Як додати номер у Ватсап на телефоні на Андроїді

Anonim

Месенджери стали невід'ємною частиною життя багатьох людей. Хтось навіть не спілкується з друзями в реальності, коли є багато соціальних мереж і платформ, що дозволяють зробити це без контакту один з одним.

Як додати номер до Ватсапа в самому додатку

Багато користувачів, які користуються додатком Ватсап, досі вважають його найкращим месенджером для того, щоб обмінюватися контактами з іншими людьми, спілкуватися і навіть дзвонити друзям.Це відмінний додаток для швидкого обміну інформацією, зв'язку.

У деяких користувачів можуть виникнути проблеми, коли виникає потреба в додаванні контакту. «Як можна додати номер телефону, щоб після спілкуватися з ним через месенджер?» - Це питання хвилює багатьох, хто не знає, яким способом це зробити правильно. Насправді існує кілька способів додавання абонента в додаток, щоб потім продовжити з ним спілкування:

  • Через сам додаток;
  • Через записник.

Перший спосіб – через сам додаток. Додаток працює таким чином, що прямо через нього можна додати контакти, а потім спілкуватися з ними.

Спілкування можливе лише в тому випадку, якщо у людини встановлено додаток.

Алгоритм досить простий:

  1. Для початку необхідно відкрити месенджер, який має бути заздалегідь встановлений на телефоні. Про те, як встановити месенджер і зареєструватися в ньому, можна переглянути у відео нижче.
  2. У самому додатку відкриваємо розділ «Чати». На старті він відкривається автоматично. Знаходиться першим із трьох розділів;
  3. Далі необхідно клікнути на зелений кружок, який розташовується в правому нижньому кутку. Ця іконка створить нове повідомлення з одним із користувачів. Клікаємо на неї;

  4. Відкриється спеціальне вікно, яке пропонує або вибрати контакт, або створити новий. Клацаємо на кнопку «Новий контакт». За допомогою нього і створюватиметься новий абонент;

  5. Далі вводимо всю ту інформацію, яку необхідно, у тому числі ім'я, прізвище та номер. Також за потреби варто вказувати додаткову інформацію;

Таким чином користувач створив контакт, який тепер буде відображено не тільки в його телефонній книжці, а й у програмі. Це відбувається через те, що раніше людина дозволила застосунку використовувати дані про встановлені номери телефону. Тепер він може легко синхронізувати контакти. Вони автоматично переходять і в саму програму, і в телефонну книжку.

Як додати контакт у Ватсапі на Андроїді через записну книжку

Записник – це збірка контактів, які є на телефоні. Цей спосіб також зручний. Додавання контактів через нього не займає багато часу. Навпаки, користувач може домогтися контакту за допомогою його навіть у тому випадку, якщо відсутній інтернет. Варто зазначити, що автоматична синхронізація контактів зіграє на руку і в цьому способі.

Щоб отримати можливість зв'язку з іншим абонентом через Ватсап за допомогою додавання через електронну книжку, необхідно:

  1. Відкрити програму «Контакти» на телефоні. Найчастіше розташовуються вони на стартовому екрані, як і багато інших. Додаток «Контакти» може розташовуватися на різних телефонах у відмінному місці. Пов'язано це насамперед із тим, різні системи, моделі, та й взагалі операційні дані мають різне розташування об'єктів. Саме тому необхідно дивитися на те, де в певному телефоні розташовується та чи інша програма.
  2. Після того, як відкрилися контакти, необхідно натиснути на значок додавання, яке відповідає за створення нового контакту в книжці;
  3. Тепер потрібно ввести всі відомі дані про ту чи іншу людину, починаючи з імені та прізвища, закінчуючи номером телефону;

  4. Після введення даних необхідно зберегти контакт.

Можна вважати, що половина зроблена. Залишилося тільки відкрити ватсап і натиснути на ту ж зелену кнопку, яка відповідає за додавання нового чату. У ній необхідно вибрати той контакт, який був доданий раніше.

Тепер користувач може обмінюватися з ними повідомленнями після створення чату, а також використовувати всі можливості програми. Якщо виникли проблеми у тому, як створити контакт у записнику, можна подивитися ось це відео

Як шукати людей у ​​Ватсапі за номером телефону

Знаходження людини за номером телефону може бути корисним тоді, коли необхідно знайти співрозмовника, але не додавати його до телефонної книжки.Насправді знайти співрозмовника можна і без телефону, проте це набагато важче. Якщо людина має номер телефону необхідного абонента, то знайти його в додатку не складе ніяких труднощів.

Алгоритм також досить простий:

  1. Необхідно зайти до програми Ватсап на своєму телефоні;
  2. Далі потрібно подивитися на верхню панель і клацнути на значок лупи, який розташовується на ній;
  3. Відкриється пошук, в якому потрібно просто взяти та вбити номер відомого абонента. Якщо така є, то додаток видасть її.

Таким чином можна знайти будь-яку людину за номером телефону. Також існує інший варіант у вигляді того, щоб просто забити номер у телефонну книжку, а потім через той самий пошук знайти відомого контакту.Обидва варіанти робітники і дозволяють знайти людину, щоб почати з нею листування. Варто зазначити, що якщо у людини не встановлений Ватсап, то знайти її просто неможливо, оскільки вона не зареєстрована в месенджері.

Якщо трапилося таке, то можна його запросити в соціальну мережу, щоб розпочати спілкування.

Проблеми та рішення

Іноді можуть виникнути проблеми, які можуть збити користувача зі шляху. Ватсап, як і решта соціальних мереж, може мати деякі похибки, які розробники ще не встановили. Також може бути й таке, що людина сама винна у тому, що в неї щось не виходить, адже у неї можуть бути встановлені зовсім інші налаштування. Такі проблеми можуть виникнути. У таблиці нижче можна переглянути часті проблеми, а також шляхи їх раціонального розв'язання.

Проблеми та рішення Доданий контакт є неробочим.

Це може виникнути лише з кількох причин. По-перше, абонент міг просто не завантажити програму або видалити її. У такому разі можна зателефонувати людині в інших соціальних мережах і месенджерах. Можна його попросити встановити програму Якщо з'ясовується те, що людина має програму, то проблема в тому, що користувач просто заборонив Ватсап зчитувати контакти з телефонної книжки. Щоб усунути це, необхідно в налаштуваннях дозволити застосуванню дізнаватися про контакти. У такий спосіб вирішиться проблема. Користувача немає у програмі.

Це навіть вважатимуться не проблемою, а особистим вибором абонента. Якщо таке сталося, то можна попросити його завантажити додаток або запросити його через кнопку «Запросити» в самій програмі. Тоді користувачеві надішлеться СМС про додавання та скачування Ватсап на телефон. Не додається контакт через програму.

Це може бути в тому випадку, якщо користувач досі не дозволив програмі синхронізуватися з контактами. Також може бути таке, що користувач не оновити Ватсап. Іноді у таких ситуаціях програма справді відмовляється працювати нормально та стабільно. Потрібно перевірити оновлення. Якщо його немає, варто встановити його.

Таким чином можна не лише додавати контакти до телефонної книжки через Ватсап, але й навпаки, завдяки синхронізації телефону та месенджера.