Безлімітний інтернет від Мегафон: опис акції "Я вдома"

Anonim

Мобільний оператор Мегафон запустив для своїх абонентів безкоштовну опцію, яка дозволяє отримати безлімітний інтернет при користуванні актуальними ресурсами. Завдяки цьому можна не обмежувати спілкування з рідними та друзями під час карантину, активно користуючись месенджерами та соціальними мережами.

Опис акції

Акційна пропозиція поширюється на всіх абонентів оператора Мегафон. В рамках акції можна підключити спеціальну опцію та безлімітно користуватися сервісами, які є особливо актуальними зараз.Це дозволить без обмежень спілкуватися з рідними та близькими, не витрачаючи трафік.

На які послуги буде безлімітний інтернет від Мегафону

Абоненти отримують необмежений доступ до месенджерів WhatsApp, Viber, eMotion, Facebook Messenger, ТамТам, Snapchat, Skype, а також до сервісів електронної пошти Gmail, Яндекс.Пошта, Пошта Mail.ru.

Крім цього абсолютно безкоштовно можна користуватися сервісами доставки їжі Delivery Club, Яндекс.Еда, Ощадмаркет і робити покупки на сайтах Аптека.ру, Всі аптеки, Здравсіті. За потреби можна оперативно отримувати онлайн-консультації лікарів на ресурсі «Доктор поруч».

Для тих, хто звик проводити весь вільний час з користю, доступний необмежений доступ на ресурси «Інтерактивний Яндекс.Підручник», «Відкрита освіта» та сервіс вивчення англійської мови Skyeng.

Все абоненти Мегафону отримують безлімітний доступ до сайтів Мегафон ТБ та сервісів Мегафон Книги та Мегафон Преса.Тут можна знайти найцікавіші фільми та серіали, є і дитячий контент. Клієнтам оператора зараз доступно понад 100 тисяч книг із каталогу та 70 періодичних видань. Під час карантину користування цими сервісами безкоштовне.

Як підключитися до акції «Я вдома»!

Підключити цю опцію можна в мобільному додатку Мегафона або на сторінці акції на офіційному сайті. Там же можна переглянути повний список доступних ресурсів. Безлімітний доступ до зазначених сайтів буде до 31 травня 2020 року.

У чому каверза

У цій акції ніякої каверзи немає. Опція дозволяє абонентам спілкуватися без витрат з рідними та близькими в період карантину.

Безлімітний трафік доступний, лише якщо ви користуєтеся останніми версіями мобільних браузерів та офіційні програми. При використанні VPN, будь-якої версії браузера Opera також будь-якого іншого браузера в режимі економії даних, починає витрачатися пакет інтернету за вашим тарифом.Під час перегляду зовнішніх відеороликів на вказаних ресурсах або переході з них за зовнішніми посиланнями інтернет оплачуватиметься за умовами чинного тарифу.