Як видалити Мамбу з телефону повністю

Anonim

Mamba – це одна з найпопулярніших соціальних мереж для знайомств. На ньому користувачі можуть познайомитися один з одним, поспілкуватися, призначити зустріч, знайти свого партнера та багато іншого.

Для чого видаляти свою анкету з Мамби

Заводячи обліковий запис у цій соціальній мережі, користувач створює сторінку зі своїми контактними даними, а також подає свій обліковий запис як діючий. Тобто інші користувачі можуть на нього написати, запропонувати поспілкуватись і так далі.Якщо ж користувач більше не сидить на цьому сайті, а його обліковий запис досі активний, то на нього так і надходитимуть різні пропозиції.

Щоб такого не було, обліковий запис потрібно обов'язково видаляти або зупиняти його дію, написавши в профілі про те, що сторінка недійсна.

Також люди видаляються з різних причин, такі як:

  • Вирішив перейти на інший сайт знайомств;
  • З'явилася нова сторінка;
  • Більше не цікавлять знайомства.

Про те, як зареєструватися на мамбі, можна подивитися в цьому відео

У будь-якому випадку вихід один – необхідно видалити акаунт, щоб на нього більше не надходили різні пропозиції. Як це зробити?

Видалення облікового запису можливе трьома способами:

  1. Видалення через сайт;
  2. Видалення через додаток;
  3. Автоматичне видалення.
Кожен із цих способів по-своєму хороший і унікальний. Користувач може вибрати зручніший для нього спосіб, компанія надала вибір.

Як видалити обліковий запис у «Мамбі» з телефону через додаток

Найпростіше, з чого може почати користувач – це видалення своєї сторінки через програму. Чому саме цей спосіб підходить найбільше? Тому що Мамба відома перш за все, як додаток знайомств, що має сайт, а не навпаки.

Як правило, інтерес викликає сама програма, а тільки потім сайт. Сайт мамби доступний у всіх офіційних джерелах. Додаток користується популярністю, так як на ньому можна легко знайти свою половинку, друзів або просто близької за духом людини. Якщо користувач хоче видалити обліковий запис через утиліту, то йому слід:

  • Відкрити програму та зайти на свою сторінку, ввівши логін та пароль;
  • Далі потрібно знайти розділ, де показаний чоловічок. Розташовується він правіше за інших на нижній панелі;
  • Після цього натискаємо на три точки, які розташовуються в тій же стороні, тільки зверху. Клацаємо на них;

  • Ці три точки призведуть користувача до налаштувань. Вибираємо пункт "Основні";

  • Дивимося внизу екрана і бачимо пункт «Видалити анкету». Натискаємо на нього;

  • Користувачеві випаде кілька варіантів, які він може розглянути. Можна тільки вимкнути анкету, щоб та не випадала у пошуку, але оскільки ми говоримо про видалення, то клацаємо на пункт «Видалити анкету»;

  • Переходимо на електронну пошту та підтверджуємо дію, клацнувши кнопку «Видалити»;

  • Нас назад переправляє на мобільний додаток, де ми можемо відновити анкету протягом 200 днів.

Таким чином можна легко і легко видалити обліковий запис з мамби через додаток.

Обов'язково має бути прив'язана електронна пошта, до неї має бути доступ, щоб видалити сторінку.

Як видалити профіль у «Мамбі» з телефону через мобільну версію сайту

Другий варіант більш зручний для кожного користувача, адже у людини може бути просто не встановлено програму через обмеженість пам'яті телефону, наприклад. Таким чином, видаляти обліковий запис через мобільну версію сайту – один з кращих варіантів.

Для цього потрібно виконати такі дії:

  1. Відкриваємо звичний браузер, який часто використовувався, щоб увійти до Мамби. Далі потрібно відкрити сам сайт Мамби, вбивши в пошуковій системі «Мамба». Клікнути на перше посилання;
  2. Далі необхідно авторизуватися на сайті. Після авторизації потрібно натиснути на чоловічка, який розташовується у правому верхньому кутку і вибрати пункт «Налаштування»;

  3. Після відкриваються всі доступні налаштування. Клацаємо на пункт «Основні»;

  4. Гаркуємо ці налаштування до кінця, поки не дійде до пункту «Видалити анкету». На сайті ця іконка знаходиться у самому низу. Вона непомітна для користувача, тому слід уважно стежити.

