Як створити маску в Інстаграм через телефон

Anonim

Рідко коли можна знайти такого користувача, який не бачив би хоч раз того, як блогери або знайомі використовують різні так звані маски. Все це тому, що маски – це один із головних трендів 2019 – 2020 року. Нещодавно з'явилася можливість, що користувачі самі можуть створювати свої текстури, адже раніше такої можливості не було, всі вони були вбудовані в камеру інстаграма.

Тепер же будь-хто, хто хоче створити свою власну маску, може це зробити без будь-яких перешкод.

Що потрібно, щоб створити маску в Інстаграм через телефон

На просторах мережі можна зустріти різні екземпляри. Хтось просто додає пару кольорів, а хтось повністю змінює тло та робить деталізацію. Все залежить від того, який ефект хочеться добитися від маски, а також уявлень художника – проектора.

Алгоритм досить простий, але необхідно знати кілька простих правил, щоб безперешкодно створити свою власну маску, а також вимоги, які висуваються до них від інстаграм:

  • Сама текстура і той файл, в якому вона знаходиться, не повинні перевищувати 40 мб. Більше інстаграм просто не потягне;
  • Найоптимальніший обсяг пам'яті, який має займати пам'ять – це 10 мб;
  • Щоб завантажити маску, необхідно ретельно ознайомитися з усіма правилами публікації на Фейсбук.

Але це ще не всі вимоги. Щоб створити свою маску в інстаграм, необхідно завантажити програму AR Spark Studio.

Ця програма – це AR – середовище самого Фейсбуку. Оскільки Інстаграм та Фейсбук мають тонкий взаємозв'язок, то й усі процеси здійснюються у цій програмі. У ній створюють текстури, які заздалегідь будуть приготовлені у Фотошопі або іншому графічному редакторі.

Програма доступна, як на комп'ютері, так і на телефоні. У цій статті ми розберемо те, як працювати з нею на телефоні різних операційних систем – на iOS та Android.

Як зробити маску в Інстаграмі з телефону

Робити маску в інстаграм з телефону - це досить зручна процедура, тому що через нього можна відразу завантажити її і приміряти на обличчі. Варто зазначити, що робота на комп'ютері може бути якіснішою, ніж на звичайному телефоні.

Для початку необхідно завантажити Фотошоп та офіційний додаток для створення текстур прямо на комп'ютер. Spark потрібно завантажити лише на комп'ютер та телефон. Зробити це можна через офіційні