«Клуб романтики»: як ввести код на Андроїді або Айфоні

Anonim

«Клуб романтики» - це одна з найгучніших ігор у період 2019-2020 року. Пов'язано це з тим, що в ній багато розваг для підлітків і не тільки. Будь-яка людина автоматично підсяде на цю гру, тому що в ній повно захоплюючого сюжету, пригод та багато іншого.

Що за гра «Клуб романтики» і чим популярна

Вся гра побудована у формі інтерактиву, тобто користувач самостійно вибирає ті шляхи розвитку сюжету, які йому близькі. Розробники зіграли на тому, що найбільше подобається гравцю: різні любовні інтриги, історії, безліч персонажів, деталізація, задум.Всі ці пункти вплинули на те, що гра автоматично стала улюбленою розвагою багатьох користувачів.

Вся фішка в тому, що користувач, вибираючи ті чи інші шляхи, сам генерує свою історію. Рідко, коли вони повторюються. Грати в цю програму хочеться знову і знову через те, що закінчивши одну історію, автоматично хочеш дізнатися іншу, а потім ще й ще. Навколо головного персонажа відбувається багато подій, які автори продумали воістину чудово.

Також до плюсів гри відносять:

  • Відмінне опрацювання деталей не лише сюжету, а й зовнішнього вигляду персонажа, його одяг, голос та багато іншого;
  • У персонажа є своя історія;
  • Между персонажами завжди відбуваються якісь інтриги, суперечки та любовні пристрасті;
  • Користувач може поглянути на ситуацію під своїм кутом і висунути персональне рішення.
Таким чином гра здобула світову популярність. У неї грають практично всі країни світу.

про гру можна подивитися в цьому відео

Як вводити коди в мобільних іграх

У кожній грі є певні коди, які також називаються читаннями. Їх розробники часто вкидають у систему програми, щоб кмітливі користувачі змогли їх знайти та використовувати у своїх цілях. Клуб романтики – не виняток. У ньому також є цікаві коди, які доступні користувачам.

Коди потрібні для того, щоб отримати якісь додаткові іграшки прямо у грі. У клубі романтики є кілька спеціальних кодів, про які ви можете дізнатися наприкінці статті.

Здавалося б, а куди вводити ці чити. Якщо на ПК все досить просто і зрозуміло - використовуємо клавіатуру, а що робити на телефоні? Клавіатури ж немає.

Однак, все вирішується досить просто. Для того, щоб підключити код до гри, потрібно виконати такі спеціальні дії, які, до речі, підходять до всіх інших ігор:

  1. Заходимо у файли телефону і шукаємо там «Провідник»;
  2. Знайшовши його, необхідно знайти та відкрити папку під назвою «Андроїд»;
  3. Після цього клацаємо на папку «obb». Вона розташовується серед багатьох папок системи; Потрібно ретельно шукати потрібну папку, щоб не потрапити в халепу і не налаштувати іншу гру.
  4. Шукаємо папку гри клубу романтики. Як правило, в назві є англійською введена назва гри;
  5. Далі необхідно створити нову папку в кореневій директорії телефону. Папка має називатися "cheats.key". Створюється ця папка за допомогою базових засобів;

  6. Далі користувач повинен зайти в неї і створити додаткову папку з назвою того коду, який хоче він застосувати в грі;

  7. Після виходимо з цієї папки. Папку з усіма читаємо затискаємо та клацаємо на «Додати до архіву». У результаті має вийти архівний файл.

«Клуб романтики»: як ввести код на Андроїді або Айфоні за допомогою спеціальних програм

Використання спеціальних додатків для того, щоб ввести той чи інший код – це дуже поширений метод, який відмінно діє. Користувачеві не потрібно розбиратися з архівами, йому достатньо завантажити певну програму, підлаштувати її і використовувати на різних іграх, у тому числі і в «Клубі романтики».

Скачиваются, як правило, всілякі вбудовані клавіатури, які допомагають вводити чити користувачам. Такі клавіатури потрібні з кількох причин:

  • По-перше, користувач не може самостійно викликати клавіатуру прямо у грі. Якщо він спробує це зробити, його автоматично відкине назад – головний екран телефону чи програми;
  • По-друге, користувачеві буде зручніше використовувати такі клавіатури, щоб не розумітися на системних файлах запам'ятовувати алгоритми і будувати різні архіви.

