Найгучніший телефон на Андроїді за звуком

Anonim

MP3 плеєри як клас гаджетів «вижили» з ринку смартфони. Прослуховування музики – одна з основних функцій, яку використовує переважна більшість користувачів. Від якості динаміків пристрою залежить як зовнішніх, так і індивідуальних навушників залежить ступінь задоволеності звучанням. Розглянемо найкращі моделі гучних телефонів.

Гугл Піксель 3а (Google Pixel 3а)

Хоча ця модель не відрізняється потужними динаміками, за рахунок їх фронтального розташування створюється ефект якісного звучання. Гарнітура, яка йде в комплексі з пристроєм підійде не всім через ергономіку, але за якістю звуку до неї нарікань немає.

Ціна починається від 28 тисяч рублів і залежить від параметрів пам'яті.

Плюси та мінуси Якісний екран з високою передачею кольору Потужні стереодинаміки на лицьовій панелі, що не розсіює звук Хороша камера Спірний дизайн «на любителя» Немає захисту від проникнення води Відсутня бездротова зарядка
Характеристика Значення параметру
Масса 147 гр.
Размер тачскріна 5, 6 дюйма
Параметри камер (тил/фронт) 12, 2/8 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 670, 8 ядер
Внутрішній диск На 64 ГБ
Батарея 3000 мА год

Хонор 7С (Honor 7C)

Бюджетний варіант, який підійде для меломанів. Стандартний плеєр відтворює широкий асортимент файлів, є вбудовані аудіо ефекти, еквалайзер та можливість включення 3Д звуку.

Вартість стартує від 6 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Легкий та зручний дизайн Функціональний медіаплеєр з широкими налаштуваннями Підходить для прослуховування музики та перегляду фільмів Слабкий процесор Попадається неякісна збірка Є питання з яскравістю та насиченістю
Характеристика Значення параметру
Масса 142 гр.
Размер тачскріна 5, 45 дюйма
Параметри камер (тил/фронт) 13/5 МП
Процесор Медіатек МТ6739, 4 ядра
Внутрішній диск На 16 ГБ
Батарея 3020 мА год

ЗТЕ Аксон10 Про

Гаджет оснащений технологією відтворення Dolby Atmos, редагуванням налаштувань звучання, непогано відтворюються баси. Із суттєвих мінусів – відсутність стандартного 3, 5 мм виходу для навушників.

За цей екземпляр доведеться заплатити 37 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Якісний звук і не тільки Потужні комплектуючі Флагманські параметри щодо відносно демократичної ціни Дизайн дуже обтічний, легко вислизає з руки Буває шлюб в частині збирання Сире програмне забезпечення
Характеристика Значення параметру
Масса 178 гр.
Размер тачскріна 6, 47 дюйма
Параметри камер (тил/фронт) 48/20/8 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 855, 8 ядер
Внутрішній диск На 128 ГБ
Батарея 4000 мА год

Соні Іксперія XZ3 (Sony Xperia XZ3)

Тут представлена ​​система динамічної вібрації та стереодинаміки, орієнтовані на цінителів якісного звучання. Марка вже не перший рік випускає орієнтовані на меломанів зразки, і цей зразок є гідним сучасним екземпляром.

За гаджет просять 54 тисячі рублів.

Плюси та мінуси Швидкий, функціональний, сучасний Супергромкі динаміки високої якості Приємні на дотик матеріали та гарні комплектуючі Замала ємність акумулятора для такого продуктивного пристрою Слизький корпус, потрібний чохол Є недоробки в програмному забезпеченні.
Характеристика Значення параметру
Масса 193 гр.
Размер тачскріна 6 дюймів
Параметри камер (тил/фронт) 19/13 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 845, 8 ядер
Внутрішній диск На 64 ГБ
Батарея 3330 мА год

Мейзу 15 (Meizu 15)

Для кращого звучання є підсилювач, який підвищує продуктивність динамічних стерео. Хрипи та тріск навіть на високій гучності не спостерігаються. У базовій прошивці є еквалайзер для гнучкої настройки під конкретного слухача.

