Як перенести Вайбер на інший телефон

Anonim

Якщо користувач змінив пристрій і скачав Вайбер на нього, він може навіть не здивуватися тому, що всі листування пішли нанівець. Новий пристрій не передбачає збереження тих даних, які були на старому, у тому числі всіх листування, контактів або телефонних дзвінків.

Обліковий запис залишається, але у користувача більше немає можливості скористатися старими листуваннями. Пов'язано це передусім про те, що він змінив пристрій. Тепер усі дані залишилися на тому, що було раніше.

Як перенести Вайбер на інший телефон - з Андроїда на Андроїд

Але що робити, якщо користувач на тому пристрої, наприклад, має важливі контакти та листування, які необхідно відновитися? Постає питання про перенесення всіх даних з одного пристрою на інший. Багато користувачів не уявляють, як це зробити.

Немає різниці в тому, який пристрій використовувався раніше, оскільки користувач може перекинути дані з будь-якої системи на будь-яку. Пов'язано це також із політикою Вайбера.

Алгоритм перенесення з Айфона на Айфон або інші комбінації систем працюють за таким же принципом.

Алгоритм переносу виглядає так:

  1. Для початку потрібно відкрити програму на тому пристрої, з якого хотілося б перенести дані. Варто зазначити, що заздалегідь на новому телефоні повинен бути також встановлений додаток, щоб потім не витрачати час на те, щоб його завантажити з офіційного джерела;
  2. Наступний крок після запуску – це клік по кнопці «Ще», яка розташована праворуч у нижньому кутку. Ця кнопка виведе користувача на його можливості та налаштування;

  3. Після відкривається аватарка сторінки і вся та інформація, яка доступна в додатку. Необхідно натиснути на пункт «Налаштування», щоб зробити резервне копіювання;

  4. Далі користувачеві необхідно клікнути на перший рядок – «Обліковий запис»;
  5. Бачимо кілька пунктів, необхідно вибрати найперший – «Резервне копіювання».

  6. Після користувача потрібно зробити процедуру підключення до диска від Google. Якщо користувачем раніше не проводилися маніпуляції такого виду, його необхідно налаштувати. Для цього натискаємо кнопку «налаштування», щоб змінити підключення диска;

  7. Тепер необхідно вибрати той обліковий запис, на який зберігатимуться всі дані про резервне копіювання. Вибираємо існуючий або додаємо новий. Клацаємо на кнопку «Ок»;

  8. Тепер програма попросить дозвіл на використання даних конфігурації. Вибираємо кнопку дозволу;
  9. Тепер необхідно створити копію. Зробити це можна за допомогою кнопки "Створити копію";

  10. Далі піде процес резервного копіювання. Грубо кажучи, всі дані збережуться на Google диск, щоб після них можна було використовуватися в своїх цілях, у тому числі і перекинути з пристрою на пристрій.

Це був перший етап створення копіювання. Тепер користувачеві необхідно відкрити програму на іншому телефоні та провести такі маніпуляції, як:

  1. Запустивши Вайбер на новому телефоні, проводимо вхід до системи. Для цього вводимо номер телефону та пароль, який використовувався раніше;
  2. Тепер переходимо на кнопку «Ще», а через неї і на «Обліковий запис»;
  3. Користувач бачить пункт «Резервне копіювання». Клікаємо на нього;
  4. Після необхідно натиснути кнопку «відновити», тобто тим самим користувач почне процес перекидання всіх листівок і номерів.

Як перенести Вайбер на новий телефон за допомогою сторонніх програм

Також перенести інформацію з телефону на телефон можна за допомогою спеціалізованих утиліт. Одна з таких – це Titanium Backu. Ця програма працює на офіційній платформі, тобто скачується безпечно.

Алгоритм роботи з такими програмами дуже просто, але важливо також мати рутовані права, які є не на кожному пристрої. про те, що таке рутовані права і як їх встановити, можна переглянути у відео вище.

Для початку користувачеві необхідно завантажити їх Плей Маркета цю програму, яка досить просто знаходиться в пошуку, а далі клікнути на кнопку «Відкрити» після встановлення.

