Тариф Теле2 «Лайт»

Anonim

Популярний тарифний план «Мій Tele2» був закритий остаточно, підключатися до нього більше не можна. Замість нього запущено тариф «Лайт», який майже повністю ідентичний попереднику, але абонплата вища більш ніж на 40%.

Детальний опис тарифу «Лайт» від Теле2

Тарифний план "Лайт" був запущений замість тарифу "Мій Tele2". Наповнення пакету залишилося практично без змін, але зросла абонентська плата. Правда оператор виправдовує підвищення вартості тим, що збільшено обсяг інтернет-трафіку до 7 ГБ.

Що включено до тарифу

Вартість тарифу «Лайт» по Москві та Московській області становить 10 рублів на день. До абонентської плати входить такий набір послуг:

  • Мобільний інтернет – 7 ГБ;
  • Дзвінки на номери Теле2 – безлімітні;
  • Безкоштовний трафік у мобільних додатках Tele2 TV та «Звук».

У поїздках Росією всі умови зберігаються, безлімітно і безкоштовно можна телефонувати на номери Теле2 по всій Росії.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Ряд послуг в абонентську плату не включено, і їх необхідно оплачувати окремо.

  • Додатковий трафік 500 МБ - 50 рублів. Послідовно можна замовити до 20 пакетів, після вичерпання ліміту доступ до Інтернету припиняється;
  • Дзвінки на номери інших російських операторів - 1, 95 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери всіх російських операторів - 1, 95 рублів за повідомлення;
  • Смс-повідомлення абонентам міжнародних операторів - 5, 50 рублів за повідомлення.

Дзвінки абонентам СНД обійдуться в 30 рублів за хвилину, до Європи – 69 рублів за хвилину, супутниковий зв'язок – 399 кермів за хвилину.

Додаткові опції до тарифного плану

Безкоштовно можна ділитися інтернет-трафіком з іншими абонентами. У тарифний пакет включено послугу «Діліться гігабайтами».

«SOS-пакет» включається автоматично, коли на рахунку залишилося мало грошей для списання абонентської плати. Абонент може залишатися на зв'язку та продовжувати користуватися найнеобхіднішими додатками: WhatsApp, Я.Картами, Я.Навігатором. Такий пакет діє три дні для тарифів із помісячною абонплатою, один день – з добовою.Працює на всіх відкритих для підключення тарифах лінійки «Мій Tele2» та на тарифі «Лайт».

Вартість послуг після використання пакета

Якщо на рахунку недостатньо коштів для списання щодобової абонентської плати за дні поточного розрахункового періоду, то доступ до Інтернету припиняється та діють базові умови:

  • 3 руб./хв. за дзвінки на номери домашнього регіону та Tele2 Росії;
  • 9 руб./хв. за дзвінки на інші номери Росії;
  • 3 руб. за SMS на всі номери Росії.

При несвоєчасному внесенні абонентської плати в поїздках Росією діють стакі умови:

  • 3 руб./хв. за дзвінки на номери регіону перебування та Tele2 Росії;
  • 9 руб./хв. за дзвінки на інші номери Росії;
  • 3 руб. за SMS на всі номери Росії.

Після поповнення рахунку зразу списується щодобова абонентська плата сумарно за весь період несплати, але не більше ніж за сім днів поспіль.

При відправці SMS, СС якому міститься понад 70 символів у кирилиці або 160 у латиниці, повідомлення буде розбите на частини, при цьому кожна частина тарифікується як окреме SMS-повідомлення.

Після вичерпання ліміту, включеного до тарифного плану, діють базові умови тарифного плану.

Додаткові опції до тарифного плану

Додатково можна підключити низку послуг, які дозволять без обмежень спілкуватися з рідними та близькими, а також з користю проводити вільний час.

«Безліміт на ВКонтакті», «Безліміт на Однокласники», «Безліміт на Facebook», «Безліміт на Viber», «Безліміт на WhatsApp», «Безліміт на ТамТам», «Безліміт на Яндекс.Карти та Яндекс.Навігатор», «Безліміт на перегляд фільмів у Tele2 TV», «Безліміт на перегляд ТБ-програм у Tele2 TV», «Безліміт на Звук», «Безліміт на Twitch», «Безліміт на Instagram», «20 SMS по Росії», «Безліміт на Tinder, Mamba, Badoo, Фотокраїна, Теамо.ру, Love.mail.ru», «Безліміт на перегляд серіалів Amediateka в Tele2 TV».

Кому підійде тариф «Лайт» від Теле2

Новий тарифний план ідеально підійде тим людям, які люблять спілкуватися без обмежень та активно користуються мобільним інтернетом.

Як підключити тариф «Лайт» на Теле2

Нові абоненти можуть зробити на офіційному сайті оператора замовлення стартового пакета. Можна вибрати доставку кур'єром або самовивіз із найближчого офісу.

За бажання можна перейти на цей тариф від іншого оператора зі своїм номером. Для цього на сайті залишають заявку на перенесення і чекають близько тижня.

Як відключити тарифний план

Вимкнути тариф неможливо, але за бажання завжди можна перейти на інший тарифний план. Зробити це можна в особистому кабінеті на офіційному сайті або мобільному додатку. Все що потрібно – це вибрати відповідний тариф зі списку доступних і далі дотримуватися інструкцій.