Ринкова вартість від 15 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Шикарний звук для цього цінового сегмента Красивий стильний дизайн Є роз'єм для стандартних навушників на 3, 5 мм Неякісний переклад китайської прошивки Задня панель швидко мажеться
Характеристика Значення параметру
Масса 152 гр.
Размер тачскріна 5, 46 дюйма
Параметри камер (тил/фронт) 12/20 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 660, 8 ядер
Внутрішній диск На 128 ГБ
Батарея 3000 мА год

Самсунг Галаксі С10+ (Samsung Galaxy S10+)

Отличается соковитим звучанням, добре представлені низькі частоти. За мірками мобільних телефонів це один із найкращих варіантів у частині звучання.

Ціновий розбіг на цей телефон стартує від 55 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Якісний корейський звук гарантований Хороші комплектуючі та продуктивність Гнучкі налаштування користувача Повільно сканує відбиток пальця Не всі кнопки на корпусі зручно розташовані Немає опції по перенастроюванню кнопки Біксбі
Характеристика Значення параметру
Масса 175 гр.
Размер тачскріна 6, 4 дюйми
Параметри камер (тил/фронт) 16/12/10 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 855, 8 ядер
Внутрішній диск На 128 ГБ
Батарея 4100 мА год

Ейсус Зенфон Макс Про (ASUS ZenFone Max Pro)

Для прослуховування музики цей екземпляр підійде ідеально. Стерео динаміки створено на базі 5-магнітної конструкції, амплітудні характеристики на висоті. Для посилення звучання передбачено встановлення підсилювачів NXP. Підключено технологію просторового звучання.

Купівля цього смартфона обійдеться в суму від 14 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Металевий корпус та стильний дизайн пристрою в цілому Швидкодія та продуктивність на висоті Якісна звукова система, завдяки якій телефон потрапив до рейтингу найгучніших гаджетів Низька якість камери та знімків Не підтримує нові стандарти бездротового зв'язку Склоекран має поляризацію, тому не завжди його зручно переглядати у сонцезахисних окулярах.
Характеристика Значення параметру
Масса 18 гр.
Размер тачскріна 6 дюймів
Параметри камер (тил/фронт) 13/5/8 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 636, 8 ядер
Внутрішній диск На 64 ГБ
Батарея 5000 мА год

Сяомі Мі8 (Xiaomi Mi8)

Тут представлений один потужний моно динамік. Він дуже вдало розташований, пальцем його не закриваєш, коли тримаєш телефон. Переважають середні частоти відтворення. Крім аудіо параметрів, тут представлена ​​гідна начинка. Тому смартфон відрізняється багатофункціональністю.

Ціни на товар стартують від 20 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Якісна прошивка та швидка робота основних програм Серйозна аудіо начинка, яка дозволяє забезпечити відмінне звучання як у динаміках, так і навушниках Гідна камера, з якої виходять фотографії професійного рівня. Є нарікання щодо роботи FaceID Немає вологозахисту та бездротової зарядки Матеріал корпусу швидко дряпається. Потрібен чохол.
Характеристика Значення параметру
Масса 175 гр.
Размер тачскріна 6, 21 дюйма
Параметри камер (тил/фронт) 12/20 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 845, 8 ядер
Внутрішній диск На 64 ГБ
Батарея 3400 мА год

Ел Джі В40 (LG V40 ThinQ)

Якісне складання, відмінні заявлені властивості, хороша аудіосистема та відтворення файлів високої чіткості. Є ручні налаштування звуку, підтримка технологій DTS:X 3D Surround Sound та Boombox Speaker.

У продажу можна знайти цей зразок за 32 тисячі рублів.