Перший запуск – це дозвіл на використання даних. Дозволяється програмі використовувати наші дані, також дозволяємо здійснювати телефонні дзвінки. Все це робиться кнопкою «Дозволити».

Після цього в самій програмі знаходимо кнопку «Резервне копіювання» і клацаємо на нього. Варто зазначити, що в цій програмі можна не тільки робити копії Вайбера.

Перегортаємо список програм, знаходимо вайбер і клацаємо на кнопку «Зберегти». Це запустити процес резервного копіювання.

Тепер необхідно на новому пристрої завантажити цю програму, запустити, увійти у вкладку з копіюванням. Знаходимо вайбер і натискаємо на «Відновити».

Таким чином можна легко та швидко перекинути дані за допомогою сторонніх та офіційних утиліт.

Як перенести Вайбер при зміні номера

Бує й таке, що користувач просто змінив номер телефону, а всі дані та інформацію, яка була раніше, хотілося б відновити та зберегти на новому пристрої. На превелике щастя користувачів у Вайбер є функція зміни номерів, тобто прямий на старому телефоні можна поміняти пристрій.

Для цього необхідно в пункті «Налаштування», який знаходиться в розділі «Ще», клацнути на пункт з обліковим записом. Там буде пункт "Змінити номер телефону". Таким чином можна змінити контактні дані телефону, але зберегти всі листування.

Вводимо новий номер телефону, клацаємо на «Продовжити» та за допомогою отримання СМС – повідомлення вводимо той код, який прийшов, у спеціальне вікно. Таким чином номер змінено.

Тепер залишається просто перенести всі дані простим шляхом, який описувався раніше. Можна як і користуватися сторонніми утилітами, так і за допомогою налаштувань. Це користувач сам вирішує для себе.

Як перенести листування Вайбер на інший телефон

Перенести окреме листування у користувача з телефону на телефон, на жаль, не вийде. Необхідно діяти за певним алгоритмом резервного копіювання, переносячи всі дані, у тому числі і контакти, і всі листування.

Іншого способу компанія не надає, тому варто звернутися до стандартного резервного збереження, а також перенесення за допомогою різних утиліт або налаштувань.

Питання експерту Всі листування зберігаються під час перенесення?

Так. Цілком все. Немає функції, щоб надіслати одне листування до Вайбера з одного пристрою на інший. Надалі компанія, можливо, вигадає такий алгоритм. Що робити, якщо на новому пристрої не з'являється резервне копіювання.

Можливо, на старому телефоні резерв давно не оновлювався, що спровокувало той момент, що не можна перенести всі дані на новий. Варто зазначити, що в такому випадку краще спробувати заново провести збереження інформації на старому телефоні. Чи можна перенести з Айфона на Айфон?

Так. Алгоритм такий самий, як і на андроїді. Варто відзначити той факт, що перенесення можливе з будь-якої системи на будь-яку.

Як перенести Вайбер зі смартфона на комп'ютер

Перехід програми Вайбер можливий і зі смартфона на комп'ютер. Робиться це досить зручним алгоритмом, продуманим програмою. Користувачеві необхідно для початку завантажити або відкрити комп'ютерну версію.

Далі необхідно просканувати код, який відкриється на комп'ютерній версії, за допомогою телефону. Камера на телефоні включається, як правило, автоматично. Якщо ж цього не сталося, то варто натиснути на іконку сканера, яка також розташовується і знаходиться в додатку.

Після наведення камери на комп'ютер, в ньому відразу з'явиться вікно синхронізації. За допомогою натискання на кнопку просто підтверджуємо дію. Почнеться сам процес, який може зайняти певну кількість часу. Все залежить від того, наскільки багато даних було на пристрої до цього.

Тепер вся інформація, у тому числі й листування, перенеслася з телефону на комп'ютер. Дії досить прості, а алгоритм зрозумілий будь-якому користувачеві. Таким чином можна легко і просто переносити важливу інформацію в месенджері на різні пристрої.