Тарифи Мегафон «Закачайся!»

Anonim

Мобільний оператор Мегафон запустив тарифи без обмеження трафіку – «Закачайся! Легко. Будь-якої миті і На повну». Ці тарифи ідеально підійдуть тим абонентам, які не звикли обмежувати себе у спілкуванні.

Детальний опис лінійки «Закачайся!» Мегафон

Тарифи цієї лінійки призначені для модемів, роутерів та планшетів. Будь-який тарифний пакет включає безлімітний інтернет. Підключення доступне до 1 липня 2020 року.

Закачайся! Легко

Абонентська плата за цим тарифом становить 300 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує:

Безлімітний інтернет на швидкості до 4 Мбіт/с.

Інтернет діє в домашньому регіоні та в поїздках Росією. Виняток становить Крим та м. Севастополь, там діють особливі умови обслуговування.

При підключенні до тарифу або переходу на нього абонплата відразу списується за 15 днів. Далі на 16 день відбувається списання за половину місяця, що залишилася. Починаючи з другого місяця списання абонентської плати відбувається раз на місяць.

Закачайся! В будь-який момент

Абонентська плата за цим тарифом становить 60 рублів на день. Списання відбувається лише за дні, коли абонент користується мобільним інтернетом. За цю ціну користувач отримує безлімітний інтернет.

При підключенні або переході на тариф абонентська плата відразу списується за 3 дні, і пакет інтернету надається лише на цей період. Через 3 дні абонплата списуватиметься лише за дні використання.При цьому пакет безлімітного інтернету буде надано на 24 години.

Безлімітним інтернетом можна користуватися в поїздках по всій Росії. Виняток становить лише Республіка Крим та місто Севастополь, тут діють особливі правила надання послуг зв'язку.

Закачайся! На повну

Абонентська плата за цим тарифним пакетом становить 1200 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує безлімітний інтернет, яким можна користуватися як у домашньому регіоні, так і в поїздках Росією, крім Криму та м. Севастополь.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

У тариф не включені дзвінки та повідомлення, все це оплачується абонентом окремо.

  • Дзвінки на номери домашнього регіону – 3 рублі за хвилину;
  • Дзвінки до інших регіонів – 15 рублів за хвилину;
  • Переадресація дзвінків на всі російські номери - 3, 5 рубля за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери свого регіону - 1, 95 рубля за одне;
  • Смс-повідомлення на номери інших регіонів - 2, 8 рубля за одне;
  • Смс-повідомлення на номери інших регіонів при поїздках по Росії - 1, 95 рубля за штуку.

Вартість повторної зміни тарифу становить 150 рублів. Плата за зміну тарифу береться лише у випадку, якщо з моменту попередньої зміни тарифу минуло менше одного місяця.

Особливості тарифу

Перша інтернет-сесія в календарному місяці округляється до 1 МБ. Усі наступні в календарному місяці інтернет-сесії округляються до 250 КБ у більшу сторону. Якщо інтернет-сесія довга, то округлення трафіку відбувається щогодини до 250 КБ. У разі створення значного навантаження на мережу, швидкість мобільного інтернету може бути нижчою за заявлену.

У разі, якщо абонент не користується послугами зв'язку більше 270 календарних днів поспіль, починає стягуватися абонентська плата 5 рублів на добу. Абонплата стягується щодня доти, доки на рахунку не залишиться грошей або доки не буде досягнуто поріг відключення.

Договір вважається розірваним з ініціативи абонента, якщо він не користувався послугами зв'язку 365 днів поспіль і баланс дорівнює нулю або нижче цієї позначки.

Максимальна тривалість однієї розмови 60 хвилин. Після цього відбувається автоматичне роз'єднання абонентів.

Додаткові опції до тарифного плану

До тарифних пакетів додаються і додаткові опції, як платні, так і безкоштовні. Додатково сплатити доведеться такі послуги:

  • Конференц зв'язок;
  • Переадресацію дзвінків;
  • MMS;
  • «Міжнародні та міжміські виклики»;
  • Роумінг національний та міжнародний.

Є і корисні безкоштовні послуги, які вже входять до абонентської плати. До них відносяться:

  • Автоматичне визначення номера (АВН);
  • Заборона виклику;
  • Мегафон захист;
  • Чекання виклику.

Для підключення платних послуг на рахунку має бути достатньо коштів для оплати.

Кому підійдуть тарифи «Закачайся!» від Мегафон

Тарифи цієї лінійки оптимально підійдуть людям, яким потрібний безлімітний інтернет для роботи. Підходить він і тим людям, яким безлімітний мобільний інтернет потрібний час від часу. В цьому випадку рекомендується підключати тариф «Закачайся! Будь-якої миті», де списання абонплати відбувається подобово і лише за ті дні, коли послугою користувалися.

Як підключити тарифи «Закачайся!» від Мегафон

Перехід на тарифи цієї лінійки можливий з будь-яких тарифів оператора Мегафон, крім лінійок «Включайся!», «Все включено», «Теплий прийом», «Розумні речі», «Об'єднуй», «Більше». Перехід із тарифної лінійки «Закачайся!» на ці тарифи теж обмежений.

Щоб перейти на тариф для пристроїв з нової лінійки «Закачайся!», необхідно в особистому кабінеті на сайті оператора або в мобільному додатку вибрати потрібний варіант і далі дотримуватися інструкцій. Якщо в переліку доступних пропозицій цього тарифу немає, то, найімовірніше, ви використовуєте тарифний план, перехід з якого неможливий.

Необхідно враховувати, що для переходу на тарифи нової лінійки, баланс особового рахунку повинен дорівнювати або перевищувати суму абонентської плати за 15 днів.

Як відключити тарифний план

Вимкнути цей тариф неможливо, але за бажання завжди можна перейти на інший, більш відповідний тарифний план.Якщо ви просто не бажаєте більше користуватися цим тарифом, то можна не оплачувати послуги протягом року, у цьому випадку договір з оператором буде розірвано автоматично, за ініціативою абонента.