Плюси та мінуси Якісні комплектуючі, які забезпечують швидку та надійну роботу Динамік один, але вкрай продуктивний, гучний, відрізняється чистотою звучання Добре знімає фото та відео Слабкий акумулятор та невеликий запас працездатності в автономному режимі Через те, що динамік лише один, немає стереозвучання .А дуже хотілося б Слизький скляний корпус.
Характеристика Значення параметру
Масса 169 гр.
Размер тачскріна 6, 4 дюйми
Параметри камер (тил/фронт) 16/12/5 МП
Процесор Куалкомм Снапдрагон 845, 8 ядер
Внутрішній диск На 128 ГБ
Батарея 3300 мА год

Айфон Ікс С (iPhone XS)

Без рішення від легендарного американського виробника рейтинг був би не повним. Не будемо зациклюватися на новинках ринку, а поговоримо про модель 10-ї версії, що зарекомендувала себе.

Після виходу нової версії «яблучних» пристроїв, ціна на цю позицію знизилася і становить близько 50 тисяч рублів.

Плюси та мінуси Якість комплектуючих, програмного забезпечення та сервісів підтримки на висоті, як завжди для Apple Повноцінний стереозвук та суттєвий рівень гучності при роботі динаміків Стабільна робота нових функцій та ретельне опрацювання деталей інтерфейсу користувача У вартості велика частка бренду. Якщо вам не важливо наявність відомого логотипу, є дешевші аналоги Розмір під навушники нестандартний, доведеться купувати окрему гарнітуру При роботі динаміка на максимальній гучності може з'являтися хрип.
Характеристика Значення параметру
Масса 177 гр.
Размер тачскріна 5, 8 дюйма
Параметри камер (тил/фронт) 12/7 МП
Процесор Епл А 12 Біонік
Внутрішній диск На 64 ГБ
Батарея Вистачає на 20 годин роботи в режимі розмови

Зведений рейтинг

Загальна картина за розглянутим смартфоном з рейтингу найгучніших моделей 2019 року представлена ​​в таблиці, розташованій нижче.

Найменування моделі Опис Вартість Рейтинг
Гугл Піксель 3а Невеликий, але потужний девайс, який забезпечить гарне звучання Від 34 тисяч рублів ★★★★★
Хонор 7С Бюджетний варіант, від якого складно вимагати щось, крім хорошого звуку Від 6 тисяч рублів ★★★★★
ЗТЕ Аксон10 Про Гаджет на рівні світових флагманів. Забезпечити якісний звук і не тільки 37 тисяч рублів ★★★★★
Соні Іксперія XZ3 Серйозна техніка, у якої точно немає проблем із гучністю. Його почують усі 54 тисячі рублів ★★★★★
Мейзу 15 Достойний аналог за варту вартість. Гучність на висоті, смартфон без зайвого пафосу 15 тисяч рублів ★★★★★
Самсунг Галаксі С10+ Флагман з гучним звуком та можливостями для покращення в новій версії 55 тисяч рублів ★★★★★
Ейсус Зенфон Макс Про Хороший звук і великий акумулятор для тривалого прослуховування. А ось камера тут дуже посередня. 14 тисяч рублів ★★★★★
Сяомі Мі8 Флагманський варіант для тих, коту потрібна швидка робота та підтримка сучасних опцій. Хоча, ємність акумулятора могла б бути і побільше. 20 тисяч рублів ★★★★★
Ел Джи В40 Цей девайс доводить, що гарне звучання залежить не від кількості колонок, а від їхньої якості. Однак, якби тут був формат стерео, то було б ще краще. 32 тисячі рублів ★★★★★
Айфон Ікс С Те, що цей екземпляр відрізняється від інших, немає сумнівів. Якість і детальне опрацювання в наявності. Звук вражає. Однак надто великі очікування від аудіосистеми (нарівні зі штатною колонкою) телефон навряд чи виправдає. 50 тисяч рублів ★★★★★

Загалом усі представлені зразки заслуговують на місця у рейтингу найгучніших телефонів 2019 року. Переважна більшість із зразків забезпечують стереозвучання та порадують меломанів як у форматі індивідуального прослуховування через навушники, так і при груповому прослуховуванні через вбудований динамік.