Як зробити посилання на Інстаграм з телефону

Anonim

Інстаграм є однією з найпопулярніших соціальних мереж. Вона реалізована дуже легко і зручно як досвідченого користувача, так і для новачка. Проте нерідко виникають питання, начебто, до елементарним здавалося б речам. Наприклад, необхідно надіслати приятелю посилання на особистий профіль або фото, а як це виконується, особливо зі смартфона, користувачі не знають. У сьогоднішній статті мова піде про те, як зробити посилання на Інстаграм з телефону.

Де знайти посилання на свій Інстаграм у телефоні

Існує всього три способи, за допомогою яких можна знайти посилання на власний Instagram в мобільному девайсі. Вибір будь-якого з них безпосередньо залежить від того, який гаджет буде використаний для авторизації в соцмережі.

Со смартфона

Инстаграм є, переважно, мобільної соцмережею, тому більшість користувачів відвідують її у вигляді мобільного докладання. На жаль, в офіційній програмі функції швидкого копіювання своїх посилань просто немає.

Проблема хоч і є, але вона вирішувана – можна дати знайомому посилання на будь-яку особисту публікацію, а вже по ній він легко перейде на сторінку акаунту.

Алгоритм дій наступний:

  1. Потрібно зайти в мобільний додаток.
  2. Вибрати будь-яке зображення або пост, розміщений на власній сторінці.
  3. Клікнути по значку з трьома точками, відкривши меню додаткових опцій.

  4. Вибрати графу «Поділитися».

  5. Потім можна надіслати посилання відразу в особисті повідомлення в інших соцмережах або мессенджерах за допомогою спеціальних клавіш або натиснувши значок «Скопіювати».
  6. Якщо вибрати копіювання посилання, то після кліка по ньому воно збережеться в буфері обміну на телефоні.

Для цього потрібно зайти в соцмережу під іншим ніком і паролем, перейти на особисту сторінку, а потім клацнути по значку з трьома точками для виклику меню допоміжних опцій. У меню, що відкрилося, необхідно обрати графу «Скопіювати URL профілю».

За допомогою браузера

Найпростіше копіювати посилання в Інстаграмі за допомогою веб-версії. Для цього необхідно відвідати офіційний веб-ресурс соціальної мережі за допомогою будь-якого браузера на мобільному пристрої.

Після процесу авторизації в браузерному рядку буде відображено посилання на особистий профіль в соцмережі, яку потрібно скопіювати.

Для цього потрібно виділити посилання тапнувши по ній лівою клавішею мишки, а потім натиснути праву клавішу та відкрити допоміжне меню, де треба обрати пункт «Копіювати».

Ручний спосіб

Посилання на особисту сторінку в Instagram - адреса офіційного веб-ресурсу + нікнейм користувача. Всі користувачі цієї соціальної мережі мають власний унікальний нік, а всі акаунти являють собою автономні сторінки в мережі з особистим унікальним посиланням, яке ґрунтується на нікнеймі.

Посилання на власний обліковий запис виглядає таким чином: www.instagram.com/нік профілю.

Знаючи таку інформацію користувач завжди зможе дізнатися посилання на особисту сторінку і прописати її ручним методом, додавши до основного домену власний нікнейм через «/» (слєш).

Як надіслати посилання на свій Інстаграм через телефон

Після того, як користувач знайшов посилання на особисту сторінку Інстаграм у телефоні, йому залишається тільки скинути її потрібному адресату. Для цього в месенджері, в профілі іншої соцмережі або інших сервісах, де лінк планувалося розмістити, необхідно відкрити меню введення тексту та вставити в нього свій URL.

Якщо користувач використовує десктопну варіацію браузера, йому треба натиснути в потрібному місці праву кнопку мишки і вибрати «Вставити». Цю дію можна виконувати за допомогою натискання клавіш Ctrl + V.

Якщо для відправки адреси на свій профіль використовується мобільний гаджет, то під час введення тексту в потрібному для розміщення місці потрібно клікнути по дисплею і тримати палець протягом 2-3 секунд. Після цього буде відкрито допоміжне меню. Одна з функцій у ньому називається "Вставка". Натискання цієї графи вставить посилання з буфера обміну у вказане місце.

