Даником запустив безкоштовний зв'язок для лікарів

Anonim

Мобільним оператором Даніком спільно з Міністерством охорони здоров'я Краснодарського краю було запущено безстроковий соціальний проект «Безкоштовний зв'язок для лікарів». У рамках цього проекту медичні працівники отримають мобільні телефони та сім-карти з безкоштовним зв'язком. Такий зв'язок може використовуватися для планування виїзного графіка та при відвідуванні пацієнтів вдома.

Кому роздадуть телефони

Компанія DANYCOM.Mobile передала мобільні пристрої та сім-карти з безкоштовним тарифом Міністерству охорони здоров'я Краснодарського краю.Такий соціальний проект буде безстроковим. Телефони можуть використовувати лікарі, які виїжджають до пацієнтів додому. Крім цього безкоштовний зв'язок отримають працівники реєстратур лікарень та поліклінік, які координують виїзний графік медиків.

У цих мобільних телефонах є кнопка SOS для екстреного зв'язку і ліхтарик для зручності пересування в умовах поганої освітленості. Особливий тип екрану дозволяє уникнути випадкової активації при зіткненні із засобами захисту на обличчі. До кожного телефону додається сім-картка та пам'ятка за правилами активації безкоштовного зв'язку.

Який трафік доступний

За останньою інформацією голосовий трафік становить кілька десятків хвилин на добу. Це дозволить знизити витрати медичного персоналу на зв'язок за умов карантину. На думку головного лікаря ДБУЗ Тхакушинової Нафісет Хусейнівни взаємодопомога держави та бізнесу в цій кризовій ситуації дуже важлива.

Лікарі районних поліклінік щодня відвідують кілька десятків пацієнтів вдома, включаючи і тих, хто входить до групи ризику за коронавірусом. При цьому лікарі постійно обмінюються інформацією із працівниками реєстратури та отримують нові адреси для відвідування. До запуску соціального проекту медики для зв'язку використовували особисті телефони, тепер ситуація змінилася. Директор з розвитку та управління продуктами ДК DANYCOM Петро Кушиков заявив, що надані в рамках проекту тарифи дозволять лікарям розмовляти всередині мережі абсолютно безкоштовно і безлімітно. При цьому і після закінчення пандемії коронавірусу телефони та SIM-картки залишаться у медичних співробітників.