму профілі, як його вів.

Після звернення до служби у письмовій формі необхідно просто чекати відповіді від компанії. Як правило, приходить воно протягом трьох днів.

Питання експерту Як захистити себе від шахраїв?

Достатньо дотримуватися деяких правил:Не публікувати на сторінці особисту інформацію, яка може вивести на паролі або особисті дані. До таких даних і номер телефону, і дата народження;Варто підключити двофакторну автентифікацію. Про те, що це та як її підключити, можна переглянути у відео нижче.Крім двофакторної аутентифікації варто прив'язати профіль до Фейсбуку для більшої безпеки. Як уникнути втрати акаунту?

Достатньо встановлювати складні паролі та логіни, а також не переходити у самому додатку на підозрілі сайти. Також, як говорилося раніше, необхідно підключити всілякі методи захисту та не видавати свою особисту інформацію в мережі. Який відсоток удачі на те, що сторінка повернеться після злому?

Насправді компанія Інстаграма рідко займається такими речами. Чим більше способів захисту вигадують, тим менша ймовірність того, що профіль реанімують. Часто буває таке, що зловмисник видалив обліковий запис, тому відсоток досить малий.