  5. Далі натискаємо на цей пункт і вибираємо варіант «Видалити анкету». Можна також зробити так, щоб просто в пошуку не відображалася сторінка, але користувач збереже свої дані. Якщо хочеться повного видалення, то натискаємо на «Видалити анкету»;

  6. Після цього отримуємо лист на електронну пошту, прив'язану до облікового запису, з інформацією про видалення. Клацаємо на кнопку «Видалити» у листі».

Якщо листа немає, то подивіться в розділі «Спам».

Таким чином можна легко видалити анкету через сайт.

Автоматичне видалення анкети

Автоматичне видалення анкети - це найпростіший спосіб, який не вимагає від користувача жодних втручань. Досить просто забути про те, що він має обліковий запис. Таким чином можна просто і легко позбутися його.

Автоматичне видалення зроблено з тією метою, що на сайті і так повно анкет, які поповнюються з кожним днем. Щоб не забивати власні сервіси, які і так переповнені різними анкетами, сайт вирішив видаляти облікові записи через 6 місяців, якщо на той жодного разу не заходили.

Тобто якщо користувач хоче, щоб обліковий запис видався автоматично, то йому потрібно:

  1. Вийти зі всіх джерел зі своєї анкети;
  2. Забути про неї мінімум на 6 місяців.

І все. Таким чином можна видалити анкети, якщо у користувача немає термінової потреби в її закритті або ж у користувача немає можливості вийти на свою електронну пошту, яка прив'язана до анкети.

Детальніше про функцію автоматичного видалення з сайту можна подивитися в цьому відео

Як піти з «Мамби» повністю

Всеми переліченими вище способами людина повністю видаляє свій обліковий запис із соціальної сети. Вибір способу залежить насамперед від можливостей користувача. Наприклад, якщо у людини немає доступу до своєї електронної пошти, яка прив'язана до облікового запису, можна скористатися автоматичним видаленням. Однак цей метод не підійде тоді, коли людина має термінову потребу у видаленні сторінки.

Якщо ж у людини недостатньо пам'яті на телефоні, то вона може видалити свій обліковий запис прямо через мобільну версію сайту, а також через комп'ютерні алгоритми. Якщо ж у людини встановлено програму, то немає сенсу заходити в браузер, тому що в налаштуваннях в самому додатку вже доступна функція видалення облікового запису.

Всі способи допомагають піти з Мамби повністю. Інших способів та алгоритмів, на жаль, компанія не надала.

Питання експерту Чи можна після ліквідації своєї анкети відновити її?

Так. Така функція дійсно доступна користувачеві. Проте все залежить від того терміну, на якому людина згадала про те, що можна відновити анкету. Якщо не минуло 6 місяців з моменту ліквідації, він зможе відновити свої дані, у тому числі всі листування та інші цінності, що зберігаються на сайті. Якщо ж з моменту ліквідації минуло більше півроку, то потрібно буде заново створювати сторінку. Чому саме 6 місяців, а не рік?

Компанія вирішила вибрати розмах на півроку для того, щоб тим людям, які хочуть видалити анкету, не довелося довго чекати на термін. Рік – це дуже велика кількість. Систему чистити треба, тому півроку - оптимальний варіант, оскільки менше було б недостатньо. Що робити, якщо сайт запитує причину видалення облікового запису?

У цьому випадку потрібно вибрати справді ту причину, яка є актуальною. Сайт намагається розвиватися та робити все найкраще для своїх користувачів. Якщо вказати хибну причину, то компанія зрушить свій фокус на дійсні проблеми. Що робити, якщо не пам'ятаєш пошти, до якої прив'язувався обліковий запис?

У такому випадку можна просто почекати автоматичного видалення або намагатися відновити вхід до пошти.

Таким чином, можна просто і легко ліквідувати свою анкету на сайті знайомств Мамба, якщо та стала непотрібною користувачеві.