Ці дві причини – провідні, щоб вибрати саме цей спосіб. Завантажити клавіатури можна через офіційне джерело на будь-якому айфоні або андроїді. На iPhone – за допомогою App Store, а на Андроїді – за допомогою стандартного Play Market.

На прикладі Андроїд – системи та програми «GamePad» ми розберемо процес налаштування клавіатури для введення кодів:

  1. Для початку ми завантажуємо додаток на свій телефон через офіційне джерело;

  2. Після успішного закінчення завантаження відкриваємо його і бачимо 3 основні опції, такі як «налаштування методів», «встановлення поточного методу введення», «перехід до налаштувань»;

  3. Клацаємо на першу опцію, яка перекидає нас в налаштування телефону. Вони ми відзначаємо додаток, як основне;

  4. Після цього переходимо назад і клацаємо на другу опцію. Відкривається вікно, де ми вибираємо однойменну програму;

  5. Далі переходимо до третього кроку і клацаємо на нього. Відкривається вибір клавіатури, клацаємо на першу запропоновану, а зі списку вибираємо "Клавіатура".

Як ввести код за допомогою емулятора BlueStacks

Це спосіб також відносять до дієвих, тому що він зручний і вимагає завантаження одного єдиного емулятора. BlueStracks – це такий емулятор, який дозволяє ввести легко та просто коди. Робиться все через комп'ютер. Цей метод трохи складніше, ніж попередні.

Для початку необхідно завантажити сам емулятор на комп'ютер. Робиться це на офіційному сайті компанії. На ньому складно знайти віруси, багів багато користувачів не помічали, тому варто віддавати перевагу саме перевіреним джерелам.

про роботу емулятора можна подивитися в цьому відео

Після того, як на пристрій скачається утиліта, необхідно запустити її і пройти процес авторизації. Щоб його пройти, необхідно ввести логін і пароль свого облікового запису Google.

Після цього в самому емуляторі в рядку пошуку забиваємо «Клуб романтики» і завантажуємо її.

Далі після запуску гри необхідно просто ввести потрібний чит-код, тим самим активувати додаткові та цікаві функції.

«Клуб романтики» - як отримати алмази: секрети Андроїда та Айфона

Отримання алмазів - це та можливість, яка відкривається будь-якому гравцю абсолютно безкоштовно. Зробити це можна різними способами, кожен з яких особливий і вимагає певних дій.

Перший секрет

До першого секрету відноситься те, що можна просто заходити або запускати гру щодня. При щоденному заході в гру вона буде винагороджувати користувача. Спочатку це буде лише 1 алмаз, але з напрацюванням стажу та постійного відкриття додатка, ця ставка буде збільшуватися. Згодом кількість алмазів може сягнути 5 штук на день!

Другий спосіб

Другий спосіб – це запуск реклами під головним меню. Ця функція дозволяє переглядати рекламу кожні дві години, тим самим отримувати по 2 алмазики за перегляд одного рекламного ролика. Якщо людина гратиме близько 12 годин, то вона може заробити 6 алмазів.

Третій спосіб

Третій спосіб – це використання читів, про які ми поговоримо далі. Всі перераховані вище способи доступні і з методом отримання алмазів. Достатньо знати певні коди, щоб отримати їх.

Запитання експерту Що дають алмази у грі?

Отримавши певну кількість алмазів, користувач має можливість купити нові костюми для своїх персонажів, купити нові локації та місцевості. У магазині всередині гри можна обміняти ці алмази на реальні гроші, саме тому всі так копять. Що дає проходження першої серії епізоду?

Такий прохід здатний дати цілий десять алмазів! У порівнянні з іншими способами, цей метод є найприбутковішим. Чи є сенс завантажувати зламану версію, де багато алмазів?

Якщо користувач не має певного азарту в тому, щоб самостійно накопичити алмази, то він може завантажити зламану версію. Єдиний мінус – у ній можуть виникати усілякі помилки у платних виборах. Чи можна придбати алмази?

Так. Справді, їх можна придбати у самій грі.

Бонус: найкращі коди для гри «Клуб романтики»

Говорячи про алмази, всілякі чити та коди не можна не згадати про них наприкінці статті. Які ж коди можуть використовувати люди у гру? Варто подивитися на картинку нижче, щоб побачити найкращі коди для гри.

Коди – це чудова можливість трошки спростити собі процес гри. Незважаючи на це, використовуючи коди, людина втрачає той самий азарт, заради якого і завантажувалася сама програма.