Найкращі програми для Айфона

Anonim

IPhone - це потужний пристрій із зручним вбудованим софтом для перегляду сторінок, дзвінків, набору тексту, фотографій та багато іншого. Але зі сторонніми додатками девайс може стати ще функціональнішим і комфортнішим. Деякі програми розширюють основні можливості гаджета. Інші інтегрують ключові хмарні послуги, такі як Google Drive. А треті, такі як менеджери паролів та VPN, забезпечують безпеку телефону та онлайн-життя.

Ці 16 безкоштовних програм дозволяють отримати користувачеві максимум від iPhone.

Gboard

Плюси та мінуси Безкоштовна та зручна клавіатура Маса налаштувань для персоналізації Ні Функціонал 9 Користь 8 Швидкодія 9 Інтерфейс 10 Разом 9 Gboard – зручна клавіатура з безліччю передових функцій.

Клавіатура iOS пройшла довгий шлях, особливо з введенням минулого року набору тексту QuickPath «swipe». Але клавіатура Google Gboard використовує можливості пошукового гіганта для створення нового класу функцій. На додаток до пошуку смайликів, GIF-файлів та стікерів, також можна легко знайти та вставити посилання на відео YouTube. Або можна знайти будь-який термін або ім'я, яке важко запам'ятати, наприклад, назву фільму, який користувач хотів згадати у своєму електронному листі. Також можна шукати адреси в Картах Google або адресній книзі Google, а також іноземні слова в Google Translate, не залишаючи овна введення повідомлення.

Firefox Focus

Плюси та мінуси Високий рівень безпеки Проста архітектура Є майстер-пароль Блокування спливаючих вікон Висока ресурсомісткість Багато зайвих пунктів меню Функціонал 9 Користь 9 Швидкодія 7 Інтерфейс 8 Разом 8.3 Мобільний браузер Firefox Focus від Mozilla ефективно захищає браузер.

Мобільний браузер Firefox Focus від Mozilla, що забезпечує конфіденційність, автоматично блокує трекери реклами, соціальних мереж та веб-сайтів на відвідуваних сторінках. Він також стирає історію переглядів щоразу, коли програма закривається. Щоб уникнути випадкового відправлення користувача на схематичний сайт, автозаповнення працює лише для кількох сотень основних веб-адрес, перевірених Mozilla на безпеку.

Focus - надзвичайно легкий додаток без закладок та вкладок, які накопичуються до нескінченності в Safari. Це дозволяє швидко отримати необхідну інформацію, не залишаючи слідів для інших.

LastPass

Плюси та мінуси Надійні алгоритми шифрування Двофакторна автентифікація Функціональність Деякі опції платні Немає підтримки Функціонал 8 Користь 9 Швидкодія 10 Інтерфейс 9 Разом 9 LastPass – надійний та зручний додаток для генерації та зберігання паролів від різних сайтів.

Сформулювати надійні паролі для десятків сайтів та онлайн-сервісів, які використовує людина, практично неможливо. Це робота для менеджера паролів, і LastPass - найкраще рішення, яке пропонує безкоштовну версію з усіма необхідними функціями.

Сервіс генерує та зберігає необмежену кількість паролів і автоматично заповнює їх на екранах входу в систему веб-сайту та програми. LastPass також зберігає корисну інформацію, таку як номери кредитних карток, для зручного введення в онлайн-форми.Всі логіни та інша інформація шифруються та синхронізуються через хмару, тому користувач також може отримати до них доступ зі свого комп'ютера через програми або браузер.

Cloudflare 1.1.1.1

Плюси та мінуси Зручність та простота користування Високий рівень безпеки Функціональність Безкоштовна версія малопотужна Функціонал 9 Користь 8 Швидкодія 9 Інтерфейс 10 Разом 9 Cloudflare 1.1.1.1 – підключення до базової віртуальної приватної мережі, шифру службою безпеки Cloudflare.

Ця програма надає базову віртуальну приватну мережу, що шифрує з'єднання між iPhone і хмарною службою безпеки Cloudflare. На відміну від повноцінних VPN, програма не маскує IP-адресу, тому підвищує безпеку, але не забезпечує всеосяжного захисту конфіденційності. Мережа Cloudflare також оптимізує маршрутизацію інтернет-трафіку, тому 1.1.1.1 Warp може прискорити серфінг.