Як дати посилання на будь-який інший профіль в Інстаграмі

Нерідко виникає потреба у передачі посилання на Instagram інших користувачів. Для цього застосовуються подібні методи. Але тут все трохи легше – у мобільному додатку для цього передбачена спеціальна функція.

Алгоритм дій такий:

  1. Потрібно відкрити програму та авторизуватися, прописавши свій логін та захисний пароль.
  2. За допомогою пошукового рядка знайти необхідну сторінку.
  3. Перейти на потрібний аккаунт.
  4. Вгорі праворуч відкрити допоміжне меню, клацнувши по значку з трьома точками.
  5. У меню, що висвітлилося, натиснути на графу «Копіювати URL профілю».

Якщо точно знати, як пишеться нікнейм користувача, можна прописати його ручним способом на адресу Инстаграмма після слеша. У браузерах потрібно відкрити потрібний обліковий запис і скопіювати лінк з адресного рядка.

Потреби в копіюванні прямих посилань немає. Досить просто:

  1. Клікнути по значку з трьома точками вгорі праворуч.
  2. Вибрати функцію «Поділитися цим профілем».

  3. У списку, що висвітився, обрати користувача, якому потрібно надіслати адресу цього профілю.
  4. На закінчення треба клікнути за значком «Надіслати».

Як скопіювати посилання в Інсті з телефону на фото та відео

Щоб скопіювати посилання на конкретне відео або знімок в особистому профілі Інстаграм необхідно виконати наступне:

  1. Відшукати необхідний контент (відео або фото).
  2. Вгорі праворуч клацнути по значку з трьома точками.
  3. У списку опцій обрати графу «Копіювати адресу».
  4. URL буде збережено в буфер, після чого повністю готовий до відправки.

Щоб відправити збережений лінк потрібно в полі введення клацнути на порожнє місце і утримувати палець кілька секунд. Потім буде висвічено функцію «Ввести», треба клацнути по ній і вставити скопійоване посилання. Також можна обрати графу «Поділитися», після чого з'явиться повний перелік розсилки, включаючи Директ.

Як вставити активне посилання у профіль Instagram

Активне посилання з Інстаграма може вести на будь-які сторонні веб-ресурси або, включаючи інші соцмережі. Крім того, перелінковку можна налаштувати так, щоб вона вела на обліковий запис Інсти іншого користувача, наприклад, секретаря або менеджера. Активним є той URL, який автоматично перенаправляє користувачів на потрібний сайт.

Алгоритм дій виглядає так:

  1. Потрібно зайти на потрібний веб-ресурс і скопіювати його URL.
  2. Відкрити мобільний додаток Instagram і авторизуватися в ньому, прописавши особистий логін та захисний пароль.
  3. Відкрити головну сторінку та вибрати пункт «Редагувати профіль».

  4. Висвітиться меню основних параметрів. Потрібно знайти графу «Web-сайт», клікнути по ній і утримувати палець кілька секунд.
  5. Після появи команди «Вставка» натиснути на неї. Також гіперпосилання може бути прописане вручну.
  6. Зберегти всі зміни.
  7. На закінчення процедури потрібно перевірити працездатність перелінкування. Для цього необхідно кілька разів спробувати перейти активним посиланням. Якщо все зроблено правильно, то вказана URL-адреса стане синьою.

Чому посилання не працює

В окремих ситуаціях користувачі соціальної мережі зіштовхуються про те, що виконавши всі кроки правильно, активне посилання відмовляється працювати, тобто просто не веде на необхідний веб-ресурс.

Пояснити це можна тим, що поки алгоритм Інстаграма не здатний обробити домени кириличного типу, наприклад, рус., укр., рф., і так далі. Вирішити проблему можна шляхом видозміни лінка. Для цього можна вдатися до допомоги сторонніх ресурсів, таких як http://goo.gl/ від знаменитої компанії Google.

Запитання експерту Мені підійдуть описані способи, якщо мій телефон працює на Андроїді?

Так, підійдуть. Вони дійсні всім мобільних ОС. У моєму профілі зникла можливість копіювання посилань на публікації. З цього ж телефону, але з іншого облікового запису все працює. Що це?

"Ця функція недоступна для профілів закритого типу. Неможливо створити посилання на другий обліковий запис, у телефоні відсутня графа Редагування профілю. Що робити?"

"У телефоні можна написати Edit Profile."