Сидимо вдома з Мегафон: опис акції "Час будинку з користю"

Anonim
Ще кілька днів тому представники мобільного оператора Мегафон заявляли, що компанія не планує проводити будь-які акції, що стимулюють абонентів дотримуватися карантину.

Сегодня стало відомо, що Мегафон, нехай і із запізненням, приєднався до інших стільникових операторів, які заохочують самоізоляцію своїх клієнтів, з метою недопущення поширення коронавірусу.

Що пропонує оператор

Компанія запропонувала своїм абонентам безкоштовний доступ до різних розважальних сервісів. Нехай це все тимчасово, але саме зараз важливо, щоб люди залишалися вдома. То що пропонує оператор в рамках акції?

  • Місяць безкоштовного доступу до сервісу Мегафон ТБ;
  • 3 місяці безкоштовної музики;
  • Місяць безкоштовного доступу до бібліотеки, де можна вибрати книги та періодичні видання для читання;
  • Місяць безкоштовного доступу до освітнього сервісу;
  • Два тижні необмеженого користування аудіокнигами;
  • 100 ГБ у хмарі МегаДиск, для скачування фільмів та корисної інформації.

Всі ці пропозиції зібрані на спеціальній сторінці. Завдяки цьому можна з користю провести час у період вимушених вихідних. Всі великі російські оператори запустили акції, покликані стимулювати абонентів сидіти вдома під час карантину.

Що ще доступно абонентам

Крім цього, продовжують діяти і старі бонуси.Це 5-відсотковий кешбек за покупки різного контенту Play Маркеті, де бонуси зараховуються на рахунок телефону. Також продовжує діяти кешбек-сервіс Спеції. Тут сьогодні підвищені нарахування за купівлю медикаментів, оплату низки послуг, доставку їжі, оплату навчання та купівлю книг. Крім цього, оператор Мегафон пропонує купувати стартові пакети в режимі онлайн. Доставка у цьому випадку відбувається протягом доби з моменту оформлення замовлення. Далі абоненти реєструють сім-карту самостійно на порталі державних послуг.