Speedtest

Плюси та мінуси Висока точність Наявність російськомовної версії Простий інтерфейс Можна зафіксувати результат Сервера знаходяться в США та Європі Спливаюча реклама Функціонал 10 Користь 10 Швидкодія 10 Інтерфейс 10 Разом 10 Speedtest – зручний безкоштовний додаток для перевірки швидкості інтернет-з'єднання.

Чому ця програма так довго завантажується? Чи чомусь це відео так зависає? Безкоштовна програма Ookla Speedtest дозволяє визначити, чи винна в цьому зв'язок. Воно надсилає запит на сервер поруч із місцезнаходженням комп'ютера і завантажує пакети даних, щоб виміряти середню швидкість, яку досягає з'єднання.

Weather Underground

Плюси та мінуси Точність показань Функціональність Простота використання Деякі функції платні Функціонал 9 Користь 7 Швидкодія 8 Інтерфейс 9 Разом 8.3 Weather Underground – функціональна безкоштовна програма, яка надає повну інформацію про погоду в тому чи іншому регіоні.

Додаток Apple Weather відмінно підійде для того, щоб дізнатися яка зараз температура, якою вона буде завтра та післязавтра. Але якщо потрібні деталі для планування, Weather Underground - відповідний додаток. Користувач може переглянути майбутній тиждень, щоб побачити очікуваний хмарний покрив, ймовірність опадів, температуру і навіть вологість - годину за годиною. Можна також перевірити фазу місяця для цього часу. Плануєте літати повітряним змієм чи безпілотником? Перевірте очікувану швидкість і напрям вітру, перш ніж вирушити в дорогу.

Google Drive

Плюси та мінуси Сумісність з усіма ОС Інтуїтивно зрозумілий простий інтерфейс Можливість зберігати будь-які файли Безкоштовні 15 ГБ для зберігання Працює тільки онлайн Проблеми з конфіденційністю Функціонал 10 Користь 9 Швидкодія 9 Інтерфейс 9 Разом 9.3 Google Drive – відмінний безкоштовний

План хмарного зберігання від Google починається з 15 ГБ безкоштовно - втричі більше, ніж забезпечує iCloud. Він працює на різних платформах, тому можна обмінюватися файлами між iPhone та своїм ПК з Windows або Chromebook, або телефоном Android друга чи колеги. Програма Google Диск також дозволяє завантажувати необмежену кількість хмарних резервних копій у Google Фото всіх зображень і відео, знятих на телефоні (із зменшеною, але все ж таки чіткою якістю). Якщо клієнт використовує Документи та аркуші як бізнес-додатки, програма Drive для iPhone дозволяє переглядати та спільно використовувати (і в крайньому випадку редагувати) робочі документи з будь-якого місця.

Jumbo

Плюси та мінуси Повна безкоштовність Широкий функціонал Працює з різними програмами Високий рівень безпеки Список підтримуваних програм поки що невеликий Функціонал 9 Користь 10 Швидкодія 8 Інтерфейс 9 Разом 9 Jumbo – зручна безкоштовна програма для налаштування параметрів конфіденційності для різних додатків.

Google та сайти соціальних мереж багато знають про всіх користувачів інтернету, але можна обмежити цю інформацію. Безкоштовна програма Jumbo швидко проведе користувача через процес оновлення налаштувань безпеки. Сервіс підключається до зростаючого списку мобільних програм (поки дев'ять), включаючи Twitter, Amazon Alexa, Facebook, Google, Gmail та Chrome. Jumbo автоматично відкриває та пояснює параметри конфіденційності для кожної програми, такі як відключення відстеження розташування у Twitter або видалення недавніх пошуків у YouTube та Google Maps, які можна реалізувати одним натисканням кнопки.Він також відстежує, чи була адреса електронної пошти пов'язана з відомими порушеннями даних.

