Теле2 пропонує тариф для бізнесу за 1 рубль

Anonim
Альтернативний оператор мобільного зв'язку Теле2 у період боротьби з коронавірусною інфекцією вирішив підтримати корпоративних клієнтів. Для того, щоб представники малого та середнього бізнесу швидше змогли адаптуватися до цифрової реальності, запроваджено компенсаційні заходи у В2В-сегменті. Так до 31 травня 2020 року нові клієнти Теле2 зможуть підключити корпоративний тариф «Мій бізнес М» всього за 1 рубль.

Корпоративний зв'язок у тренді

Для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в Росії введено режим самоізоляції.Багато компаній перевели своїх співробітників на віддалену роботу, тому корпоративний зв'язок використовується активно. Так, вже у першій половині квітня столичні клієнти мобільного оператора Tele2 завантажили на 23% більше петабайт, ніж за такий самий період у березні цього року. Але навіть у березні кількість завантаженого трафіку зросла, порівняно з лютим.

Що пропонує Теле2

Оператор оцінив вплив негативних факторів на малий та середній бізнес. Також було проаналізовано вхідні запити від корпоративних клієнтів у період поширення коронавірусу. Теле2 запропонував унікальний продукт для бізнесу «Зараз безкоштовно, вигідно потім».

Тариф «Мій Бізнес M»

Абонентська плата за цим тарифним планом становить 550 рублів на місяць. Але все нові корпоративні клієнти можуть підключитися лише за 1 рубль, ця вартість зберігається першого місяця користування. До тарифу включено:

  • Безлімітні дзвінки на номери Теле2 по всій Росії;
  • 1000 хвилин на номери інших російських операторів;
  • 25 Гб мобільного інтернету;
  • 200 смс-повідомлень на всі російські номери.
  • Соціальні мережі та меседжери безлімітно та безкоштовно.

При бажанні всього за 5 рублів на день можна підключити безліміт на YouTube та за 200 рублів на місяць активувати послугу «Дуже багато інтернету B2B».

Цей тарифний пакет вигідний тим, що залишки інтернет-трафіку, хвилин та смс-повідомлень не згоряють, а переносяться на наступний місяць, де витрачаються насамперед. Крім того, хвилини в будь-який момент можна обміняти на гігабайти на спеціалізованій біржі.

Вигідна пропозиція

Завдяки тому, що в перший місяць тариф коштує всього 1 рубль, корпоративні клієнти без зайвих витрат зможуть протестувати зв'язок, налаштувати комунікацію між співробітниками компанії та оцінити всі переваги пакету.

У період режиму самоізоляції дуже затребуваним сервісом серед столичних корпоративних клієнтів став «SMS-таргет». Ця послуга дозволяє швидко налаштовувати адресні розсилки з урахуванням аудиторії.

За підключенням даного сервісу клієнти почали активно звертатися ще в березні, зараз попит зріс ще більше. Примітно, що наприкінці березня цією послугою активно користувалися компанії, що спеціалізуються на доставці продуктів харчування. У квітні активний інтерес до цього сервісу виявили виробники настільних ігор.