Особистий кабінет Білайн

Anonim

Як отримати актуальну та повну інформацію про всі послуги, підключені до номера? Як отримати детальну роздруківку всіх дзвінків, підключити будь-яку послугу або ознайомитися з фінансовою випискою?

Абоненти Білайн можуть скористатися такою цікавою штукою, як «Особистий кабінет». Він влаштований настільки зручно та логічно, що ним зможе скористатися навіть дитина! Якщо порівнювати подібні послуги від різних російських операторів, то можна відзначити, що найзручніше цей інструмент реалізував саме у Білайна.

Тут все зроблено для середньостатистичного користувача, якому ліньки розбиратися в премудростях заплутаних меню. Послуги підключаються та відключаються зручними віртуальними перемикачами, а для замовлення деталізації достатньо одного клацання мишею.

Реєстрація

Для реєстрації в Особистому кабінеті Білайн не потрібно нікуди ходити та їздити. Реєстрація проводиться прямо на офіційному сайті Білайн.

Натиснувши на посилання «Отримати пароль», користувач потрапляє на сторінку з формою, де йому потрібно ввести номер свого телефону.

Після цього на вказаний номер буде відправлено повідомлення з кодом, який потрібно буде ввести на наступній сторінці. Вводимо пароль, проходимо верифікацію адреси електронної пошти, після чого можна починати знайомитися з Особистим кабінетом для фізичних осіб.

Як бачимо, процедура реєстрації гранично проста і займає приблизно 2-3 хвилини.

Вхід

Для того щоб увійти в особистий кабінет Білайн, відвідайте сайт https://my.beeline.ru/, далі потрібно ввести у відповідній формі свій номер телефону (або логін) та пароль.

Для отримання пароля наберіть зі свого мобільного телефону з сім-картою Білайн USSD-команду 110 9 та клавішу дзвінка – у відповідь на ваш телефон прийде SMS-повідомлення з паролем. Через кілька секунд на екрані монітора відкриється "Мій Білайн" - особистий кабінет абонента.

Що ми можемо побачити на початковому екрані?

  • Найменування тарифного плану;
  • Баланс;
  • Список підключених послуг;
  • Кнопку замовлення деталізації.

Також на початковому екрані буде опублікована інформація про корисні, але не підключені послуги.

Найцікавіше тут – це список послуг, оскільки саме він допоможе дізнатися, куди подіються кошти. Якщо вам не потрібні додаткові платні послуги, їх можна відразу ж відключити.

Те саме стосується і випадково чи навмисно подключенным подпискам, постійно обнуляющим баланс. Якщо перемикач сірого кольору, то послуга або тариф доступні до підключення – достатньо натиснути на перемикач мишею і підтвердити свої наміри. Після цього перемикач стане рудим.

Тут же ми бачимо коротку фінансову інформацію про тарифи та послуги – розмір абонентської плати та плата за підключення. Все зроблено дуже зручно і наочно.

Як користуватися

Фахівці Білайна добре попрацювали над тим, щоб сервіс був зручним та функціональним. Так воно і вийшло – на радість абонентам.

Для того, щоб підключити ту чи іншу послугу, або змінити тарифний план, необхідно зайти у відповідний розділ, де можна ознайомитися з тарифами та послугами, доступними для підключення. Тут же ви дізнаєтеся про свій поточний тарифний план.

Напроти тарифів та послуг видно своєрідні перемикачі, за допомогою яких здійснюється їх підключення або відключення.

У розділі «Фінанси та деталізація» ховається докладна інформація про всі витрати та дзвінки. Причому тут це реалізовано настільки зручно, що простіше і не придумаєш.

Всі дані представлені у зручному графіку, де опубліковані всі витрати. Послуги зв'язку згруповані, завдяки чому можна швидко зрозуміти, що до чого. І все це без дивовижних скорочень, абревіатур і незрозумілих фраз англійською.

За бажанням, можна вивести звіт за необхідний період, а також завантажити його у вигляді файлів XLS та PDF.

Новий пункт «Інтернет на все» дозволить розподілити доступний трафік на інші пристрої. Послуга досить унікальна і дуже зручна, тому що позбавляє необхідності пам'ятати про оплату інших рахунків – Інтернет розподіляється на всі пристрої абонента, оплачується лише один рахунок.

Наступний важливий пункт – «Історія заявок». Тут можна переглянути інформацію про всі останні дії. Наприклад, якщо до кабінету випадково зайде дитина, то батько зможе подивитися архів змін і повернути все у вихідний стан.

Також тут зручно відстежувати статуси заявок. Наприклад, при зміні тарифного плану тут можна отримати повідомлення про те, що тариф дійсно змінився.

Якщо у вас щось не вийшло, то в цьому випадку вам знадобиться розділ «Допомога та зворотній зв'язок». До речі, прямо тут можна створити запит до служби підтримки, а не «висіти» на лінії, чекаючи на відповідь консультанта.

Хочете сплатити якісь послуги, поповнити рахунок свого телефону Білайн або прив'язати банківську картку? Зайдіть в розділ «Способи оплати» і зробіть необхідні дії – все це робиться дуже легко і просто, буквально в 1-2 клацання мишею.

Не менш цікавий розділ «Налаштування», тому що тут можна отримати доступ до інших абонентських номерів. Що це дає і навіщо це потрібно? Все дуже просто – для контролю інших номерів.

Наприклад, можна подивитися, куди телефонувала ваша бабуся і чому її дзвінки призвели до гігантських витрат. Тут же можна заборонити отримання запрошень на керування послугами від інших абонентів – спеціально для тих, хто піклується про безпеку свого номера.

Як видалити

Насправді видалити «Особистий кабінет» Білайн неможливо. Не хочете користуватися – просто встановіть складний пароль та забудьте його. Або анулюйте договір на обслуговування у найближчому офісі. Але в цьому випадку ви втрачаєте свій номер.

Таким чином, якщо даний сервіс не потрібен, абоненту слід просто забути про його існування.