1Password

Плюси і мінуси Простота і зручність використання Великий функціонал Потрібні мінімальні ресурси Великий функціонал Підтримує майстер-пароль Сумний дизайн Платні доповнення Функціонал 9 Користь 9 Швидкодія 10 Інтерфейс 8 Разом 9 1Password - популярний менеджер паролів, який дозволяє зберігати всі паролі паролем.

1Password – зручний безкоштовний менеджер паролів, який дозволяє зберігати всі паролі у безпечному сховищі, яке захищене майстер-паролем. Коли користувачеві необхідно увійти на веб-сайт або додаток, він просто відкриває 1Password і використовує свій головний пароль або ID для входу в систему.

ProCam 7

Плюси та мінуси Велика кількість налаштувань Запис та обробка відео Підтримка 3Д фото та анімації Нічний, портретний режим Додаток платний Нестабільна робота ПЗ багато важить і вантажить пристрій Функціонал 9 Користь 9 Швидкодія 8 Інтерфейс 8 Разом 8.5 ProCam 5 - найкращий передовий додаток для камери для iOS масою зручних функцій.

Айфони завжди були відомі своєю чудовою камерою. Хоча вони не можуть зрівнятися з якістю професійних дзеркальних фотокамер (поки що), їх роздільна здатність, рівень деталізації та точність передачі кольору настільки великі, що легко досягти професійних результатів. Єдине, чого не вистачає – це ручне управління, яке дозволить фотографу повністю контролювати свою експозицію. Рішення - ProCam 5, найкращий передовий додаток для камери для iOS. ProCam 5 може знімати RAW-зображення, записувати відео 4K і навіть створювати гіфки.

https://www.youtube.com/watch?v=85p_cQkluWQ

Pocket Casts

Плюси та мінуси Великий функціонал Мало важить, не вантажить пристрій Простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Синхронізація всієї інформації з мобільними програмами Безкоштовна версія обмежена Функціонал 9 Користь 8 Швидкодія 9 Інтерфейс 10 Разом 9 Pocket Casts – відмінне рішення для управління улюбленими подкастами, але буд.

Подкасти - це чудовий спосіб прикрасити ранкову поїздку на роботу, відпочити в душі або з користю провести простий на роботі. Але ручне керування подкастами є проблемою. З Pocket Casts можна не тільки з легкістю керувати своїми улюбленими подкастами, але і знаходити нові в залежності від інтересів і завантажувати їх одним дотиком для автономного відтворення.

iA Writer

Плюси та мінуси Форматування тексту за допомогою простих символьних команд Привабливий, мінімалістичний інтерфейс Файл з текстом у Markdown можна відкрити скрізь Відмінна типографіка Немає статистики Неакуратне відображення кирилиці в іменах файлів на початковому екрані Функціонал 9 Користування 9 зручний додаток для листа, який підтримує безліч опцій.

Заперечення - ворог листа. Розробники iA Writer знають це і створили елегантно простий додаток для письма, який допоможе автору почати творити, навіть якщо прокрастинація - його друге ім'я. iA Writer підтримує синхронізацію документів iCloud і може конвертувати документи користувача в Microsoft Word або публікувати їх безпосередньо в WordPress та Medium.

Можна використовувати нічний режим для захисту очей.

Snapseed

Плюси та мінуси Великий вибір фільтрів та інструментів Можна скасувати будь-яку дію Софт повністю безкоштовний Підтримка RAW При завантаженні фото з iCloud іноді виникають помилки. Незвичні окремі елементи інтерфейсу Функціонал 10 Користь 10 Швидкодія 9 Інтерфейс 9 Разом 9.5 Snapseed – один із найкращих фоторедакторів для iOS, який абсолютно безкоштовно пропонує безліч зручних опцій.

Snapseed - найкращий редактор фотографій для iOS, який належить Google - компанії, що працює з операційною системою Android. Це одна з найкращих програм для iPhone 7 і iPhone 8, оскільки пропонує 29 інструментів і фільтрів і коштує $0. Вона може відкривати як файли JPG, так і зображення у форматі RAW, додавати стилізований і простий текст, вибірково видаляти певні частини зображення та багато іншого інше. Програма інтуїтивно зрозуміла 0 потрібно лише кілька хвилин, щоб навчитися використовувати більшість його функцій.

Scanbot

Плюси і мінуси Багатий функціонал Приємний дизайн Отримувана якість копій практично порівнянна з оригіналом Синхронізація з хмарою Є спливаюча реклама Різке гальмування при скануванні Функціонал 9 Користь 9 Швидкодія 10 Інтерфейс 10 Разом для 9.5 Scanbot.

Зберігання паперових документів може бути клопітким. Scanbot вважається найкращим мобільним додатком для сканування документів і QR-кодів, а також одним з найкращих програм для iPhone 8 і старше. За допомогою Scanbot можна сканувати високоякісні PDF-файли або JPG з роздільною здатністю 200 т/д і вище, надсилати їх факсом або електронною поштою одним натисканням кнопки і завантажувати на свій iCloud Drive, Dropbox, Box або інші підтримувані хмарні служби.

PhoneSheriff

Плюси та мінуси Функціональність Високий рівень безпеки Налаштовуваність Універсальність Ні Функціонал 9 Користь 9 Швидкодія 10 Інтерфейс 10 Разом 9.5 PhoneSheriff - найкращий додаток для батьківського контролю для iPhone.

PhoneSheriff може блокувати телефонні номери від вихідних та вхідних дзвінків, встановлювати користувацькі обмеження за часом, блокувати програми, відстежувати текстові повідомлення, відправляти користувацькі сповіщення про активність, відстежувати місцезнаходження в режимі реального часу та багато іншого.

Zombies, Run!

Плюси та мінуси Оригінальна концепція Цікавий дизайн Наявність власного плейлиста Підтримує соціальні опції Ні Функціонал 10 Користь 9 Швидкодія 9 Інтерфейс 10 Разом 9.5 Zombies, Run! - Цікавий і веселий додаток для тих, хто хоче бігати, але недостатньо мотивований.

Якщо виникли проблеми з пошуком мотивації для бігу, ця програма гарантовано допоможе бігати та підтримувати темп. Зомбі, біжи! - захоплююча гра-бігун та аудіо-пригода, де кожен пробіг - цікава місія з чіткою метою, яку необхідно виконати, щоб прогресувати у своїй власній пригодницькій історії із зомбі.

Назва Опис Ціна Рейтинг
Gboard Зручна клавіатура з масою передових функцій. 0 ★★★★★
Firefox Focus Мобільний браузер ефективно захищає браузер від снупа. 0 ★★★★★
LastPass Надійний та зручний додаток для генерації та зберігання паролів від різних сайтів. 0 ★★★★★
Cloudflare 1.1.1.1 Підключення до базової віртуальної приватної мережі, що шифрує з'єднання між iphone та хмарною службою безпеки Cloudflare. 0 ★★★★★
Speedtest Зручний безкоштовний додаток для перевірки швидкості інтернет-з'єднання. 0 ★★★★★
Weather Underground Функціональна безкоштовна програма, яка надає повну інформацію про погоду в тому чи іншому регіоні. 0 ★★★★★
Google Drive Відмінний безкоштовний сервіс хмарного зберігання даних з великою кількістю функцій. 0 ★★★★★
Jumbo Зручна безкоштовна програма для налаштування конфіденційності для різних програм. 0 ★★★★★
1Password Популярний менеджер паролів, який дозволяє зберігати всі паролі в безпечному сховищі, захищеному майстер-паролем. 0 ★★★★★
ProCam 7 Кращий передовий додаток для камери для ios з масою зручних функцій. 0 ★★★★★
Pocket Casts Відмінне рішення для управління улюбленими подкастами, знаходження нових і т.д. 0 ★★★★★
iA Writer Простий та зручний додаток для письма, який підтримує масу опцій. 0 ★★★★★
Snapseed Один із кращих фоторедакторів для ios, який абсолютно безкоштовно пропонує безліч зручних опцій. 0 ★★★★★
Scanbot Кращий мобільний додаток для сканування документів та QR-кодів для iphone 0 ★★★★★
PhoneSheriff Кращий додаток для батьківського контролю для iphone. 0 ★★★★★
Zombies, Run! Цікавий і веселий додаток для тих, хто хоче бігати, але недостатньо мотивований. 0 ★★★★★